- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
LurkerSheik #3 üzenetére
Sajnos sokan kezdik követni, többek közt pl. Samsung is a tableteknél
Pedig szerintem borzalom az egész, nagyon kényelmetlen és semmi előnye. Egy totális ergonómiai zsákutca, és úgy pár évvel ezelőttig úgy tűnt, hogy a tervezőknek is ez egy fontos szempont, de úgy fest nem nagyon. BTW, van még hova visszafejlődni....
-
mjani1172
addikt
válasz
LurkerSheik #3 üzenetére
Kínaitól hiába.
Semmi nem változik, izlésük nincs, (azaz van de förtelmes) mindenkinek jobb ha nem erőltetik, és még pénz is marad ha lenyúlják a nagyokat. -
joey04
titán
válasz
LurkerSheik #3 üzenetére
Azt ne tőlük várd
azért van többek között xiaomi itthon iphone mellett, mert az egész rendszer copy, könnyebb párhuzamosan használni.
-
válasz
LurkerSheik #3 üzenetére
A mix 4 re is hasonlít, főleg a pro.
-
novinyul
veterán
válasz
LurkerSheik #3 üzenetére
Most ez a divat azt ennyi
Nekem tetszik a visszafogott külső, na meg hogy nem lett batár nagy. Plusz pont a kamerákért is, de sajnos az árazás kellemetlenül magas lesz itthon. Kérdéses hogy a Samsung S23 milyen áron nyit itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged