- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyalifali #13663 üzenetére
Van náluk és a UPC-nál is.
Csatorna kiosztás -
-
ozsi1987
tag
válasz
nyalifali #13422 üzenetére
köszönjük a mellékelt képeket
*megjegyzés: lemaradt egy pipa Az Eurosport 1,2, Discovery, TLC, és a többi Discovery csatornánál...
jobban figyelhettek volna a készítők, még a végén azt hiheti az előfizető, hogy kikerülnek ezek a csatornák a kínálatból....* a leírtak termékmegjelenítést tartalmaztak, valamint hatalmas IRÓNIÁT, és
ki**szottnagy igényt arra hogy ezeket kérnénk szépen vissza...
Innen is üzenjük a Tarrnak, hogy Ők is megértsék:
NE NÉZZÉK HÜLYÉNEK AZ ELŐFIZETŐKET !!!444Ui.: HD csomag: ezt most még mindig nem emésztette meg a gyomrom. WTF ???!!!
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyalifali #12831 üzenetére
Az összes csatorna ilyen volt, nem csak a sportok. Csak azt a MUX-ot néztem a Transedit-tel. De most már jó, analizáltam vagy 3/4 óráig a 218 MHz-et is (mert azon HD-k vannak, amik érzékenyebbek erre), 15 millió csomagból egyet se dobott el. A 210-en egyedül a Balaton TV dobálja továbbra is a csomagokat, de az már az indulásától fogva ilyen, szóval nincs jelentősége.
-
mizu
aktív tag
válasz
nyalifali #10224 üzenetére
Nemnem. https://www.tarr.hu/kombi_csomagok
5, 16, 30, 40
-
-
-
DaddyGood
tag
válasz
nyalifali #9599 üzenetére
"Ez a weboldal nem érhető el" Ezt írja a böngésző. Alapértelmezett átjáró és a DNS pingre válaszol, de a konkrét weboldalra (index.hu) nem. Arra gyanakszom, hogy valami névfeloldási probléma van. Már próbáltam másik DNS szervert (google, open dns) is beállítani, de az sem segített.
-
Dave1984
őstag
válasz
nyalifali #9538 üzenetére
Akkor felvilagositanék pár embert!Ha scartal kotod ossze a belterit a tvvel akkor az soha nem lesz digitalis,raadasul többszörös romlás után látod az adasokat digitális jelet analog jele alakitja a tv ezt látod! nyaron én is beakartam bezettetni a kábeltelevízió szolgáltatásukat, de mikor kihoztak 2 sima scart bemenetes boxot,hiaba rendeltem alapba Platina mix csomagot,azt mondták csak HD csomag mellé jár. a HDMI kimenetes box!Kerdeztem akkor ez hol digitalis adás? !
Mivel scarton keresztül csak analog jelet kap a tv!Fogták a fejüket, én meg elkuldtem a céget melegebb eghajlatra!Ha lenne időm, megérné egy feljelentést az NMHH nál!
Mert digitális adasnak reklámozzák ami valójában analóg! -
-
-
-
-
válasz
nyalifali #9243 üzenetére
az a titok, hogy azokat nem nézzük
szerintem holnap átnézem az összes csatornát, aztán meglátom. Most kivettem egy toldást a kábelezésből meg megnéztem a csatlakozókat - ugyanolyan sz@rDe az egészet a Tarr-os szerelők rakták össze (idén júniusban), akkor az internet volt használhatatlan, és a tv-t is átnézték. Keveset tv-zünk, most az ünnepek alatt tűnik fel ha valami nem oké
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged