- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Mirmana99 #33151 üzenetére
Nálad nem segít az újra elindítom a filmet "trükk"?
Amúgy ugye volt itt korábban többször bagatellizálva a dolog, hogy jaaaj, nincs itt semmi látnivaló, van néhány hibás készülék, de hát mennyit eladtak és csak néhányan jelzik. Az azért viszont látható, hogy most, hogy az akciók voltak és megszaporodtak a TCL tulajok, gyakorlatilag egyenes arányban jelennek meg az új emberek ugyanezekkel a problémákkal... És különböző típusokat érint, nem az, van, hogy mondjuk csak C805 és akkor ráfoghatjuk, hogy hibás darabok egy gyártásban...
Én élek a gyanúval, hogy nagyon sok ember azért nem fog ezzel sohasem találkozni mert bevágja a sarokba és sima tv műsorokat néz rajta, vagy épp netflixezik ugyan, de nem a prémiummal. Továbbá olyan is biztos van, aki netflix prémiumozik, akad is, csak nem veszi észre.Kb 10 perc alatt kiderülne minden, csak ugye nem kivitelezhető az, hogy összerántunk innen a fórumról egymás mellé mondjuk 15 darab készüléket és ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanabból a forrásból lejátsszuk az egyik akadásra hajlamos jelenetet.
-
válasz
Mirmana99 #32438 üzenetére
Én is ezen filóztam és ezt kérdeztem ma mert sok eltérés nincs köztük, de van aki azt írta megéri ezt a difit. Ha megnézed az eredeti ára a C765-nek jóval 300 ezer Ft felett van mindenhol sőt leginkább a 350-400 ezres kategóriában van. Na annyit már lehet nem ér meg de 270-et tuti. Mivel nekem leginkább játékra kell és valami EISA díjat is nyert gaming kategóriában így meg is rendeltem ma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest