- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Gery15
addikt
Végre, összepattintottam most már a tápot, de még nem végleg. Sikerült a lyuk megnagyobbítása.
Dobok be pár képet.
Egyedül már csak a 4 pines alaplapi kábel maradt ki + még a molexek. Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy a lyukhoz honnan tudnék szerezni vajon műanyag gyűrűt? Átmenetileg szigetelőszalaggal húztam körbe, de mint a képen is látható elengedte.
-
tornas
őstag
Két lehetőséged van:
1. - a tápházon a lyukat nagyobbra kellene "méretezni". Ez esetben nem árt még egy kábelvédő műanyag gyűrűt is használni, hogy a sorja ne vagdossa a kábeleket.
2. - a tápkábelek tövénél eltávolítod a fölösleges harisnyát és a végüket zsugor-csövezed.Én a szálankénti harisnyázásnál figyelembe vettem volna, hogy vajon be fog-e férni vagy sem. A kábelköteghez annyi harisnyát raktam volna mellé, amennyit minden egyes szálra rátettem volna. Így már kiderült volna, hogy nem. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni...
Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest