Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• redati

tag

válasz Fleed #1028 üzenetére

Sztem jó választás volt.
    Nekem az előző modell egy 55dp660 volt. Eleinte elég sok gyerekbetegsége volt, de folyamatosan javították a hibákat. A gyártó hozzáállása miatt mertem választani egy nagyobbra - drágábbra, (65EC780) már csak az itteni hsz-ek, és saját tapasztalatok alapján is. Csak akkor még nem mertem egy nálunk, majdnem ismeretlen gyártó termékére annyit áldozni. Most már tudom hogy a TCL, a legjobb ár értékű készülékeket kínálja. Engem legalábbis megvettek, persze csak addig amíg így törődnek a felhasználókkal.

Gino20:

Sztem nézd meg a konkurenciáknál mennyibe kerülnek a többi 75"os tvk. Én is sokat töprengtem hogy a méret, vagy a tv tudása közt válasszak ( majdnem egy árban van az általad említett tv, és amit választottam). Végül én a tudás mellett döntöttem. Én kb 3 méterről nézem, megjegyzem el tudnám viselni a 75"-os méretet is, de ilyen távolságból ezen a méreten jól kijönnek Hdr10, Hdr10+, Hlg, Dolby Vision közti különbségek. Így nem bánom hogy a kisebb méret, de nagyobb tudás mellett döntöttem. Netflix Dolby Vision, Prime videó Hdr10+, BBC HLG. Na de közbeszólna az a tényező, ha messzebbről nézném. Akkor mindenképp a 75"-ost választanám. Ja és az EC780-as szériában újabb a képfeldolgozó rendszer is.
    Ha messzebbről nézed mindenképp jól döntöttél :C

Új hozzászólás Aktív témák