- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8170 üzenetére
Ha végaljzatok vannak bent és jól van beállítva a házerősítő nem lesz gond ha ha átmenőbe van kötve a modem hosszú távon gondot okozhat a 10dB csillapítás. Milyenek a modem értékek?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8168 üzenetére
Lehet az aljzatban van összekötve a kábel és nincs osztó. Modem is ugyan úgy van az aljzatba csatlakoztatva ahogy a tévék?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8166 üzenetére
Köszi a képet, ez nem osztó hanem egy aljzat.
Netmodem is ebbe az aljzatba van kötve? 192.168.100.1 címen nézd meg az értékeket. Digitális vételben okozhat problémát az aljzat főleg ha végaljzat 4dB helyett átmenőt tettek be mert az 10dB-t csillapít. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8164 üzenetére
Tudnál készíteni egy képet az osztóról? Ez az egy osztó van bekötve? Egyik kimenet modem másik tévé?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8162 üzenetére
Szakszerviztől kérj fw frissítést. Milyen osztóval van elosztva a koax?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8160 üzenetére
Jó kis tévé
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8156 üzenetére
sch_a ötlete alapján kerestess
-
sch_a
addikt
válasz
green_army78 #8154 üzenetére
Ott is kódolatlan, állítólag már évek óta.
Ha régebbi LG TV, akkor állítsd át az országot németre, vagy valamelyik skandináv országra és próbáld úgy.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8154 üzenetére
Kerestesd le a digitális csatornákat biztos van közte pár kódolatlan.
-
sch_a
addikt
válasz
green_army78 #8152 üzenetére
Kódolatlanok amúgy is. De ha tud DVB-T a tv-d, ott is kódolatlanok. Már elég régóta így van, a 2010-es foci vb-t is HD-ban néztem már, pedig csak 1 hónapja van digitális előfizetésem.
-
sch_a
addikt
válasz
green_army78 #8149 üzenetére
Analóg előfizetés mellett is elérhetőek a köztévék HD-ban.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8149 üzenetére
Ha rendben van a jelszint akkor HD adásnál 10
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #7962 üzenetére
Én azért reménykedem
-
válasz
green_army78 #7956 üzenetére
Valószínűleg semmi nem fog változni.
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #7926 üzenetére
Ez a QR-kódos megoldás sem rossz. Igaz, a múltkori számlalevélben olyan hibásan volt nyomtatva a QR-kód (gyűrte a papírt a nyomtató?), hogy a telefon nem tudta beolvasni.
Szerencsére az ügyfélkapun a monitorról be tudtam olvasni a telefonnal a kódot.
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #7924 üzenetére
De a felhívásban pl van csoportos beszedés is, amit szeretnék igénybe venni, de erre sehol nem látok infót. Meg az is benne van, hogy csak akkor írják jóvá, ha abban a hónapban nem vettél igénybe semmilyen más fizetési módot. Ez nyilván azt jelenti, hogy nem kapsz csekket (hiszen ezen tudna spórolni 200 ft-ot), na de ahhoz valahol ugye át kéne tudni állítani a fizetési módot...
Ez így elég sovány infó. Kidobnak egy ilyen hírt, aztán mindenki kérdezzen utána ha akar valamit?
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #7922 üzenetére
És mégis hogyan kell ezt elintézni?
Az ügyfélkapun semmi ilyesmi nincs még mindig...
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #7914 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #7912 üzenetére
Jöhetne duplázás.
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #7731 üzenetére
Igen-igen az is van, de volt ilyen is. Talán még postán is kiküldték még novemberben. Még akkor felmentem az oldalukra, h regeljem magam erre, de akkor még nem volt fent semmi erről. Most meg már a felhívást is levették...
-
Gedeon31
addikt
válasz
green_army78 #7731 üzenetére
Az kemény összeg
-
válasz
green_army78 #7688 üzenetére
Márciusban szoktak változni. Hírek februárban lesznek gondolom.
-
Valdez
őstag
válasz
green_army78 #7668 üzenetére
Szerintem az ég világon semmi.
-
Gedeon31
addikt
válasz
green_army78 #7537 üzenetére
A Tarrnál csak ilyen árak vannak.
-
válasz
green_army78 #7527 üzenetére
Pedig már minden nagyobb konkurens szolgáltató így csinálja. Nagy szégyen lenne, ha így maradnának.
-
válasz
green_army78 #7291 üzenetére
Az szenzációs lenne..nagyon hiányzik már a PL/szerdai BL/MotoGP HD-ben.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
green_army78 #7291 üzenetére
Igen, ezt irtam mar korabban.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
green_army78 #7259 üzenetére
Mar csak az espn americat kell visszatenni hdban
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #7256 üzenetére
Amiért kapsz egy 16Mbit internet hozzáférést is.
Aminek az ára ha küllön veszed 1 év hüséggel:. Havi díj: 6490 Ftpl: vidéki faluba hiába szeretnék én ADSL venni, ha 6Mbit többet nem tud.
És feltöltési sebességről ne is beszéljünk.Szóval nem olyan drága ez, nem mindegy, hogy hogyan nézed.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #7253 üzenetére
Persze olcsóbb, engem pl: zavarna csökkentett full HD felbontás és a hihetetlenül alacsony bitrátra.
Ha jól tudom, akkor t-online esetén sincs már FULL HD felbontás.
8-9.000 Ft?
Maga a SPORT HD csomag 1890 FtPersze analóg Extra csomag 6400 Ft, de elég jó áron vannak kombi internet csomagok, ahol ez az ár jóval alacsonyabb.
-
válasz
green_army78 #7153 üzenetére
Nahát, mekkorát fordult a világ..
"2014. januárjában újra lesz Digisport és Digisport Plusz a Tarr Kft. analóg kiosztásban."
Az nem gond, hogy már rég Digi Sport 1 és 2-nek hívják a csatikat? Csak nehogy igy is nevezzék el a digitális rendszeren őket. -
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #7050 üzenetére
Attól még a szomszéd vehetett új routert.
Van topicja a routerednek, érdemes lenne ott érdeklődnöd. -
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #7048 üzenetére
A wifi hiba talán nem a tarr üsz.-re tartozik.
Próbálj másik csatornát használni, hátha csak a szomszéd is azon a csatornán kezdte üzemeltetni a routert.
Router pontos típusa? -
3pdavid
csendes tag
válasz
green_army78 #6187 üzenetére
Nem tudom ezen a konkrét típuson milyenek vannak, de én lg-n, ha 16:9-es és ha nem jó a kapcsolójel akkor a "nagyítást" választom. (Arra viszont rá kell okézni és kicsit elmozgatni lefelé.)
-
Tutu7030
veterán
válasz
Automatikus helyett az lg-n "Eredeti" van, ha jól emlékszem.
-
green_army78
tag
válasz
M227WDP-PZ
-
sch_a
addikt
válasz
green_army78 #6184 üzenetére
Milyen TV? A képarányt eredetire vagy automatikusra állítsd. Van kapcsolójel.
-
sch_a
addikt
válasz
green_army78 #6182 üzenetére
Analógon is "normális". TV-n állítsd a képarányt.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #5791 üzenetére
Meg kellene nézned milyen osztók vannak és hogy vannak bekötve (leágazó tap esetén). Nem fontos lefényképezni őket, elég ha leírod mi van rájuk írva. Többi adó tiszta?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #5789 üzenetére
Lehet a gyenge jel miatt van. Padlásról megy le mindhárom szobába külön kábel vagy szobáról szobára megy?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #5787 üzenetére
3x árnyékolású koax kábelek vannak a lakásban? Milyen fajta osztóval van elosztva a koax? Modem jelszintet nézd meg 192.168.100.1 címen.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #5061 üzenetére
Olyan TV amibe van DVB-C tuner, és mpeg4 is tudja. Pár éve árusítottak olyan TV-t, amibe volt DVB-C tuner, de csak mpeg2 ismeri.
És ahogy néztem a Frekvencia kiosztást, elegendő hozzá a legkisebb analóg TV csomag is.
Valamikor márciust olvastam, hogy akkortól lesz kódolatlan.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #5058 üzenetére
Most jött a hírlevél, de weben is olvastam, hogy hamarosan (márciustól) az M1 HD, M2 HD, és a DUNA WORD HD kódolatlan lesz, tehát mindenki számára elérhető lesz.
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #5057 üzenetére
mármint az m1HD...
-
válasz
green_army78 #4519 üzenetére
Akkor pedig a más csatornákat kedvelők morognának, nem?
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #4518 üzenetére
"A cég azzal indokolta a döntést, hogy felmérésük szerint az előfizetőik körében a film- és ismeretterjesztő csatornák a legnépszerűbbek. Ráadásul a saját kutatásukból az is kiderült, hogy az előfizetőik nem tolerálnának egy esetleges áremelést, az előfizetési díjakat pedig csak a csatornakínálatuk átrendezésével tudják szinten tartani."
ezek szerint lehetett volna más csatornákhoz is nyúlni...
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #4482 üzenetére
Közműadó.
Ezért tessék a korményt szidni.Ne légy naív, kár azt hinni, hogy ezek a cégek ezt kifizetik.
Sok hülye azt hiszi pl: Mobil szolgáltatók úszkálnak a pénzbe. Vagy veszteségesek, vagy ha épp nem, akkor azon gondolkodnak, hogy azt a kevéske pénzt milyen fejlesztésre fordítják. -
HIJ
őstag
válasz
Azt a rézfán fütyülő rézangyalát! Összességébe kevesebb tartalomért fizetünk idén többet (ami eddig sem volt kevés)! Direkt vártam a szerződésemmel, hátha csökken az ár vagy növelik a net sebességet. Erre minden marad a régiben: ku.va sokat fizetünk idén is.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Invitel is emelt.
-
Peti12
csendes tag
válasz
green_army78 #4251 üzenetére
Sziasztok
December 1 óta van TARR Kft-s internetünk (+ TV+telefon). 8 megabites, dinamikus IP címmel. A kábel modem típusa: Motorola SBV6120E (az a teljesen "kocka" USB csatlakozás nélküli verzió)
Ez után egy D-Link DIR-615 típusó wifis router van.Olyan gondom van, hogy időnként megszakad a net.DE úgy "szakad meg", hogy csak a böngészőkben nem hoz be semmit (Se IE-ben, se Firefoxban), a Skype, netrádió stream megy ez alatt is!!! Wifi kapcsolattal és LAN-on keresztül is ugyanez a helyzet. A router és a kábel modem ez alatt jelzi, hogy az internet kapcsolat él. A probléma gyakorisága teljesen véletlenszerű, van hogy egész délelőtt nem, majd délután 3-szor is.
Ilyen esetekben a router áramtalanítása, vagy a kezelő felületén az Internet Reboot, vagy egyszerűen csak a kábel modem és a router közti UTP kábel ki és bedugása segít.Ilyenkor a net helyreáll, és a következő szakadásig, ami kiszámíthatatlan, nincs semmi probléma.
A TARR-osoknál kétóránként van IP cím újraosztás, valószínűsítem, hogy a megszakadás erre az időpontra esik. Ma pl olyan volt, hogy reggel 9:30kor nem volt net, nem nyúltunk hozzá, 10:30kor kapcsoltuk be a gépet, akkor meg már volt net, azóta problémamentes, most 13:33 van azóta nem volt szakadás. Szóval gyanum szerint a következő IP megújításnál helyreáll a rend.
Ezt megelőzően 7 évig ADSL-ünk volt, ugyanezzel a routerrel, net szakadás amikor újra kellett indítani a routert, kb évente egyszer-kétszer volt.
Szerintetek mi lehet a probléma? Modemmel van gond, vagy a routerrel? Mihez kezdjek? Elvileg ma jönnek ki a TARR-osok jelerősséget mérni, de attól tartok ebből nem lesz megoldás. Köszi!
-
Joke21
aktív tag
válasz
green_army78 #4260 üzenetére
Ezek szerint csak abban az esetben mondhatom fel, ha megemelik az előfizetési díjamat. De elvileg azt nem emelték, ugye? Csak az új szerződésekre vonatkozik.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #4250 üzenetére
középső csomaghoz.
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #4211 üzenetére
Az analóg nem nagyon akar csökkenni, 55 csatorna az még mindig nagyon sok, pl. a UPC-nél 33 analóg csati van. Ha levinné 40 re, az már kvázi ideális lenne.
A DS, PVTV, 1Music kivételéből nagy botrány lesz, de szerintem márciustól újra nézhetőek lesznek.Egyébként kezd tematikussá válni a digitális kínálat.
D1: XXX;
D2: sport, zene; - ide kellene a motors
D3: mese (motors????);
D4: ismeretterjesztő (Al Jazeera????) - ide kellene még a NGW és a F&H
D6: filmes, egyéb - ide meg az AL Jazeeraaztán lehetne még 3-5 másik digitális csomag, pl, Filmbox, DigiSport, stb.
-
Mnemomic
csendes tag
válasz
green_army78 #3149 üzenetére
Pont most akartam írni. Voltam az ügyfélszolgálaton, hogy előfizessek digitálisra is -mint megtudtam 845Ft plusz lenne csak- de közölték, hogy jelenleg nem tudnak adni CI modult, meg ma reggeli email-el törölték az akciót, hogy ingyen adják. Érdekes azért, hogy ez így megy...
Amúgy én is Tapolcán lakom és tényleg szar a netjük. Először még meg voltam vele elégedve de főleg este meg hétvégén nagyon be tud lassulni. 10megás csomagom van, de sokszor az 5 mega garantált sebességet sem hozza. Volt olyan hogy 1-2 megával jött az adat.
Ja és nem vagyok hülye hozzá nem töltök le közben semmit, meg más gép sem ment a netemen akkor. Az, hogy hétvégén szinte rendszeresen elmegy a net pár percre már nem is említem. Az a mázlijuk, hogy sajnos kábelen itt nincs alternatíva helyettük.
-
590227
aktív tag
válasz
green_army78 #3149 üzenetére
Biztosan repülőre gyűjt a Tarr.A kaméleonok hozzá járnak tanulmányútra.Nincs jogom bírálni,de aki aláír egy ilyen szerződést,annál valami nincs rendben.Remélem az ilyeneket beszopatja.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #3105 üzenetére
Tudom, de max akkor is három
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #3081 üzenetére
Hát látszik a hozzá nem értése..
Igazából elő körben az analóg extra csomagot kellene megszüntetni.
2013 január elején már készen áll erre a társadalom.Jó 2014-ben már biztos, mert akkor földi analóg sugárzás se lesz..
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #3079 üzenetére
És miért van ez? Mert egyszerre nézd analóg és digitális formába is. Ez két formátum, kétszeres pénz...
Nézd, lehet van még jó-pár képcsöves TV, de pár év múlva ezek tönkremennek, LCD TV-n meg nem fogsz analóg szellemképes hangyafocit nézni.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #3048 üzenetére
30 napot eddig mindig betartották.
Ha nem lesz változás, akkor nem kell új ASZF
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #3046 üzenetére
A 635Ft az sd boxra vonatkozik. A hd box ezren felül van.
-
1egal
tag
válasz
green_army78 #3026 üzenetére
Analog: 2
Dig: 8
HD:10
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #3026 üzenetére
Analóg: -1
Digitális: +8 -
paavoo
aktív tag
válasz
green_army78 #3019 üzenetére
Ha még az analóg extrát lehetne nézni az ingyenes modullal digitálisan, digicsomag igénylése nélkül akkor érné meg. Havi 845 Ft még pluszban nagyon sok.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2846 üzenetére
"Kedvezményeket érinti"
Csatornaszám csökkenése? Mert ha ez se tartozik ide, akkor mi...
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2844 üzenetére
Tudod mi jutott még eszembe?
Ha ASZF változás van, akkor a hűségidős csomagokat fel lehet mondani nem? 15 napon belül az új ASZF-re való hivatkozással.
Ezt szerintem kevés ember tudja...
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2839 üzenetére
Igen, ezt én is néztem, 1 hónap után újabb változtatás lehetősége..
Érdekes.Net sebességemelés? Új 25M és 50M csomagok bevezetésével egyértelmű volt, hogy nem lesz.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
green_army78 #2835 üzenetére
Hogy szííjanak gázt. Viasat Explorer kikerült az analóg kínálatból
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2762 üzenetére
De mit? 30 nappal korábban nyilvánosságra kell hozni a változásokat.
-
válasz
green_army78 #2739 üzenetére
NET 50M 21.500 Ft 1 év hűséggel
Extra ANALÓG KTV csomag 5090 Ft szintén 1 év hűséggel.Ezt nem hiszem el. Ezeket merik akciós áraknak hívni? Lesülne a bőr a képemről, ha most Tarr-os munkatárs lennék.
-
paavoo
aktív tag
válasz
green_army78 #2739 üzenetére
Semmi újdonság
Amúgy meg nagyon igénytelen az egész szerkesztés, meg maga az oldal is
"INTERNET fülre kiegészítéseket szeretnék kérni"Gondolom Tarr úrnak nem felelt meg
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2732 üzenetére
csak elárulom, hogy kombi csomagokat mindig február környékén szokták frissíteni...
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #2732 üzenetére
Üfsz.
-
válasz
green_army78 #2720 üzenetére
Az ÁFA kulcs megemelése miatt ha nem is komoly, de mindenképpen drágulás lesz. (Ráadásul szerintem jó szokásukhoz híven még ezen felül is emelnek majd az árakon).
-
emre33
addikt
válasz
Kombi csomagokat nem fogod megtudni.
Azok sose szerepeltek az ASZF-be..Szóval DEC 1. nem jelent semmit.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Csak nehogy a "nagy dolog" = "nagy ár" legyen.
-
válasz
green_army78 #2705 üzenetére
Lesznek változások a KTV-ben, megdrágul mint eddig minden évben.
Amúgy DTV-nél UPC-szerű csomagokat remélek a mostaniak helyett, azaz nem sok kicsi, hanem mondjuk 2 vagy 3 nagy csomag és emellé adnák az analóg csatornákat "ajándékba". Elsősorban a Triple-play csomagokra előfizetőknek, ha már mindhárom szolgáltatás árát nekik fizetjük...
-
Joke21
aktív tag
válasz
green_army78 #2666 üzenetére
Tnx, majd megsasolom.
-
Joke21
aktív tag
válasz
green_army78 #2651 üzenetére
Na, az jó, azt nem tudtam hogy a nyolcaddöntőtől a tv2 adja megint. Múltkor egyébként a tv2 weboldalán néztem a meccset. Igazából jobb minőségű volt, mint az analóg adás.
-
XeeN
senior tag
válasz
green_army78 #2574 üzenetére
Sajnos, igen. Nem terveznek újabb sávszél emelést.
-
XeeN
senior tag
válasz
green_army78 #2568 üzenetére
Az ajánlat 2010.09.07-től él...
Mellesleg a szüreti napokon nagy dobásra készül a Tarr. Ha minden igaz, bevezetik az 50 megás csomagot. Az ára egy kicsit húzós lesz, de legalább lesz.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2568 üzenetére
Mi ez a baromság már megint?
900Ft-al olcsóbb, Jó ha 500 emberből van 2, aki azt mondja nem ér meg az alap 14 csatorna helyett 56 csatorna 900Ft-ot.
Nevetséges.
■ TRIÓ Alap 8M 7990Ft/hó Alap ktv + 8 megás internet + telefon
(Sebesség: 8192/1536, Garantált: 4096/768kbit/sec)■ TRIÓ Extra 8M 8 890Ft/hó Extra ktv + 8 megás internet + telefon
(Sebesség: 8192/1536, Garantált: 4096/768kbit/sec) -
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #2113 üzenetére
attol hogy nem látom mi megy rajta attol még lehet rajta pl.: internet docsys 3.0...
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #2111 üzenetére
Várj, nem pénz kérdése.
Ha az alsó csomagba pl: 10 csatorna hely (frekvencia van) akkor oda nem fér be 11 csak 10.Egyet ki kell venni, ez nem pénz kérdés.
-
Grande Ale
őstag
válasz
green_army78 #2106 üzenetére
Ja, Zalaegerszeg... Tolnában sosem volt sajnos.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #1551 üzenetére
Az lenne a minimum, hogy 6000Ft-ért már jár azaz 53 csatorna digitálisan!
Nem azért, mert ezt szeretném, mert T-HOME és a társai olcsóbbak.
Most beszéltem 10-15 tarr-os előfizetővel, akik csupán az ár miatt hagyják el a TARR-t
Olcsóbb, és vannak emberek, akiket az apró technikai dolgok nem érdekelnek.Ők azt látják, hogy ugyan annyi csatorna digitálisan, NET is van, és olcsóbb..
-
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #1551 üzenetére
csak a d1-d6 elnevezésű csomagokhoz meg a hdhoz kell 3as csomag hbo meg extraplusz van kettestöl....
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #1490 üzenetére
6000Ft egy fő gond van, hogy ennyiért csak analóg.
Ha ennyiért lenne 56 csatorna digitálisan, azt mondom oké. -
mozzer
csendes tag
válasz
green_army78 #1488 üzenetére
szerintem be fog kerülni a duna2, maximum később.
taktikáznak a sport2-vel? bekerült az eurosport2, a digisport és a sportklub mellé, ráadásul az extrában van viva, mtv-hungary, pvtv, plusz két új, a story5 és a filmbox. -
mtbsrac
csendes tag
válasz
green_army78 #1383 üzenetére
Viszont az hogy egy lakótelepen belül is máshogy van a számlázásuk az azért döfi.
És ez nemelírás hanem tény! Pl egy emeletes házban X ft az ára, de egy házzal odébb már Y ft az ára. Hozzáteszem ugyanazon az optikán van minden ugyanaz a leosztás ugyanazok a szűrők vannak a csillagpontba. Ja és ua a beállítás, a szerelőjétől tudom, igaz ő csak a fizikai részével foglalkozik. -
Deceiver25
csendes tag
válasz
green_army78 #1379 üzenetére
Egy valamit nem értek milyen megkülönböztetés ez hogy régiónként ugyanazon szolgáltató más és más árat használ ugyanarra a csomagra, lehet hogy rosszul értelmeztem a leírtakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest