- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gmile78
újonc
Sziasztok!
Eddig javarészt Netflix és HBO GO ment a TCL 65C715-ös tévémen (v645), de ugye csak vannak olyan tartalmak, amik ezeken nincsen fent. Azt gondoltam töltök le 4K-s DV filmeket és majd szépen megnézzük őket. Ekkor jött az, hogy felment a pumpa...
A tévé saját lejátszója szépen viszi, nem akad, viszont kinyújtja 16:9-re mindenféle más képarányt. Próbálkoztam a beállításokkal, van hogy átvált az eredeti képarányra, de akkor szétesik a kép, vibrál, ugrál...
A VLC simán hozza az eredeti képarányt, viszont beszaggat. Ti találkoztatok már ilyennel? Mit lehet ezzel tenni? Már komolyan az idegeimre megy... ettől eltekintve teljesen elégedett vagyok a tévével. -
Gmile78
újonc
Sziasztok!
Beszerzésre került a Telekomtól egy 65c715-ös készülék, még most ismerkedem vele. A 363-as fw-t feltettem, így már nem csúszik a hang optikán. Sajnos nem jöttem rá, hogy HDMI-n keresztül hogyan tudom a hangot kilőni a házimozira, de így optikán már legalább jó.
Amire még szintén nem sikerült rájönnöm, az az hogy hogyan tudom az srt feliratot rávarázsolni a filmre... csak az mkv fájlban lévő feliratot (angol) látja.
Gondoltam próbát teszek a VLC-vel. Na azzal jó a felirat viszont szaggat a kép... A filmek WD MyCloud-ról mennek, helyi hálózaton.
A képminőség elsőre nagyon jónak tűnik, főleg Dolby Vision vagy HDR filmeknél, de még a Telekom-os IP TV-s adásokra sem panaszkodom. Felhősödést nem tapasztaltam a 363-as fw-nél, ami gyárilag fent volt 317-es viszont nem volt 100-as.
Ha esetleg van valakinek tuti tippje a képminőség finomhangolására, azt szívesen veszem.
Ár/érték arányban szerintem verhetetlen a TV, bár a Hisense-t nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest