- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandor906
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy LG37LG6000-es tévém, még működik, nem ledes, nem netes, sőt buta 2009-ből. Van egy hibás pixel oszlop a kijelző jobb szélétől kb. 10 cm-re, 10-en éve így ment. Ha valakit érdekel, dobozában mindenével (talp, távirányító, kábel) vihető. -
Rellind
senior tag
válasz
Motion_Blur #49695 üzenetére
Köszönöm, felhívom szerintem őket.
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #49695 üzenetére
Csak győzd fizetni
-
joci86
senior tag
Van egy vadiúj utángyártott Acer laptopokhoz való AL14A32-es akksim, ami sajnos nem pasaszol a mi laptopunkba. Nekünk kizárólag a vékonyabb kialakítású jó, de újabban már csak a vastagabbat kapni... :/
Konkrétan erről a termékről lenne szó:
[link]5000 Forintért odaadom, Fehérváron belül el is viszem, ha kéred.
-
tzimash
őstag
Nincs valakinek egy feleslegessé vált Wii nunchuck-ja? lehet utángyártott is.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ryzen 5600x-et, vagy jó áron 5700x-et vennék. -
Tizedes1
aktív tag
Kedves Topictársak.
Városunkban kapható valahol méterre barna-bordó BŐR?
Kézitáska készítéshez szükségem lenne egy kis mennyiségre.
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Elsődlegesen Székesfehérváron történő átvétellel eladó egy Vodafone függő iPhone 14 Pro Max, 256 GB, sok tartozékkal, 2 év garanciával. -
Kincsesben életveszélyes lejönni gyalog a szerpentin átvágón este. Brutál nagy áthúzó vaddisznók. Nem is merek már régóta lejönni a Felsőkincsesi buszról, az erdei ösvényen.
Régen jártam a Szeghegy déli oldalára gombászni pld, de ma már az sem megoldható. Ideköltöztek az újgazdagok, kisköcsög kiviszi a feketén tartott pitbullját az erdőbe, aztán leveszi a pórázt, a vadállat meg jön nekem - há' én nem is gondoltam hogy valaki itt kint lesz, - parasztkám, itt rendszeresen sétálnak gyerekkel is vazzeg. Szerencsére a full nagy Krok Dandy vadászkés az övemben, kirántom, mondom kibelezem ha nem hívod vissza apafej... -
fogkefe21
csendes tag
Na szuper akkor megnyugodtan. Nyulat, békát már láttam. Fő útvonalról ritkán térek le, de igazából nem egy nagy erdő, azért is furcsállom, plusz laknak is a közepén kutyával. Kollégám előtt már szaladt el két vaddisznó 1 méterre, igaz az nem a pentelei erdő volt hanem valahol Veszprém környékén.
-
válasz
fogkefe21 #49678 üzenetére
Nem gyakran járok, de sokszor voltam már kint fotózni nappal, éjel is, állattal se találkoztam soha, nem hogy vaddisznóval.
Attól még nem zárnám ki, hogy lehet, de nem hiszem, hogy nagy eséllyel futsz össze vele. Rengetegen futnak ott, szerintem benne lenne a köztudatban, ha lennének. -
efemm
tag
válasz
fogkefe21 #49678 üzenetére
Vaddisznó szerintem nincs, de őzek vannak. Ha utakon futsz, akkor nincs félnivalód, a vaddisznó jobban fél tőled. Ha kicsinyei vannak, akkor pedig az erdő mélyén tartózkodik, nem az egyébként viszonylag gyakran járt utakon. (ARAK tájfutóként) szoktak ott lenni térképes edzéseink, nem hallottam, hogy valaki vaddisznóval találkozott volna.
-
fogkefe21
csendes tag
Pentelei erdőben (Sárpentelei oldal) szerintetek vannak vaddisznók? Szoktam ott futni, sokszor találkozok, túrázókkal, kutyát sétáltatókkal, családokkal, ugye laknak is az erdő közepén (amit máig nem értek). Legutóbb elvittem párom arra sétálni, megmutattam neki mi merre, aztán egyszer csak ilyen fura hangot hallottunk, nagyon megijedt szerinte vaddisznó én csak nevettem mondom ez tuti nem az, aztán otthon meghallgattam YouTube-on, hogy, hogy milyen hangot adnak ki és kicsit elgondolkoztam, mi van ha tényleg azt hallottunk, lehetséges lenne? Többet akkor nem megyek arra futni.
-
szebe
addikt
válasz
joci86 #49674 üzenetére
Viszont lomtalanításkor elég kötött a leadható hulladékok listája. [link]
Ez a régi rendszerben (amikor kijelölt helyre este lehordta mindenki, aztán reggel vitték kontérrel) nem volt baj, mert vagy a recycling matadorok, vagy a Depónia elvittek mindent, akkor is, ha papíron nem odavaló volt.
Az új rendszerben (kukásautó személyzettel ott dekkol napközben) viszont be is tartják, nem vesznek át akármit. -
joci86
senior tag
Ha jól tudom, akkor társasházak évi 1 alkalommal igényelhetnek lomtalanítást a központikag rendezetten felül.
Közös képviselő kérheti.
Ez ugye akkor segítség, ha társasházban laksz :) -
siti
őstag
-
inf3rno
nagyúr
Ha már szóba került, Csalán kívül van bármi hely, ahova lehet elektromos hulladékot (régi számítógép) vinni?
-
-
válasz
sh4d0w #49657 üzenetére
Ja, itthon most is fejlesztik az újrahasznosítást, többnyire a felhasználók költségére
. Pld a repont vidéken még ritka, namost pld egy már nehezebben mozgó nyugger vissza viszi-e a városba az 50Ft- okat? Nem, kidobja a szelektívbe. Szelektív eddig is volt, tehát aki oda dobálta rendesen, akkor az újrahasznosítás már a repont előtt is megvolt, nem értem a kis agyammal, tuti gyenge vagyok közgázból, amiatt nemtom felfogni
.
-
-
hzsolee
őstag
válasz
inf3rno #49652 üzenetére
Hát fogalmam sincs akkor hova kellett volna vinnem a szeméttelepen belül. Így egyben berakatták egy konténerbe amiben minden IS volt. De komolyan... műanyag dobozok, cementes zsák, irodai szék... Azt láttam, hogy volt külön konténer ablakoknak például.
Arra tippelek ha lapra van szedve visszadarálják bútorlapba. De egyben is vinné a daráló, meg simán kiválogatja a fém részeket. Ez a része szerintem nagyon elbaszott, és nem gazdaságos szelektálás...
Na mindegy, így jártam.... -
joci86
senior tag
-
Hali,
Komplett gépet keresnék apósomnak. Amire szükségünk van: dvi csatlakozó, kompakt méretű ház, windows10 kompatbilis beltartalom: vizsga programot kell futtatnia. Nem kell erőmű, folyamatos üzemet kell bírnia. Hátha van valakinek egyben eladó, és nem kell összepakolgatnom egyesével..
-
-
-
hzsolee
őstag
válasz
inf3rno #49595 üzenetére
Na...a "valamennyit kell fizetni" része kicsit erős volt. Nem szedegettem szét komplett ment minden. 260kg mértek, az volt bő 13 ezer... Tök mindegy,hogy fehérvári vagy vagy sem. Lapra bontva ingyen átveszik, de sok minden volt amit nem tudtam volna megoldani.
Szóval ha visz az ember egy szobát vegyesen annak bő ötvenezer tonnája...😏
Ennyi... legközelebb ennek tudatában lesznek a dolgok megoldva... -
ptesza
senior tag
válasz
HoaryFox #49639 üzenetére
Úgy tudom, hogy kapsz hozzá javító festéket. Ezüst tartalmú és ezért jól vezeti az áramot. Meg kell keresni, hogy hol van a szakadás és ki kell maszkolni ragasztószalaggal. A festéket úgy képzeld el mint egy körömlakkot van benne pici ecset is. Nem lepődnék meg ha lenne filctoll kivitelben is.
Bocs rosszul olvastam. Javítókészletet nem vennél.
-
HoaryFox
őstag
Tud valaki olyan helyet, ahol autó hátsó szélvédő fűtőszálat javítanak? Az egyik szál nem működik, 1 db-ért pedig nem vennék egy egész javítókészletet.
-
joci86
senior tag
-
joci86
senior tag
válasz
colosV8 #49634 üzenetére
Köszönöm!
Aldiban nemigen láttam (vagy csak nem figyeltem). Melyikben szokott lenni? Ha nem járok sikerrel, akkor próbálok szerezni Metro kártyát.Bíztam benne, vagy a tágabb értelemben vett belvárosban található millió + 1-ből valamelyik mindenes kínaiban lehet kapni...
-
joci86
senior tag
Tudja valaki esetleg, hogy a belváros környékén hol lehet nori lapot beszerezni sushihoz?
-
kraftxld
félisten
Keresek pár kiló birsalmát. De nem a bolti zöld ízetlen vackot, hanem rendes sárga, jó illatú érettet
Tud valaki házat, zöldségest, elhagyatott fát valami földút mellett?
Vidéken zsákszámra kaptam ingyen -
Dare2Live
félisten
válasz
colosV8 #49624 üzenetére
Ahol apuka külföldi és nem beszélni magyar ott ha csak munka elött/után idegen nyelven beszél a gyerekkel 6-7éves korára megtanulják egy B2-C1 szóbelire az adott nyelvet.
Láttam olyat, hogy apuka kitalálta, hogy ő angolul fog gyerekhez beszélni gondolom pl fenti miatt és Barnusnak ~6éves korára ment az angol egy kb B1-B2 szinten.
Onnan meg 6éves gyerekként, úgy hogy film angolul megy és pc/konzol játék angolul nagyon gyorsan továbbfejlődik.Nálunk a kissebb most 4.5éves egy Pepa piget pl elég jól érti, néha tőmondatokban válaszol.
Őszintén baromi nehéz folyamatosan angolul beszélni a nem szakmai: a mindennapi angol az nehezen megy. És baromi idegesítő, hogy rendszeresen nem tudom magam igazán jól kifejezni... -
ptesza
senior tag
válasz
colosV8 #49624 üzenetére
Próbáljatok neki tanítani főneveket, egyszerű igéket, színeket, számokat. Szerintem ez jó kezdet, de nézzetek utána a helyes kiejtésnek, hogy úgy tanulja meg ahogy a valóságban találkozni lehet vele. Sok sikert hozzá és főleg ti ne adjátok fel. Az én 12 éves klónom jobban beszél angolul mint én pedig többnyire úgy kell dolgoznom is.
-
rita7107
aktív tag
Igen. Én azokat várom amikor helikopterek/vadászgépek/"nagyobb tankok" jönnek. Az kicsit "látványosabb".
-
csizo13
tag
Nem rég ért véget a Brave Warrior24 gyakorlat, visszacsoportosítanak.
Fogászat: a Deák Dentált ajánlani tudom, nekem fájdalommentesen upgradelték az első fogaim, Jobb felső 1,2,3-at kiválóan. -
Van valakinek tapasztalata abban, hogy kellene elkezdeni a gyerekhez egy masodik nyelven beszelni? Jelen esetben angolul, amit felesegem ert de beszelni nem tud, hogy dudorogjek egy ket evessel? Meg nem beszel, szavak mennek, meg boven idoben van. Aztan kiderulne, hogy fogekony vagy sem.
-
chatran
őstag
Mièrt az e.on küldi az áramszünetes levelet? Nem vett át mindent az MVM?
-
Lehet kelleni fog egy 120-256GB körüli SSD, vagy bármekkora (fizikai és kapacitásban is) HDD... még nem biztos
-
finest
addikt
Sziasztok! Lenne valakinek megunt 9.5mm-es laptop DVD-meghajtója a városban?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #49393 üzenetére
"Most volt iskolai fogszűrés. Lyukas fog. Mondom wtf... és az 100%, hogy hozzá nem érhet. Megyünk le Pécsre meg lesz nézetve."
Megnézte ~1hónapja privát és ma a bevállt Pécsi fogorvosunk is. Egyikük se látott lyukat.Nagyon nehéz feldolgozni azt az orvosi morális szinvonalat hogy pénzért megfúrnák egy gyerek jó fogát.
Még átgondolom egyszer de azt hiszem teljesen reális, hogy közhirré tegyem az adott orvos nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest