- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Egyébként nem egyszerűbb megnyomni a "hangerő le" gombot, mint forgatni a telefont?

Amúgy így utólag: csörgés közben is működik a Ringer volume átállítása a Task-ban
, de amint megszűnik a Context: orientation/face down, úgy újra csörögni fog. -
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Ezen már én is túlestem.

Ha jól tévedek, akkor az "in-call volume" egy rendszer beállítás. Vagyis az éppen folyamatban lévő hívást nem befolyásolja. Neked a "silence ringer" kéne, csak hát Google nagytesó azt megtíltotta.
Nekem is hiányzik ez a funkció. De mióta Taskert használok, már legalább értem, h az android-os kütyük miért nem tudják ezt a fícsőrt Gingerbread óta.
szerk: ha csengőhangot szerettél volna némítani, akkor amúgy se "in-call volume" (mivel ez a beszéd hangerő), hanem "ringer volume". De a lényegen nem változtat.
Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.(#51) bohoc71
És mi is az, amit szeretnél? Tasker backup és import/export fájlok az SD kártyán vannak, ha ezt keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de amint megszűnik a Context: orientation/face down, úgy újra csörögni fog.

Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.