- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpety
tag
Vettem egy Scythe Mini Kaze-t, ami pontosan beleillik méretben, bár a kábele sajnos nem ér el a ventillátor táp kábeléig. Valamint a táp tuti nem szabályozza a ventillátor fordulat számát, így lehet ezt is hallanám :/
Valamit szeretnék kitalálni, mert közel van az ágyamhoz a gép és ez a venti az egyedüli ami zavar.
-
talpas
aktív tag
Elfogadom, amit írsz, csakhogy nem önkenőkről van szó, mert gyárilag olajjal kezelt ventikhez-ről írtam. Ha a két említett típusba nem lehetett olaj, akkor velem varázslat történt, mert olajosak voltak. Ha találsz önkenő, száraz csúszócsapágyast ebben a szegmensben akkor linkeld. Önindítóknál a leheletnyi zsír kellett bronz, acél párnál, erre emlékszem. Önkenőnek nevezik mai napig. Tesla még mindig van, a filckorong alátét project, anno sokat segített, szinte örök életűre emelte a Predom ventiket, háztartási gépek tengelyeit. És érdekes még az önkenőknek is kell a segítség. Még a verhovinát sem lehetett egyszerű rézzel pótolni mikor perselyeztem
Szóval tényleg új ez a google, bár nekem is volt pár év fizikai tapasztalat és ez nekem mindennél többet ér. És ha vaki még mindig nem találja a zsírt, akkor kérdezzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged