- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Első negatív élményt szereztem az iPon-ról, és tanácsért fordultam ide. Csütörtökön rendeltem, és pénteken hoztam el a boltból egy Thrustmaster Hotas X joystickot. Sajna van vele pár problémám, a legtöbb mondjuk lehet, hogy pusztán a szériára jellemző, nekem nem annyira tetsző dolog, de a lényeg, hogy nem működik az egyik gomb. Most azt nem tudom, hogy a gariztatásnak mi a menete? A XIII. kerületi boltba kell vinnem, ha jól sejtem!? Kell előtte szólni nekik, vagy csak beviszem és kész. Illetve az érdekelne, hogy mire számítsak? Adnak esetleg egyből másikat (bár ebben nem nagyon reménykedem), vagy megvizsgálják, aztán majd értesítenek valamikor, hogy kapok újat, és menjek érte. Közben meg eltelik ki tudja pár nap!? Mert ha ez a módja, akkor inkább jogomnál fogva elállok a vásárlástól, aztán veszek máshol azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest