- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Maradjunk annyiban ha megoldható, mivel töröltem a beállításokat a wifire vonatkozóan, hogy jelenleg ugyanaz a felállás mint amit leírtam, csak wifi ki be kapcsolás nélkül, és nincs wifi figyelés. Jelenleg most csak a fényerőket állítja.
Szal inkább akkor lépésenként kellene a segítség, hogy hogyan figyeljem a wifit, a kikapcsolást, bekapcsolást.
Az otthoni, utcai profilok ugyanúgy megvannak mint írtam, csak kiszedve a wifi ki-be kapcsos dolgokat, és nincs már a 10 perces wifi figyelés sem.
Így most működik ugyan, de a wifim folyamatosan megy. A mobilnet ki-be kapcsolást azért nem is csesztettem, mert ha wifi nincs az legalább legyen, mert IMO-n elég sokan keresnek, szal nekem fontos hogy valamin mindig legyen a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- RugKing 4 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest