Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Crazy Russian Hacker – Szórakoztató csatorna angolul, vastag orosz akcentussal. Nem állítanám, hogy nem játszik rá, mert már több mint évtizede él az USA-ban, de egy biztos és összetéveszthetetlen brand-et kölcsönöz neki.
-
-
b0bcat
addikt
-
cigam
titán
Igen, a UPC-n. Ezért még csomagot is váltottam. Én kedvelem, mert változatos, jelezve van az adott műsor nehézségi szintje, és a témák is szórakoztatóak(na jó nem mind, de a legtöbb). Itt meg tudod nézni a különböző műsorok epizódjait.
Plusz szinte minden feliratozva van, tehát azt is látod hogyan írják(gyakran az írott szöveg alapján esik le, hogy azt úgy kell kiejteni). Kora este mozit is vetítenek,szintén angol feliratokkal. Pl. 1-2 hete volt a Holnapután (The day after tomorrow)
-
törölt tag
Rosszul fogalmaztam mert nem jött át.
Angolról-Magyarra fordítok egy videót WORD-ben.
A Wordben csak a Magyar szöveget írom le. Mindössze annyit szeretnék (természetesen csak akkor ha van rá lehetőség), hogy bizonyos Magyar szavak angol formáját megtudjam nézni (önmagam emlékeztetése végett) a fentebb leírt formában.
Például:
Tomi szereti a macskáját.
A szeretit pirossal aláhúzom (a piros nálam az ige) és ha az egeret a szereti fölé húzom akkor megjelenik egy kis ablakban, hogy LIKE/LOVE kontextustól függően.Ezt meg tudom oldani a WORDben?
Köszönöm!
-
BonFire
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged