- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a sztorimat, hátha valaki tanul belőle. Telekomnál vásárolt 55P8K modell, Telekom oldalán a promó, hogy regisztráljam a készüléket az 5 év garanciára a megadott oldalon. Nyilván ez is közrejátszott a vásárlásban amellett, hogy nagyon kedvező áron tudtam megvenni. Itt jön a történetben az én hibám, hogy a tcl-promotion.com/hu/ oldalon nem ellenőriztem le vásárlás előtt, hogy valóban jogosult-e a modell. Megjött a TV, akarom regisztrálni, nincs bent a modell a listában, írok nekik e-mailt, hogy mizu, hát nagyon sajnálják de nem szerepel a promóban a típus. Képernyőfotóval tettem panaszt a Telekomnál, hogy megtévesztettek. 30 napjuk van válaszolni, ergo akármi lesz a végeredmény, kiegészítő garanciám nem lesz. Gondolom maxiumum elnézést kérnek majd. Természetesen a Telekom oldalán azóta is ott a felirat ennél a típusnál.
Köszönöm, hogy elmondhattam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest