- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Sziasztok!
Most találtam erre az alkalmazásra egy okosóra problémával kapcsolatban. A gondom az, hogy a telefonra (OP8Pro) érkezik egy hívás, megjelenik az órán (Huawei Watch GT 2) is a hívó neve, de soha nem vettem és nem is szeretném ott felvenni. Pár hónappal ezelőttig jól működött, de elkezdte azt csinálni, hogy hívás érkezésekor recseg a csengőhang és ha autós kihangosítón vagyok, akkor is beleszól az óra a kihangosításba. Olyan, mintha minden fölé helyezné magát. Mostanra annyira idegesít, hogy elkezdtem utánaolvasni és találtam erre az alkalmazásra. Be lehet valahogy állítani egy szabályt arra, hogy beérkező hívásnál csak a hívó nevét írja ki és ne akarjon kihangosítani, de ha autós kihangosító is csatlakoztatva van az óra mellett, akkor az átvegye a hívást? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Gombászkönyvek egyben
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest