- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
Én is elégedett vagyok vele. Vettem 2db 8cm-es PAPST ventit horror összegért, hogy majd kicserélem a tápban, de olyan kis csöndes tápventije van ennek a háznak (amúgy 350W), hogy inkább hagytam az eredetit benne.
A táp és az LCD kapcsolata is megér egy misét:
Van egy spéci csati, ami a gép kikapcsolt állapotában is árammal látja el a front LCD-t. Ez táplálja a dátum és óra kijelzését kikapcsolt állapotban, sőt még a világítást is be lehet kapcsolni.
Ha nem lenne vízhűtés a gépben, még két ventit is lehet előről vezérelni. (2 molex csati berelézve)
Igényes, jól szerelhető, nem csicsa és nem túl drága ház (br 20k). -
A blokkokat CNC-marógéppel martuk ki. Megterveztem egy tesmodellező progival, majd egy CAM-géppel cnc-programot készítettünk, és így küldtük LAN-on a marógépnek(komolyan) :) Nem is készült róla rajz :)
Nagyon nehéz volt kimarni, mert 2 mm-es maróval kellett egészen 7-mm-es mélységig lemenni
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest