- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #37252 üzenetére
Szerintem ezek random hibák, ahogy a többi is. Nekem is volt problémám a C805 -tel, azért frissítettem többször is. Szerencsére ez megszűnt. Én ezért szoktam azt írni, HA probléma nincs a TV -vel, és valaki nem szereti ezzel tölteni az idejét, akkor nem érdemes frissíteni.
Pont azért, mert lehet te esel majd abba a kis(?) halmazba, ahol jönnek a gondok telepítés után.
Ha van probléma, akkor nyilván próbálkozni kell, amíg az ember meg nem unja...
Én azt is tökre megértem, ha valaki ezek után nem vesz TCL TV -t. Végülis általában nem azért vásárolunk TV -t, hogy kísérlezgessünk, keressük a megoldásokat, FW -t pakolgassunk, gyári visszaállításokat csináljunk...stb.
Főleg úgy, hogy egyébként a frissítés is elég randomnak tűnik. Van akinek megérkezik, van akinek másik régióban érkezik, van akinek sehol semmi.
-
kokokka
addikt
válasz
vargalex #37252 üzenetére
85c765. Semmiféle (még csak hasonló) problémám sincs vele semmilyen forrásból. Egy Samsung Qled-et váltott, és ha most vennék TV-t megint ezt választanám. Akik ajánlják, azok olyanok mint én: azt kaptak a pénzünkért amit szerettek volna, azt, amit az adott tipus ígért. Nekem 100%-ban teljesült a vágyam ezzel a TCL-el, mindent tud amit kell és olyan minőségben, ahogyan azt kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest