- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aaron14
őstag
válasz wallace 234 #2025 üzenetére
Beneztem, megvan. Viszont ez a TV ugy villog, mint az allat. 100%-os fenyeron oke, de ha lentebb veszem mar elkezd villogni. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
bulek
tag
válasz wallace 234 #2038 üzenetére
Van már 321 is
Lengyel fórumról link -
Kiskutya
veterán
válasz wallace 234 #2042 üzenetére
Ezt nem hiszem el!! Minden úgy szól ahogy kell dts igaz nincs psen de a dd legalább szól és nem csúszik a hang. Ez a frissítést kötelező felrani aki ilyen tvt vásárol! A menü szebb lett a háttér is, szerintem a kép is. Sokkal jobban attekinthetö a menü és van hdmi arc kapcsoló ami az előző fw böl hiányzott! (ez oldotta meg) Mindenkinek köszönöm a segítséget! Nem akarom elkiabálni de így a tv a legnagyobb örömömre marad! Köszönöm mégegyszer!!!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Aaron14
őstag
válasz wallace 234 #2025 üzenetére
Nekem ilyen nincsen sajnos.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz wallace 234 #2038 üzenetére
ez tuti jó hozzá? Még annyit hogy a frissítés menetéről van valami leírás?
hmm...
-
wallace 234
őstag
válasz Beniii06 #2034 üzenetére
14 napon belül el állsz úgy müködik, hívod a Telekomot, hogy el akarsz állni akkor felveszi a jegyzőkönyvet, küldik a futárt és elviszik a tvt. Max a vissza szállítási költséget kérik, de annak idején tőlem ezt se kérték. Ha minden rendben van, lesz egy sztornó számlád. Utána újra lehet venni mást!
-
Kiskutya
veterán
válasz wallace 234 #2033 üzenetére
Van új mégnézed nekem mert én az idegtöl semmit nem találok!
hmm...
-
Beniii06
addikt
válasz Kiskutya #2020 üzenetére
Sry, elnéztem, valamiért azt hittem DP600-as tv-d van, ez esetben tárgytalan, amit írtam.
A Telekomnál tudtommal két opció létezik, ha cseréltetni akarod: elküldöd garanciába, ami ki tudja mennyi idő és egyáltalán hibásnak vélik a tv-t. A másik, hogy szerintem még 14 napon belül vagy(ha neten vagy telefonon rendelted), akkor visszaküldöd, de akkor egyben ki kell fizetni a tv-t és a szolgáltatásokkal is variálni kell. Telekomos otthoni topikban szerintem többet fognak tudni mondani erről.
"Got any other secret weapons?"
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz wallace 234 #2028 üzenetére
Tv hangszórójából pontos, tehát a Ps4 böl hdmin meg jól megy a tvbe az optikánál csúszik meg valami
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
-
Aaron14
őstag
válasz wallace 234 #2021 üzenetére
En meg a kepernyo beallitasokat se talalom. 😂 Egyszeruen nem letezik a menupont.
-
Kiskutya
veterán
válasz Kiskutya #2013 üzenetére
Most hogy a fenébe deritsem ki hogy csak az én tévém a hibás vagy ez ilyen? A tekekom kicsereli másikra ha felhivom őket vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Valaki nem lakik a közelbe hogy legalább a ps4 et rákötni hogy megy e a dts? Én Nyíregyházi vagyok 70 100 km is belefér ha van valaki aki segít!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Csinálok egy rendszer visszaállítást mert ,ár nem tudom mit kezdjek de ez így..... Már rohadt ideges vagyok . Szerintem ezt nem kell magyarázni ennyit nem késhet egy hang és hang beállításokba mindent próbáltam. Játék mód bekapcsolva. ps4 tv-re kötve hdmi-vel a hang optikán megy az erősítőre. Ez az eredmény: [link]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
wallace 234
őstag
válasz Kiskutya #2002 üzenetére
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődni -
Aaron14
őstag
válasz Kiskutya #2007 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de szabad szemmel inkább egy szürke csík vehető észre bal oldalt Közben rájöttem, hogy lehet valami tükröződik rajta és attól van az az F forma a képen, mert fotón távolabbról nagyobbnak néz ki, közelről kisebbnek. De az is lehet a telefonom kamerája viccelt meg. Nem tudom.
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megerkezett a TV. Van egy problemam vele.
[kép] Ez mitől lehet? Nem a moiré-ra gondolok, hanem a világosabb csíkokra.[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Tcl-nek van magyar support vagy forgalmazó akivel lehet beszélni?
hmm...
-
interstate76
addikt
válasz wallace 234 #1998 üzenetére
Magasabb fényerő esetén elszürkül a fekete, magasabb kontrasztnál pedig még jobban kiégnek a világos részek.
Nem mondom, hogy nincs jobb beállítás, sőt, örülnék, ha valaki találna, de nálam ezek a paraméterek nem húzhatók feljebb.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...