Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Slowman
üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele, hogy a cég a saját termékpalettáján belüli versenyhelyzetre is tekintettel kell, hogy legyen, de akkor inkább legyen kevesebb vázuk, viszont azok legyenek jóval átgondoltabban felépítettek egymáshoz képes is. Ez egy vicc, hogy szinte mindből hiányzik valami, de másikban megvan. A modern fotózás egyik legnagyobb előnye az AF, amihez szervesen hozzátartozik a kontrollálhatósága. Tudom hogy ez csak kényelmi szolgáltatás, de akkor is, már olyan alap, mint az, hogy levegőt veszek...Most nem tudom, mennyire számít bele, hogy olyan vázakon nőttem fel, amikben mind megvolt ez a funkció (pl. Canon 350D), de ha most újra kezdő lennék és egy ilyen vázon kellene tanulnom, kétszer is meggondolnám, hogy akarom-e csinálni.
Más az, hogy egy vázon bizonyos dolgokat bonyolultabb módon tudsz csak elérni, és más az, amikor kompletten kihagynak dolgokat belőle. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más az, hogy egy vázon bizonyos dolgokat bonyolultabb módon tudsz csak elérni, és más az, amikor kompletten kihagynak dolgokat belőle.