Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz novinyul #1924 üzenetére

    Örülök, de szerintem nekem is jól jönne egy profi kalibrálás (lehet, hogy a beállításaim felét kukázná). Saját szemre, ips panelek színeihez való hasonulást (a telefonom mellett időközben egy szintén ips paneles ASUS tablet képét is kivetítettem rá) és minél nagyobb kontrasztot célul kitűzve egyelőre ennyit sikerült kihozni belőle. Nekem tetszik, de ez totál szubjektív. Ami viszont nem az: így sokkal szebb, mint a youtube-os tesztvideókban. Azok némelyikén úgy nézett ki, hogy majdnem lemondtam a rendelést! :)

    No de beszéljünk egy negatívumról is: a betekintési szögek a VA-panelek legalja szintjét hozzák! Volt már olyan, VA-paneles monitorom/TV-m, ami kontraszt terén agyonverte az ips-vonalat, és betekintési szög tekintetében sem sokkal maradt el mögötte, de ez a TCL nem ez a kategória, ezt szemből kell nézni. TV-nél sztem ez nem egy nagy probléma, de akinél ez gondot jelent, az válasszon másik típust! 10-20, talán 30°-os nézési szöget talán még elbír, de többet már biztosan nem, és most nem ínyencekről, hanem az átlagember elvárásairól beszélünk. Szóval e tekintetben a nagyon alacsonyra tett lécet is leveri a DP600-as.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák