- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Az még ok de az alzán 300 szerintem annyit nem ér. Nem rossz tv de azért vannak hibái és 300 felett biztos van jobb. A garancia meg a support is kérdéses sajnos. Próbáltam írni a magyar szervíznek de semmi válasz. Ha egy e-mail-re sem válaszolnak mi lesz ha nagyobb gond alakul ki..... Még gyerekcipőben jár a tcl itt az országban még eu-ban is viszont pár éven belül oda fog b*szni a nagyoknak.
-
-
Kiskutya
veterán
Nemtom, kíváncsi leszek mikor lesz hozza az valószínű jó lesz nekünk is. Jött ki frissítés a netflixhez de sajnos az én problémám nem oldotta meg. Még mindig elkezd akadni a DV filmek olyan 15 perc után, majd kilépek vissza és megint jó 15 percig kb. Minden fw-vel ilyen volt nekem, lehet egyedi hiba.
-
Kiskutya
veterán
Nagyon halványan én is látom de annyira nem zavaró. A gyors bekapcsolást kapcsold ki nálam az kavart be az elején. Nemtom 363-nál csinálja e. Tegnap játszottam kicsit ps-en sötét szobaban. Nemtom kinek kevés ez a fényerő de vissza kellett venni belőle bőven mert játék módban 100%-on van de úgy kiégett a szemem egy idő után.
-
Kiskutya
veterán
Egyébként ahogy fentebb is írták minden tv-nél vannak gondok sajnos. Ennek nem így kellene lennie de ez van ha beleolvasok lg, Sony, hisense, Samsung fórumokba vannak ott is hibák bőven. Amiket mi felfedeztünk hibákat lehet másnak fel sem tűnik mert nem arra használja mint mi.
-
Kiskutya
veterán
Megnéztem méretben ugyan az a 2 fájl. Most így hogy a ps4 is jól működik (nem tudom mi lehetett a gond legutóbb) nem rossz ez a 363. Remélem ez a kiindulás és ezen csak javítani fognak. Szebb a HDR yt-on meg netflixen is. Gyorsabb a menü, meg sat tv is mintha nagyobb fényerőn menne ugyan azzal a beállítással mint a 321-en. 4k HDR 60-at nem tudom tesztelni a net sávszélessége miatt.
-
Kiskutya
veterán
-
Piftuka
veterán
"olyan könnyen megszoktam, hogy nem tudnék kisebbet nézni. "
Igen, ez így kezdődik, ha az ember filmrajongó.
Én kezdtem gyerekkorunkban a fekete-fehér, mono, fadobozos Videoton tévével. Ezt követően egy domború képernyős, de már "sarkított" 50 cm-es, japán gyártású Hitachi színes tévé.
Majd jöttek az első "nagy képernyős", 72 cm-es, 4:3 képarányú, "sarkított" Philips, Thomson, stb. CRT tévék, sztereo hangszóróval... Akkor az volt maga a "virtuális" valóság.
Ezeket követte az első Philips CCFL LCD tévé, immár 16:9 képaránnyal, de csak 32 colos méretben.
Majd egy 42 colos IPS paneles, Full HD LG készülék, míg eljiutottam a jelenlegi 55 colos SONY VA paneles LCD tévémig.
Amit nagyon kedvelek, de szeretnék minél hamarabb feljebb lépni egy minimum 75, de inkább ~80-90 colos 4k/8K HDR készülékre. Ugyanis az 55 col képátló néha már kicsi.
Hát így megy ez.... -
Kiskutya
veterán
Atmegy csak ahogy fentebb írtam. Egyébként ahogy jönnek ki a frissítések valószínű javítva lesz. Szoftveres hibára gondolok mivel sok esetben kezeli az 5.1et ahogy írtam. Ha hardveres gond lenne akkor szerintem sehogy se szólalna meg. A gyári rendszeren még hdmi arc se volt utána kapta a köv frissítéssel. Nagyon új modell még remélem csak ennyi a gond.
-
Kiskutya
veterán
Bocsánat hülyeséget írtam. Van 5.1 hdmi arc-on keresztül de sajnos nem minden esetben. Amiket én teszteltem eddig:
Saját lejátszóján nézve filmet van 5.1 dd meg dts is.
Ps4 hdmi-vel tv-re kötve van 5.1 de csak dd a dts sajnos nem megy át hiába a Ps4-ben dts van ki választva.
Netflix 5.1 de ez is csak dd sem dd+ sem dd truehd.
Vlc, emby, plex-en lejátszott filmnél nem megy át 5.1be.
Ha valakinek sikerül a felsoroltakat 5.1 be átvinni erősítőre jelezze legyszi mert eddig én nem jöttem rá a megoldásra. -
Kiskutya
veterán
Majd teszteled saját környezetbe ha nem tetszik nyugodtan visszaküldheted netes vásárlás esetén 14 nap van rá. Segítenek szívesen én is csak nekem annyira sz*r a netem hogy én csak netflixen nézem a hdr anyagokat. Ott szerintem szép a kép, gondolom nem annyira fényes csillogó mint egy oled vagy 8-9 szériás qled Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest