- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Vhiktor #36534 üzenetére
Na majd este megnézem. Csak nem értem, ha esetleg ugyan az vagy ugyan annak kéne lenni ahogy írod, akkor minek van benne mindkettő. A TCL tavaly még elhatárolódott a Filmmaker módtól, most meg itt van, és az új modellekben is lesz állítólag. Pár helyen nézegettem csak, de tényleg úgy jött le, hogy magától vált át akárcsak a DV-re, ha képes rá a vas. Még kutakodom
Szerk: azt olvastam egy angol nyelvű 2023as cikkben, hogy Netflix-re is jön a majd a Fimmaker mód. Nálam ez is azt sugallja, hogy akkor az csinál valami alapján valamit a kompatibilis TV-vel. Nem tudom....
-
vargalex
félisten
válasz
Vhiktor #36534 üzenetére
Nálam most nincs TCL TV, mert éppen szervízben van. De direkt azért linkeltem az LG leírását és a cikket. A Filmmaker módba kapcsolás (legalábbis LG esetén) nem a képkocka sebességtől, stb. függ, hanem a metaadatoktól:
"FMM can be activated automatically through metadata in the content that triggers the TV to shift into the mode, or it can be activated by the consumer through a single, convenient button on the remote or easily accessible menu. Is FMM intended for all content? FMM is intended for movie and TV content."
Elvileg ugye ez a mód arra van kitalálva, hogy a film olyan beállításokkal jelenjen meg, mint ahogy a rendező "megálmodta" azt. Ez azt is jelenti, hogy a metaadatok alapján dinamikusan állíthatja a TV, nem feltétlenül statikus beállítások tartoznak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged