Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
mikrofon
üzenetére
De ez nem a te problémád, hanem az enyém meg azoké akiknek szintén problémái vannak.
Tényeket írunk mi is a rossz oldalról, mert van, hiába nem tapasztaltad. Örülj neki. Nevezheted magad többségnek tökmindegy, attól a MI problémánk még nem fog megoldódni, hogy másnak jó és teljesen mindegy, hogy neked ezekről mennyire rossz olvasni. Téged ez nem érint. Ezért nem is érted. Manapság divat mindenkire a nárcisztikus jelzőt aggatni, úgy látszik életemben először én is nárcisztikus lettem egy online fórumon sikerült diagnosztizálni. Nem baj, az még úgyse voltam. Most tényleg magyarázzam, hogy az a fene nagy irreálisan nagy elvárásom van, hogy ne akadjon meg a kép random mint egy 15 éves lesajnált PC-n? Még a DSE-t is benyeltem, a pixel hibát is, ekkora nagyok az elvárásaim, hogy legalább a mozgás legyen normális. 240ért (másoknak nagyobb méretben többért) ez nem elvárás hanem elvárható
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iGO Primo
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor