Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, tegnap megvettem a Taskert, mert látok benne potenciált. Többször hallottam róla, ajánlották már sok helyen. Ahogy nézem elég bonyolult program (legalábbis elsőre). A kérdésem az lenne, hogy van e valami lehetőleg magyar (de ha angol az sem baj) oldal, ahol szájbarágósan le vannak írva az alapok, hogyan induljak el, parancsok, stb. esetleg kis minta profilok komplett működő utasítássorozatokkal. Amiket találtam azok régiek pl 2016-os cikkek, és a program már rég nem úgy néz ki és nem úgy működik. Szóval ha valaki tudna segíteni az elindullásban megköszönném.
Az eredeti cél az, hogy vannak NFC tagjeim, és azokhoz szeretnék saját profilokat kreálni. Kezdésnek egy otthonit, éjjelit, autósat és munkahelyit.
Ami érdekelne még, hogy az android elvileg 8-tól tiltja az appoknak a hotspot ki/be kapcsolást, ezzel ezt valahogy meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest