Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
Sziasztok! Hasonló problémám van:
2022. 11, azaz 2 éve vettem 65P639 Tv-t, amivel abszolút meg vagyok elégedve, nem látom semmi hibáját (bár nem is keresem
), De MAX-ra előfizettem és a 4K tartalmakat nem jelenítette meg. Írtam a MAX-ügyfélszolgálatnak, akik azt válaszolták, hogy nem fog menni rajta semmi 4K, mert nem frissül(t) a GoogleTV -verzió.
Android Tv 11 van rajta 2022.03-i.
Nekem sem frissült soha, amikor próbálom frissíteni, akkor azt írja, hogy naprakész.
Ha "letöltöm" a MAX-os HDR-tartalmakat, akkor mennek simán Plexről.
Netflix, Disney+ alapból jó.
Láttam, hogy korábban írtatok frissítési lehetőséget, utána működött vkinek a MAX 4K-ban? Mi a legfrissebb verzió és wlőre is KÖSZ a segítséget/linket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), De MAX-ra előfizettem és a 4K tartalmakat nem jelenítette meg. Írtam a MAX-ügyfélszolgálatnak, akik azt válaszolták, hogy nem fog menni rajta semmi 4K, mert nem frissül(t) a GoogleTV -verzió.

Vhiktor