- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Még a múlt héten behoztak hozzám egy gépet vga hiba miatt(elfeketedett a kép, aztán visszajött, de tulajdonképpen megmukkani sem mertünk a gép előtt, mert egér mozgatásra elfeketedett a képernyő). Levettem az órajelet, akkor egy ideig jó volt, vagy 3 féle drivert próbáltam, mind hiába. Reinstall is megvolt, de ugyanaz, így kizártuk a szoftveres dolgokat, vgat cseréltük, megjött a 750Ti a maga kis 60as TDP-jével... Viszont. Egy csutka Akyga (nemrég találtam rá, ugyanis nincs ráírva a tápra, gondolom nem akartak dicsekedni vele) LPK 12-30-as 500 WATTOS(!!!! Ez rá van biggyesztve jó nagy kék karakterekkel) táp. Viszont eszméletlen hangos és kérte az emberke, hogy kicsit halkítsam el. Na most. A tápot kitakarítottam, sűrítettel, kapott minden lóf*szt de bekapcsolom, elkezdek 5 percet játszani és már süvít. Szóval gondoltam meglékelem. Egy Cooler Master A12025-7BB-3AN-D1 venti van itt a közelembe. Elméletileg 1200 RPM és 0.21A a dolog és valami DC12V van még odanyomtatva a seggére. Mit gondoltok, érdemes kivágnom a tápból azt a szutykot, vagy ahhoz a gyilkos 500 w-hoz nem lenne elég a légszállítás? Elvileg szabályozza a ventit, mert egyre hangosabb mikor bekapcsolom. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest