- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Tal2
tag
Vigyázz, biztos, hogy jó a tömlő?
Mert a Festo gyorscsatik úgy tömítenek, hogy a cső külső átmérője kalibrált, és arra csúszik rá a tömítés kívülről (szimmeringhez hasonló ajkas tömítés.
Ha nem jó csövet használsz, (más, vagy szór az átmérő, vagy rossz a felület) akkor ereszthet. Ezért is adja meg a Festo a csöveti a külső átmérővel, például PUN-8*1,25 (azaz poliuretán, 8-as külső átmérő, 1,25-ös falvastagság.) -
Tal2
tag
Nagyon szép, komolyan!
Milyen csőátmérőre vannak a gyorscsatlakozóid? 8-as?
Ha kell furatkiosztás a felfogatáshoz, szólj, van egy pár infóm, rajzom.
Nem keletkeztek mikro-repedések a plexi fedőben, mikor becsavartad a csonkokat? Eredetiled én is plexiből terveztem (akarom mondani polikarbonátból), de meghajlott a menet becsavarása után (hasas lett, pedig 8 mm vastag volt a lap), illetve mikrorepedések indultak el a menet körül radiális irányban. Körül-belül 1 mm hosszúak, 2 mm-mélyek (úgy látszott jól, mikor oldalról néztem, mint amikor a vonalzó kezd repedezni). De sok is volt belőlük, ezért nem mertem beépíteni, pedig nagyon jól nézett ki. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest