- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
Amúgy több teremben is jártam, de mindenhol tömegnyomor van így délután, szóval célszerű egy közelít választani szerintem, mert úgyis mindegy edzeni mindenhol lehet. Mivel F5 közel van, ezért most ide járok, de évekig jártam albába azzal sem volt gond.
-
fogkefe21
csendes tag
Na szuper akkor megnyugodtan. Nyulat, békát már láttam. Fő útvonalról ritkán térek le, de igazából nem egy nagy erdő, azért is furcsállom, plusz laknak is a közepén kutyával. Kollégám előtt már szaladt el két vaddisznó 1 méterre, igaz az nem a pentelei erdő volt hanem valahol Veszprém környékén.
-
fogkefe21
csendes tag
Pentelei erdőben (Sárpentelei oldal) szerintetek vannak vaddisznók? Szoktam ott futni, sokszor találkozok, túrázókkal, kutyát sétáltatókkal, családokkal, ugye laknak is az erdő közepén (amit máig nem értek). Legutóbb elvittem párom arra sétálni, megmutattam neki mi merre, aztán egyszer csak ilyen fura hangot hallottunk, nagyon megijedt szerinte vaddisznó én csak nevettem mondom ez tuti nem az, aztán otthon meghallgattam YouTube-on, hogy, hogy milyen hangot adnak ki és kicsit elgondolkoztam, mi van ha tényleg azt hallottunk, lehetséges lenne? Többet akkor nem megyek arra futni.
-
fogkefe21
csendes tag
Műszakira hova szoktatok vinni az autót? Jó lenne valami olyan helyre ahol előtte a fékfolyadékot is kicserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest