- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, tegnap megvettem a Taskert, mert látok benne potenciált. Többször hallottam róla, ajánlották már sok helyen. Ahogy nézem elég bonyolult program (legalábbis elsőre). A kérdésem az lenne, hogy van e valami lehetőleg magyar (de ha angol az sem baj) oldal, ahol szájbarágósan le vannak írva az alapok, hogyan induljak el, parancsok, stb. esetleg kis minta profilok komplett működő utasítássorozatokkal. Amiket találtam azok régiek pl 2016-os cikkek, és a program már rég nem úgy néz ki és nem úgy működik. Szóval ha valaki tudna segíteni az elindullásban megköszönném.
Az eredeti cél az, hogy vannak NFC tagjeim, és azokhoz szeretnék saját profilokat kreálni. Kezdésnek egy otthonit, éjjelit, autósat és munkahelyit.
Ami érdekelne még, hogy az android elvileg 8-tól tiltja az appoknak a hotspot ki/be kapcsolást, ezzel ezt valahogy meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- RC modell földön, vízen, levegőben
- iPhone topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest