Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Titanic...
Csak egy mondat (vagy kettő) és én lezártnak tekintem az ügyet.
- Ha a TCL és az összes többi gyártó nem fejleszt(ráigazítja a saját vasára az oprendszert):
* akkor miért a TCL oldaláról akarsz firmware-t letölteni és miért nem a Google TV oldaláról töltöd le az alap androidot?
-
pepimama
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Szia! Bocs, de ezt nem értem miért jobb a Fire stick (vagy Xiaomi box), ha azon is Android van és ugyanazon alkalmazásokat lehet rá leszedni? (alap 65p635-öm van) Más írta, hogy a tartalom a lényeg, de azt nem mindegy hogy rakom rá, streamelve alkalmazással, vagy letöltve (2160 - as HDR-ként)? Előre is KÖSZ a választ
-
boxmaci
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Azt, hogy ez mennyire igaz, mi sem példázza jobban mint a Samsung helyetti TCL választásom. Még jobb képminőséget kaptam kb 200 ezerrel kevesebbért. Most mondanám, hogy igen azért került annyiba a Samsung mert jobb szoftverben, de ez sajnos nem fedné a teljes igazságot. Ugyanis ott is voltak szoftveres és firmware problémák, elég csak utánnaolvasni más fórumokon.... Nem véletlen, hogy a Samsung azóta jelentősen csökkentett a termékei árazásán, a TCL 835 meg tartja az 500 ezret. És a képminőség és játék funkciók miatt vettem a megjelenítőt, de ha TV műsort néznék rajta is neten keresztül tenném. És igen, ha valaki többet akar szoftveresen, vehet hozzá 30-50-ért külső egységet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Formula-1
- Autós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor