Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap befejeztük a meredek oldal zsindelyezését és lezártuk a tetejét. Volt egy kis bádogozás is ami szükséges. Még átjöttünk a laposabb oldalra és a tetején véglegesítettük a fóliát a brutális szélviharban. Az öröm járta át a szívemet. Mára maradt az OSB. befejezése, a tető elszegése és a bádogozás. Remélem mindennel végzünk amit leírtam és holnapra már csak a zsindelyezés marad.
Munka után kivettem egy futót és visszamentem a felvonómért ami elkészült végre valahára. [kép] A kocsi.
[kép]
[kép] Az első 3 méteres elemen. Ebből van még egy és egy 2 méteres darab. + van még egy konzol amit bármely elem tetejére rá tudok húzni ami a csörlőt tartja. Amint lesz rá időm lefestem mert jövő hét hétfőn már viszem is a pesti munkához. Nagyon szuper lett és olcsón jutottam hozzá. A lakatos srác mondta is hogy elmérte a munkadíjat ami előre vetíti hogy a toldások sokkal többe fognak kerülni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő