Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
novinyul #1924 üzenetére
Örülök, de szerintem nekem is jól jönne egy profi kalibrálás (lehet, hogy a beállításaim felét kukázná). Saját szemre, ips panelek színeihez való hasonulást (a telefonom mellett időközben egy szintén ips paneles ASUS tablet képét is kivetítettem rá) és minél nagyobb kontrasztot célul kitűzve egyelőre ennyit sikerült kihozni belőle. Nekem tetszik, de ez totál szubjektív. Ami viszont nem az: így sokkal szebb, mint a youtube-os tesztvideókban. Azok némelyikén úgy nézett ki, hogy majdnem lemondtam a rendelést!
No de beszéljünk egy negatívumról is: a betekintési szögek a VA-panelek legalja szintjét hozzák! Volt már olyan, VA-paneles monitorom/TV-m, ami kontraszt terén agyonverte az ips-vonalat, és betekintési szög tekintetében sem sokkal maradt el mögötte, de ez a TCL nem ez a kategória, ezt szemből kell nézni. TV-nél sztem ez nem egy nagy probléma, de akinél ez gondot jelent, az válasszon másik típust! 10-20, talán 30°-os nézési szöget talán még elbír, de többet már biztosan nem, és most nem ínyencekről, hanem az átlagember elvárásairól beszélünk. Szóval e tekintetben a nagyon alacsonyra tett lécet is leveri a DP600-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest