- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
Lamair
aktív tag
üdv!
Nem félek a plexitől, nem hinném hogy baja lesz! mejd nyomáspróbázom!
1hetet akarom járatni tesztüzemben! Lavor +itatós papír hogy lássam is hol ereszt!
8-as csatik! nagyon gondolkozom a felfogatáson, vettem egy P4beépítőkeretet, ''megfejeltem'' AL-lemezzel a kritikus súlyos pontoknál, de félek hogy eltörik! A másik módszer keret le aztán átcsavarot az alaplapon! Ez a blokk fúróval készült, 3,4cm magas a plexi 5-ös! kiscsavarok is felpolírozva! megköszönném ha átküldenéd a rajzokat infóka!
tömlőböl szereztem olyat mint a kamionok levegös spirál tömlője nagyon állat! :D
majd írok ide meg rakok fel képeket!
Rajzokat és infokat küldheted!
Lamair[kukac]hotmail(pont)com
thx -
Lamair
aktív tag
Amitől féltek azt ugyhíjják galván elem és csak akkor alakul ki, ha közvetlen kapcsolatba van a réz az aluval! pl rézblokk alu-csonk!
Tecc a cuccod, a festo cstik már nekem is itt állnak egy éve, a blokkom is kész, de most csináltam egy másikat, lehet felrakom a fotóit valahá!
Radiátort most akarok szerezni, légkondist!
Ha kész akkor írok!
Üdv
Lam -
LukE
veterán
akartam is kérdezni, az az alu idomot honnan szerezted, meg mennyiért?
Probáltál többet egymás mellé rakni? Szerintem itt főleg az a baj, hogy egy totál egyenes csődarab az egész.
Alulrol kap elég levegőt? Mi lenne, ha körbetekernéd valami papírral, és kéményt csinálnál belőle? Levegő csak alul be, csak fölül ki? -
winamp
tag
40 fokig elmegy? Hát, akkor egy jobb radiátor télleg elkéne bele! :) Nekem egy ladából lett kiszedve, a blockom ordasitól van és 25-28 alapon és max terheltségnél megy 30-33ra max! De egyéként gratulálok a géphez, szerintem nagyon barón néz ki az egész! Nemsokára lessz nekem is képem a gépröl és a vizhütésröl, bár nekem nem ilyen profi megoldással van megcsinálva! (radiátor a gép tetején, vödörben a szivattyú :DD )
-
FluID
tag
OK, ez rendben is van.
A 40x40es blokkméretedhez talán kissé túlzás lenne a 8mm, ez igaz.
Azonban a hwsw és egyéb oldalak vízhűtéses fórumait olvasgatva, sok ember tapasztalata alapján mondtam ezeket az értékeket. Inkább vastagabb legyen egy kicsit, mint vékonyabb...
Az 5,5-es és a 8-as belső átmérőjű csövek között kb 2x a keresztmetszet különbség. Ez viszont a szállított vízmennyiséget nagy mértékben befolyásolja. -
L3zl13
nagyúr
Mellesleg vízhűtésnél számít egyátalán, hogy hogyan vezeti a víz a hőt?
Tekintve, hogy a hő elszállítása nem hővezetéssel történik. (Nem a szomszédos részecskék adogatják át egymásnak az energiát, hanem magukat az energiával ''feltöltött'' részecskéket szállítjuk el a víz áramoltatásával.)
Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest