Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
Köszönöm az infót!
És hogyan lehet ezzel az AutoRemote programmal megoldani a bejövő SMS e-mailben való továbbítását? Nézegettem a leírását (a Marketen és a fejlesztő honlapján), de sehol sem láttam leírva az én problémám megoldását.Az én általam használt Python alapú megoldás megfeküdt az eredeti scripttel, mert az ékezetes betűket nem szerette, de pár nap alatt sikerült megtalálnom a megoldást és már működik. Ha valakit érdekel, akkor közzé teszem a friss scriptet.
Más:
Amúgy nem veszek észre semmilyen erőforrás hiányt mióta telepítettem az SL4A (Android Scripting) környezetet és rá a Pythont - mondjuk a Defym azért nincs rosszul eleresztve belső memóriával, legalábbis nálam nem okoz a SL4A - Python páros semmilyen problémát.
Ami még jó ebben a megoldásban, hogy gyakorlatilag csak a fantáziánk korlátozza be a lehetőségeinket.
Idő híján még csak a 175-ös hsz-ig jutottam a fórum olvasásban és keresem azokat a problémákat, amelyekre a Python scriptek megoldást adhatnak.
Eddig egy esélyes van: lehetne írni egy olyan Python scriptet, amely bemenő paraméternek tetszőleges számú Tasker változót kapna és egy logikai kifejezést (a bemenő változókat felhasználva, szintén egy Tasker változóban) és visszaadná a kifejezés értékét egy másik Tasker változóba. Ezzel komplex ÉS-VAGY feltételeket is meg lehetne csinálni.
Bármilyen ötletet szívesen látok és ráérő időmben megpróbálom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest