Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #5978 üzenetére
Nekem xposed modul feltudja tuningolni az összes toast-ot
Pl megtudom adni hogy a short és long mennyi timeout-ot kapjon
Amúgy nekem kicsit elhanyagolt terűletnek tűnik rendszerszinten ez a toast dolog.
De pl az autotools pluginnal elég "vidám" kis toast-ot lehet csinalni.
Persze a timeout ott is fix. -
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #5938 üzenetére
Nem, és ezen csodálkozom, mert azóta volt már Robot frissítés, és nem találtam benne ilyen opciót. Melyik menüpontban kéne lennie? Lehet, hogy Tamás valamiért mégsem akarja beépíteni? El tudnád küldeni nekem a Te dev. verziódat?
Igen, tudom, hogy az alkalmazás intent filterébe kéne definiálni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #5927 üzenetére
Ő izé leakarom tőlteni amit linkeltél erre ez fogad
Drive
A Google Dokumentumokban hiba lépett fel. Próbálja újra betölteni ezt az oldalt, vagy térjen vissza néhány perc múlva.
Ha szeretne többet megtudni a Google Dokumentumok szerkesztőprogramjairól, tekintse meg a súgónkat .
Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
- A Google Dokumentumok csapataOtt is?
-
RCH
tag
válasz
Mr Dini #5927 üzenetére
Juj... Ez a javascriptes megoldás nekem pilótavizsgás. Hálás vagyok érte, de ha munkára is bírom, képtelen lennék reprodukálni.
Az Autonitify megoldás működik, amiből az következik, hogy én vagyok a pancser. Azért is ciki, mert csináltam korábban ilyet, de most az istennek se jött össze. Megpróbom ízekre szedni és rájönni hol toltam el.
Köszönön ismét!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #5914 üzenetére
Két megoldást is van. Egyrészt az If-en belül is tudsz több paramétert megadni, csak rá kell nyomni a + jelre. Ki tudod választani, hogy And, Or vagy Xor vizsgálat legyen köztük. A másik, hogy a File Move-on belül választasz If-et, a +-al itt is adhatsz hozzá újakat, ugyanúgy működik, mint a külső If.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #5833 üzenetére
Hmm
Te Dini máskor szerintem töltsd fel pl Gdrive-ba ha így osztasz meg taskot,mivel előfordulhat hogy egyes böngészők hibásan adják vissza az xml-tMert végülis most reggel néztem meg jobban
1490718289672 1490721352797 87 JSON Builder 100 300 Mr Dini's JSON builder test 129
Set some example variables setLocal('var1','value1'); setLocal('var2','value2'); setGlobal('Var1','value1'); setGlobal('Var2','value2'); 664
data put {JSONObject} (String, Object) "key1" %Var1 664 data put {JSONObject} (String, Object)
"key2" %Var2 664 %result2 data toString {String} () 665 data 300 Third method - define the Tasker variables as Java variables 664 data JSONObject
new {JSONObject} () 664 var1 String new {String} (String) %var1 664 var2 String new {String} (String) %var2 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" var2 300 First method - normal way 664 %result3 data toString {String} ()
665 data 300 Fourth method - similar than the 3., but with Global Tasker vars 664 data JSONObject
new {JSONObject} () 664 var1 String new {String} (String) %Var1 664 var2 String new {String} (String) %Var2 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" var2 664 %result4 data
toString {String} () 665 data 664 data JSONObject
new {JSONObject} () 548 %result1 %result2 %result3 %result4 105 %result1 %result2 %result3 %result4 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" %var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" %var2 664 %result1 data
toString {String} () 665 data 300 Second method - normal way with global Tasker vars 664 data
JSONObject new {JSONObject} ()Ennyit kaptam meg (operamini) -ben
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #5828 üzenetére
Ha a taskot futtatom ezt az error-t kapom
20.07.50/Variables doreplresult: |1490718289672 1490721352797 87 JSON Builder 100 300 Mr Dini's JSON builder test 129
Set some example variables setLocal('var1','value1'); setLocal('var2','value2'); setGlobal('Var1','value1'); setGlobal('Var2','value2'); 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" %Var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" %Var2
664 %result2 data toString {String} () 665 data
300 Third method - define the Tasker variables as Java variables 664 data JSONObject new {JSONObject} () 664 var1 String new {String} (String) %var1 664 var2 String new {String} (String) %var2 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" var2 300
First method - normal way 664 %result3 data
toString {String} () 665 data 300 Fourth method - similar than the 3., but with Global Tasker vars 664 data JSONObject new {JSONObject} ()
664 var1 String new {String} (String) %Var1
664 var2 String new {String} (String) %Var2
664 data put {JSONObject} (String, Object)
"key1" var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" var2 664 %result4 data toString {String} () 665 data 664 data JSONObject new {JSONObject} () 548 %result1 %result2 %result3 %result4 105 %result1 %result2 %result3 %result4 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" %var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" %var2
664 %result1 data toString {String} () 665 data
300 Second method - normal way with global Tasker vars 664 data JSONObject new {JSONObject} ()| -> |1490718289672 1490721352797 87 JSON Builder 100 300 Mr Dini's JSON builder test 129
Set some example variables setLocal('var1','value1'); setLocal('var2','value2'); setGlobal('Var1','value1'); setGlobal('Var2','value2'); 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" %Var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" %Var2
664 %result2 data toString {String} () 665 data
300 Third method - define the Tasker variables as Java variables 664 data JSONObject new {JSONObject} () 664 var1 String new {String} (String) %var1 664 var2 String new {String} (String) %var2 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" var2 300
First method - normal way 664 %result3 data
toString {String} () 665 data 300 Fourth method - similar than the 3., but with Global Tasker vars 664 data JSONObject new {JSONObject} ()
664 var1 String new {String} (String) %Var1
664 var2 String new {String} (String) %Var2
664 data put {JSONObject} (String, Object)
"key1" var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" var2 664 %result4 data toString {String} () 665 data 664 data JSONObject new {JSONObject} () 548 %result1 %result2 %result3 %result4 105 %result1 %result2 %result3 %result4 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key1" %var1 664 data put {JSONObject} (String, Object) "key2" %var2
664 %result1 data toString {String} () 665 data
300 Second method - normal way with global Tasker vars 664 data JSONObject new {JSONObject} ()|
20.07.50/E add wait type JSI1 time 45
20.07.50/E add wait type JSI1 done
20.07.50/ActionSpecs non-proxy
20.07.50/E add wait task
20.07.51/E Error: nullHa a pedig a kódot futtatom ezt kiemelve.
1490718289672 1490721352797 87 JSON Builder 100 300 Mr Dini's JSON builder test 129
erre unspected error-t ad
Az operációs rendszer 4.2.2
5.1-en később tudom megnézni!
De ugye ez javascriplet-es dolog?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #5786 üzenetére
Nagy találmány az AutoTools.
ADB-n keresztül megadott joggal még Logcat-et is olvas.
Sajnos nálam a mobilnet kapcsolgatása nem megy vele, csak látszólag. A Quick Settings-ben elszürkül a kapcsoló, de attól még vígan megy a net. Mondjuk megoldás van rá, AdGuard tűzfala egész jó cucc root nélkül is.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini #5765 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok peches, de nekem sehogy sem megy.
1. A patchelt verziónál megvolt a menüpont, működött is az írás SD-re.
2. Sajnos a patchelt nem tudta detektálni az asztali dokkolóm, ami nekem fontosabb, ezért leszedtem, és visszaraktam a Play-es verziót, de ezután már nem tudta írni az SD-t.
3. Megcsináltam a task-ot, amit az elején említesz, fel is hozta az ominózus ablakot, ahol ki is választottam az egész SD kártyát, ennek ellenére a Tasker továbbra sem tudja írni.Igazából én már elengedtem a témát, mert a fényképeket, amiket át szerettem volna nevezni, átmozgattam a belső memóriába, másra meg most nem kell az SD írás, meg amúgy is még idén tervezek egy telefoncserét, csak gondoltam, szólok, hogy legyen több teszteredmény.
Ja, amúgy Sony Xperia Z1 Compact, Android 5.1.1
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini #5763 üzenetére
OK, így már menni fog, köszi, csak ezt az Intent-es cuccot nem találtam, e kereső meg nem jutott eszembe.
Amúgy logikának fordítottat tervezek, mint amit te javasoltál, mert azzal az lenne a probléma, hogy a BT csatlakozás mindig előbb történik, mint a zeneindítás, mert a zenét vagy kézzel indítom, vagy a PowerAMP automuatikusan indítja, de akkor is a BT csatlakozás hatására. Szóval a tervem az, hogy a BT kapcsolásos profil fog beállítani egy globális változót, és a PowerAMP Intent figyelő profil task-jában pedig ettől a változótól és a %paused állapotától függően maxolom a hangerőt.
Sokadszorra is köszi.
-
-
Bozek
nagyúr
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #5672 üzenetére
Ebben most tévedsz. Ha időintervallum van megadva, akkor a lejáratkor visszaállítja azt az állapotot, ami a kezdés előtt volt. Próbáld ki. Én megnéztem (mert nem voltam biztos benne, hogy jól emlékszem), 19:27-től 19:28-ig állítottam be az időt, így 19:29-kor le is lőtte a WiFi-t a telefon.
De természetesen a From és a To részbe ugyanazt írva ilyen nem fordul elő.
-
HREH
senior tag
-
Mauzes
addikt
válasz
Mr Dini #5634 üzenetére
Köszi!
Ezt még emésztenem kell, mert variable dolgokkal még nem foglalkoztam soha.
Amúgy az eredeti ötletet innen vettem, de már itt sem értettem, hogy mit hogyan csinált a csávó (és nekem nincs autonotification-öm).
"Essentially I just set the sound and vibrate for a notification in the FBM app to off (keeping the notification option itself turned on - it just doesn't make noise or vibration by itself). Then using the AutoNotification intercept event in Tasker to trigger when a notification from the Messenger app is detected.
From there, it's just setting up the task with your preferences - so for me that is comparing the current time in seconds, %TIMES, with the last time the task was run and made a sound/vibrate (a variable %FBM_TIMES). If 60 seconds has elapsed, the task will make a noise and vibrate, otherwise it will not. Then it sets %FBM_TIMES to %TIMES ready for the next time the task is run." -
aprokaroka87
nagyúr
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #5602 üzenetére
Közben privátban folytatódott a beszélgetés, és kiderült, hogy a Tasker lokalizációtól függően adja meg a DATE változó értékét, plusz a convert is picit máshogy működik... Így a kódom nem mindenhol fut megfelelően. Ezért írtam még egy kódot, ami a JS date globális függvénykönyvtárát használja. Remélhetőleg ez már működni fog mindenhol!
///Mr Dini's Day Counter
startDate = "2017. 02. 03."
today = new Date() / 1000 | 0
startDate = prompt('Írd be a kezdés idejét:',startDate);
function convSec(string){
var seconds = new Date(string) / 1000 | 0;
return(seconds);
}
startDate = startDate.replace(/\. /g,',').replace(/\./,'');
startDateSec = convSec(startDate);
flash('Az azóta eltelt napok száma: '+Math.floor((today-startDateSec)/24/60/60)); -
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #5601 üzenetére
Helyesbítek! A helyes dátum minta a hónap-nap-év, sajnos a Convert nem toleráns. Ha máshogy van megadva a dátum, már nem tud vele mit kezdeni.
De, hogy ne maradj JS nélkül, írtam Neked a linkelt logika alapján egy példakódot
:
///Mr Dini's Day Counter
startDate = "2017. 02. 03."
today = global('%DATE')
startDate = prompt('Írd be a kezdés idejét:',startDate);
startDate = startDate.replace(/(.*[^.])+\. (.*[^.])+\. (.*[^.])+./,"$2-$3-$1").replace(/0([0-9]+\-)/g,'$1');
startDateSec = convert(startDate,"datetimeToSec");
todaySec = convert(today,"datetimeToSec");
flash('Az azóta eltelt napok száma: '+Math.floor((todaySec-startDateSec)/24/60/60));Tulajdonképpen a kódom lényege a replace, ami átalakítja a dátumot év. hónap. nap.-ról a megfelelő dátumra.
Megjegyzések:
1. Ha nem szeretnél prompt-ot, kommenteld ki azt a sort!
2. Ez a kódrész:.replace(/0([0-9]+\-)/g,'$1')
nyugodtan törölhető. Csak, mivel nem akart működni, így azt hittem, a 0-val kezdődő hónapokat, plusz napokat át kell alakítani úgy, hogy ne 0-van kezdődjön. De, mint kiderült, más volt a gond. Viszont benthagytam, mert így 100% ugyanúgy néz ki, mint a Taskeres DATE változó.
3. A végén a flashnél betettem egy Math.floor-t, azaz egy lefele kerekítést, mert azt vettem észre, hogy régi időpontoknál vannak tizedesjegyek is.Használd egészséggel és ha valami nem világos, kérdezz bátran!
-
Mauzes
addikt
válasz
Mr Dini #5590 üzenetére
És mi lenne, ha letöltés gombra az autoinput kattintana? Ha ez működne, akkor már csak a többi részét kellene valahogy megoldani.
Szerk: Odáig már működik, hogy browse url megadott lapra, majd letöltés gombra kattint autoinput, és le is tölti a download mappába a fájlt. Már csak el kellene küldeni majd bezárni mindent, esetleg a fájlt törölni.
-
Mauzes
addikt
válasz
Mr Dini #5586 üzenetére
Van egy befektetési alapok árfolyamait követő weboldal, ahonnan adatokat lehet letölteni adott dátumra.
Pl: http://www.bamosz.hu/letoltesek?alapids=HU0000704549;HU0000704556;HU0000703509
Itt magában a weboldal linkjében benne van már az kiválasztott eszközök kódja, tehát ha a linket megnyitod, már ki van választva az a néhány értékpapír, ami téged érdekel.
Így egyből lehet is kattintani a "letöltés" gombra, ezután egy adatokat tartalmazó csv letöltődik. És jó lenne, ha ez a céges email címemre el lenne küldve a telómról.
Ez kicsit ilyen first world problem, hiszen manuálisan sem sok meló, de a célom az lenne, hogy automatikusan minden hó végi záró árfolyam összegyűjtve megérkezzen hozzám emailem, és a lényeg, hogy automatizálva soha nem lenne elfelejtve.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #5512 üzenetére
Nekem viszont csak az sdcard1-et listázza ki,de ott sem mindent.
Pl ha csinálok egy abcd nevű mappát mindkét helyre azt nem látja.
De pl a Delete files tasknál meg jó a dolog,mert törli a kiválasztott fájlt.
Tehát az a gyanúm hogy a Listfiles tasknál van a bogár, mert akkor a Delete files-nél is errort kellene dobnia
Egyszerűen a keresés során kiválasztottam a mappát,majd hosszan rányomva a Tasker auto beírta a dolgot.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #5377 üzenetére
A http átirása nekem is megvolt
de akkor sem jó.
A hibaüzenet.
01.15.14/E prot: https:// serverport: m.prohardver.hu/tema/android_os-t_hasznalok_szakmai_topicja/friss contenttype: text/html
01.15.14/E method: GET url: https://m.prohardver.hu/tema/android_os-t_hasznalok_szakmai_topicja/friss timout: 1000 dataisfile false save /storage/sdcard1/Tasker/temp/file.html
01.15.14/WakeLockManager setClearAlarm: not setting, last set 63ms ago
01.15.14/WakeLockManager setClearAlarm: not setting, last set 66ms ago
01.15.14/E body isfile: false cont: null
01.15.15/E Socket error for https://m.prohardver.hu/tema/android_os-t_hasznalok_szakmai_topicja/friss: failed to connect to m.prohardver.hu/92.61.114.179 (port 443) after 1000ms: isConnected failed: ECONNREFUSED (Connection refused).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest