- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Életvédelmi szerepe is van, noha földelt konnektor használata esetén nem tud megrázni, csak tönkremegy és/vagy lenyomja a biztosítékot.
De véd egy véletlenül beesett csavar ellen is, vagy a panel megnyomódása, behajlása ellen, még ha erre kisebb is az esély.
Bár kicsit kínos megírni is, de csak a tanulság kedvéért: több évtizedes szervizvállalkozásom egyik legszégyenletesebb esete történt pár hete, amikor egy monitor tápadapterét javítottam, és összerakáskor egészen barom módon kifelejtettem azt a vékony, műanyag lapot. Pontosabban nem is volt még összerakva, csak beraktam és becsavaroztam a panelt az alumínium sínbe, hűtőfüleket is rögzítettem, hiszen egyébként hűtés nélkül terheléspróbát sem lehet végezni rajta.
Egy ilyen adapter jóval zsúfoltabb felépítésű, úgyhogy a büntetés nem is maradt el. A panel valahol leért az alaplemezhez, azonnal elpukkant, primer oldalon úgy szétégtek részek, hogy az már javíthatatlan, keríteni kellett egy új tápegységet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest