- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Mirmana99 #33151 üzenetére
Nálad nem segít az újra elindítom a filmet "trükk"?
Amúgy ugye volt itt korábban többször bagatellizálva a dolog, hogy jaaaj, nincs itt semmi látnivaló, van néhány hibás készülék, de hát mennyit eladtak és csak néhányan jelzik. Az azért viszont látható, hogy most, hogy az akciók voltak és megszaporodtak a TCL tulajok, gyakorlatilag egyenes arányban jelennek meg az új emberek ugyanezekkel a problémákkal... És különböző típusokat érint, nem az, van, hogy mondjuk csak C805 és akkor ráfoghatjuk, hogy hibás darabok egy gyártásban...
Én élek a gyanúval, hogy nagyon sok ember azért nem fog ezzel sohasem találkozni mert bevágja a sarokba és sima tv műsorokat néz rajta, vagy épp netflixezik ugyan, de nem a prémiummal. Továbbá olyan is biztos van, aki netflix prémiumozik, akad is, csak nem veszi észre.Kb 10 perc alatt kiderülne minden, csak ugye nem kivitelezhető az, hogy összerántunk innen a fórumról egymás mellé mondjuk 15 darab készüléket és ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanabból a forrásból lejátsszuk az egyik akadásra hajlamos jelenetet.
-
válasz
Mirmana99 #32438 üzenetére
Én is ezen filóztam és ezt kérdeztem ma mert sok eltérés nincs köztük, de van aki azt írta megéri ezt a difit. Ha megnézed az eredeti ára a C765-nek jóval 300 ezer Ft felett van mindenhol sőt leginkább a 350-400 ezres kategóriában van. Na annyit már lehet nem ér meg de 270-et tuti. Mivel nekem leginkább játékra kell és valami EISA díjat is nyert gaming kategóriában így meg is rendeltem ma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest