Hirdetés
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Sziasztok!
Most találtam erre az alkalmazásra egy okosóra problémával kapcsolatban. A gondom az, hogy a telefonra (OP8Pro) érkezik egy hívás, megjelenik az órán (Huawei Watch GT 2) is a hívó neve, de soha nem vettem és nem is szeretném ott felvenni. Pár hónappal ezelőttig jól működött, de elkezdte azt csinálni, hogy hívás érkezésekor recseg a csengőhang és ha autós kihangosítón vagyok, akkor is beleszól az óra a kihangosításba. Olyan, mintha minden fölé helyezné magát. Mostanra annyira idegesít, hogy elkezdtem utánaolvasni és találtam erre az alkalmazásra. Be lehet valahogy állítani egy szabályt arra, hogy beérkező hívásnál csak a hívó nevét írja ki és ne akarjon kihangosítani, de ha autós kihangosító is csatlakoztatva van az óra mellett, akkor az átvegye a hívást? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Magisk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Elektromos cigaretta 🔞
- VGA kibeszélő offtopik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest