- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
green_army78
tag
hogy terjedjenek a digitális csomagok, az lenne a minimum, hogy legalább a alapcsomaghoz lehessen digitális kiscsomagokat rendelni, de legtöbb esetben csak az extra 6000 ft-os kifizetése után gondolkozhatsz digitális csomagban, ami a többi szolgáltatót tekintve elég horror ár...
-
beoceka
csendes tag
Van ismerősöm a szolgáltatónál. Ha elérem, megérdeklődöm diszkréten, mi a pontos helyzet a digitális csatornák ügyében. Egyszer már kérdeztem tőle december végén, akkor azt mondta, hogy előfordulnak kódolatlan napok, de hogy minden menjen, azt nem tartja valószínűnek. Igaz, ő a technikai dolgok terén nincs képben, de ha akartam volna, megkérdezte volna finoman egy hozzáértő személytől. Ezt nem akartam, mert azt hittem, hogy egyedi eset az ismerősömé és jobb nem bolygatni a dolgokat
-
green_army78
tag
6000 Ft-ot nem fog fizetni senki (kombi csomagot nem számítva) azért, ami máshol 2900, 3500 stb (vagy diginél 1200 Ft-ért Digisport, Sporklub, Eurosport2) forintért nézhető,kivéve ha nincs más lehetősége...
de sorolhatnám a ismeretterjesztő csatornákat is, NGC, Spektrum hogy hol mennyivel olcsóbban lehet nézni.
ami biztos, hogy a Tarr ilyen téren le van maradva a Digi, Upc, T-com stb mögött, az tény hogy a kábel tv kényelmesebb és jobb megoldás mint a műholdas platform, de az árkülönség igy is nagy, ha ezt figyelembe vesszük, ha pár 100 Ft lenne a különbség havonta, az emberek nem szereltetnének antennahegyeket a panelokra. -
Gudy0
csendes tag
Nyilván nem várom, hogy egyszer majd eltűnik a retek klub. Az sajnos lehetetlen.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy most már abszolút többségben vannak ezek a 'butító csatornák'. És nem hiszem el, hogy a magyar embereket ez jobban érdekli, mint a történelem, természet, tudomány témakörök. Illetve ha nem így van, akkor azt nem hiszem el, hogy valakinek az az érdeke, hogy minél több valóvilágot, 'betelefonálok a kövér és ősz embernek műsorokat' nézzenek a magyarok...
És persze, nem lehet mindenkinek mindig jó, de azért egy TV6-ot biztos százszor többen néz(né)nek, mint egy pvtv-t, jimjam-et vagy deko tv-t... nótatévéről nem is beszélve. -
Stifleer
csendes tag
Persze, hogy nem lesz mozzer de (ahogy mondtam középső csomagban vagyok) ilyen árak mellett más szolgáltatónál már a maximumot kapom 2szer ennyi csatornával, sőt akár még olcsóbban is. Nekem csak az tett be, hogy szerződésem van erre meg kénye kedvére raknak át vagy tüntetnek el csatornákat a csomagomból holott én éppen azért fizettem elő arra a csomagra.Ennyi erővel 2-es csomagból kivehetnek még 5öt és akinek szerződése van még jobban megszívja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged