Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát azt elfogadnám, köszönöm szépen, meg a lent linkelt profillal egybevéve már csak kihozok belőle valami használhatót.
Írod hogy az Avast-nak még így is rengeteg előnye marad, de igazából már az erőforrásigényét sem tudom a javára sorolni a Tasker-rel szemben. Mert azért az Avast is megeszik egy 5-10 MB RAM-ot hogy készenlétben van a háttérben, a Tasker-nek meg azért nem nő ennyivel a memóriaigénye egy lopásgátlós profiltól.
Én most jelenleg 1:1-nek érzem a Tasker - Avast versenyt, mert az Avast az véd factory reset ellen, viszont a Tasker-be meg lehet olyat konfigolni (ahogy olvastam a nemrég linkelt profilt), hogy arra a számra küldi vissza a GPS koordinátákat, amiről jött a parancs SMS-ben. Avast ezt ugye csak előre fixen beregelt számmal tudja megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs