- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
Rögtön vihető cuccok: garis, újak.
Noname Univerzális Notebook hálózati+autós töltő 100W (display) 5330Ft
Garancia 1 évGigabyte GM-M6900 Gaming Black 4700ft
Optikai, USB, Black, 3200DPI
Garancia: 24 hónap -
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #8611 üzenetére
Ha kell tudok.
-
Attix82
addikt
válasz
ch003067 #8357 üzenetére
Miért felejtős az A -data?
Nem azt kell nézni amin hirdeti a gyártó, hanem amit tud. A Chieftecek elég gyengék sajnos, ismerősnek is volt 450 wattosa de egy SB 2600 + 5770 Bf3 alatt elfüstölt.....ne legyünk tévedésbe....ez olyan mint a Codegen 400 bs FPS 400 .....Codegen ha jó akkor kb 200 wattig terhelhető, vagy meg annyit se...az FSP 340 wattig mehet biztonsággal.
CPU: max 95 watt
Alaplap memó vinyó számoljunk 40 wattal
2 db 6950 400 wattDe ugye a proci maxon és a VGA maxon sose fog menni egyszerre 100% terhelés alatt. BF3 SB 2500K@ 4,4 Ghz 60 wattot eszik meg 64 playerrel.
A következő olcsó táp ami lead 640 wattot az A-DATA 650 wattos kivitel de az 4-5 e ftal drágább zsír újan.
Ismétlem, sose azt nézd amin hirdeti a gyártó hanem amit tud.
-
Attix82
addikt
válasz
ch003067 #8355 üzenetére
Akkor mit szeretnél hajtani vele? Azért kérdezem ,mert egy 550 wattos jobb táp többet is leadhat mint egy 650-700 wattos kevésbé minőségi....
Ha komoly teljesítmény szeretnél viszonylag olcsón akkor:
A-Data HM550-BZ-CEU 550W 22-23e ft zsír új
530 watt biztonságosan, de ennél többet is tud.
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #8058 üzenetére
Ez: [link]
Csak ovatosan vele, tud nagyot szólni
....tömítéseket hamar kidurrantja
-
Attix82
addikt
Persze sokat számít az üzemanyag, ez olyan mintha Te reggel valami energiaszegény kaját ennél , és hát 2 óra múlva megint enned kell valamit , mert nem bírod tovább. Inkább eszel jobb kaját amivel birod délig vagy tovább + egészségesebb is talán.
Ahogy szokták mondani, az olcsó nem biztos, hogy végeredményben olcsóbb is lesz.
-
Attix82
addikt
válasz
pmheros #8052 üzenetére
Az a baj ezekkel a testelős cuccokkal, hogy nem használják ki az egész Vramot, legalábbis ahogy én nézegettem ezeket. Mondjuk 512 MB nem egy sok VRAM, de egy Crysis 2 biztos teledobja az egészet.
Csak egy példa, memóriát húzom minden test végigmegy BF3 telenyomja az 1 Gbot és randomra kampec.
-
Attix82
addikt
-
Attix82
addikt
Nem írtad, hogy diesel vagy benzin....de 1.4-től néztem 2.0D-ig 54-74 Ah ami bele való.
Jelenleg milyen van benne?
Unix által forgalmazott 60 Ah aksi 18500ft (74Ah 22e ft nekem az van, de ugye az nagyobb méretben is)
242 x175x175 a mérete az aksinak ami bele megy...infó szerint.
Az iylen banner meg hasonló jó márkák amik feltűnően olcsók azok gyanusak, legutóbb BOSCH olcsó -10 fokba már meg is halt (se kép se hang).....zsír új volt pedig...a gyártók se hülyék. (eredeti).
Mint pl a motorolajok is, sok márka van pl 10w-40ből de rohadtul mások minőségbe.
-
Attix82
addikt
Ocz 60GB 2,5" SATA3 Agility 3 AGT3-25SAT3-60G [link]
- 60Gb Kapacitás, SATA-3
- Olvasás: 525MB /sec felett
- Írás: 475MB /sec felett27200Ft ha kell valakinek szóljon.
3 év gari, számla minden, csávó megrendelte, de összetörte az autóját meg szerintem magát is kicsit, így nem tudja átvenni.
Rögtön vihető!
-
Attix82
addikt
válasz
bolcsodal #7919 üzenetére
Persze első a VGA, aztán a CPU. De ha ezt végiglapozod: [link]
Sajna a programírók csesznek a jó CPU kihasználtságra, így fontos a CPU teljesítménye is, és hiába lenne uber jó VGA, egyszerűen a program miatt + a gyenge CPU miatt nem menne jobban.
SC2, Skryim stb stb...
Én Q8400@3,5 Ghz váltottam SB 2500-ra, de SC2be ég és föld a különbség.
Ha játékra kell a CPU akkor fontos , hogy 1 szálon mit tud. (Sajnos). Ha a játékok jól lennének megírva, akkor a Bulldozer árához képest nem rossz, (8120 pl).
-
Attix82
addikt
VGA-ba nagyon jó az AMD, mint teljesítmény mint fogyasztásba.....de ugye ott is melyik játék mire van kihegyezve ( Nv vagy AMD fizeti le meg a kiadás előtt
....kb ezért van az , hogy se ez se az nem gyorsabb, mert egyiknél ez a másiknál amaz...összességebe 10 játéktesztnél tök egálba vannak. Az árat is úgy lövik be.
Prociba AMD részéről is vannak előnyök, pl ha valaki párhuzamosan dolgozik akkor egy FX -6100 (40e ft) jó választás, Intelnek csak 4 magosa van , AMDnek meg 6 szálasa....és jól belőtt árral. 8120 FX se rossz 8 szálon, szintén Intelnek 4 magosa van az 50es kategóriába. Persze a fogyasztásuk az egekbe kb, de egy átlaguser nem figyeli ezeket a TDP értékeket.
Játékra nem kell (sőt kifejezetten gyengék) , de ugye ha valaki több dolgot csinál egyszerre akkor valószínű előnyben van.
Szóval ki mire akarja használni a gépet.
-
Attix82
addikt
válasz
bolcsodal #7904 üzenetére
2 Modul 2-2 80%os maggal, ezért is megtévesztő hogy 4-6-8 magnak hívják...ami nem igaz.
Bulldozer rettentő sokat megeszik, már alapon is...húzva méginkább.
Sajnos nem a Mhz számít. AMD nagyon ráment ezekre a Ghz-re, mert jól mutat....de úgy effektíve nagy a lemaradása mint teljesítmény mint fogyasztás tekintetében.
Témát zárom, mert úgyse lesz vége
...mindenki azt vesz amit szeretne és szimpatikus
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7897 üzenetére
Amúgy mire kell a gép? Mert a G620 tényleg csak 2 mag és vége
-
Attix82
addikt
Az a lista amit megadtál egy PC mark / mennyibe kerül dolog.
Ha megnézed figyelmesen, az alatta végző i3 HD3000 VGAval rendelkeznek amik drágábbak mint az.... kivéve az i3 2100 ami HD2000 csak hát kicsit el van tolva a valós árak.
Intel Core i3-2120
Intel Core i3-2130 @ 3.40GHz
Ezek mind jóval előtte vannak.
ezek amiket felsoroltam az i3 2100 +100-200 Mhz jobban pörögnek, de lényegébe drágább is jóval. Egyik 30e ft a másik 40e ft. Jóhogy az i3 2100 éri meg jobban mivel számottevő különbség nincs a 2100 és a 2130 között.
Vagyis az árak nincsennek valami korrektül feltüntetve. Ez a baj azzal a listával.
-
Attix82
addikt
Jó kis történet: [link]
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7891 üzenetére
Ne egy kobor testet nézz
Már bocsi de az nem test, az egy semmi.
Hangsúlyozom: nem 4 magos az FX, 4 modul. Amik 80% egyenértékű 1 teljes magnak kb..ezért is ilyen gyengék.
Itt van egy átlátható: [link]
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7889 üzenetére
Nem értem mire gondolsz, megnéztem párat de nem gyorsabb....ne tévesszen meg az, hogy sok helyen az alacsonyabb érték a jobb...de linkelj egyet
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7887 üzenetére
Nem gyorsabb, hiába mennek 1866 az AMDbe, az Intel memória vezérlője jobb
...1333 Mhz memóriával 16 gb/sec alalpjáraton.
Test i3 2100 vs FX-8150 Játékokat alul találod.
Mit néztél te testként?
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7786 üzenetére
1600-1866 kivitelek vannak ha jól tudom. De persze mennek 1333 Mhzen is, csak felesleges drágábbat venni.
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7765 üzenetére
Persze, hogy erősebb. + kevesebbet is zabál, jobb a memória vezérlés (gyorsabb).
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #7751 üzenetére
Ennyiért nehogy már FX 4100-at vegyél. i3 2100 egy árban van, jó olcsó lap hozzá és kész.
FX 4100 nem négy magos, 4 modulos....egyik mag se teljes értékű kb a 4x 80% értendő.
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #7657 üzenetére
Fő a kapcsolattartás: [link]
Kicsit durva kép
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #7649 üzenetére
Tenda W311R 150M Wireless-N Broadband Router 5év gari
4471 ft keményen....ha kell holnap itt van. (nem viszem házhoz, ne is trükközz
)
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #7642 üzenetére
lorcsi: nekem gyanús ez a macilaci
-
Attix82
addikt
Hótakarítás itt kezdődik
[link]
-
Attix82
addikt
Ez a baj, hogy mindent azzal akarnak megoldani, hogy adó adó adó, még annak is akinek köze nincs hozzá.
Inkább próbálnák gazdaságosabbá tenni, pl ne 5 percenként járjanak hanem 20 perc vagy 30 perc...tovább menve, kedvezményeket átgondolni. Nagy részben diákok és nyugdíjasok utaznak rajta....akik vagy nem vagy csak töredékét fizetik ki az utazásnak.
-
Attix82
addikt
Friss hír: [link]
-
Attix82
addikt
Sajnos bele lehet szaladni hibásokba is, mint én anno egy 4850 GS-el ami randomra resetelte a gépet
....garis volt még, csak annyi volt a gond, hogy volt amikor 4 napig nem produkálta, volt amikor terhelésen vagy terheletlenül. Így nehéz legariztatni.
Ezek meg adnak probagarit, 1 hetet, vagy látom van 3 év (Lacika szobatársának az apja haverjához) de , hogy hova azt nem írja....stb stb.
-
Attix82
addikt
válasz
pmheros #6507 üzenetére
Amire ideér ér olyan tavasz, de ugye az még a csúcs lesz, aztán rá félével jönnek a " selejt" változatok.
AMDbe meg a 7970 selejte a 7950 lesz majd tavasszal, de a többi csak át lesz cimkézve meg kis puder. Mivel a 28 nm nagyon drága előállítani, így a 7870es azonos lesz a 6870-el kb.
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #6432 üzenetére
Külső hőmérséklet befolyásolja a tartály nyomást, hidegben vagy nyáron teljesen más. 4-17 bar között van.
Az, hogy melyik érzékeli az rendszer függő, a régiek megérzik. Az újak nem. Ott állandó a befecskendezési nyomás.
Amivel találkoztam az, hogy sok a víz bennük, volt olyan, hogy a gázcsövön annyi víz jött ki mintha slagból nyomtad volna
-
Attix82
addikt
Ugye ha jó az emissziós értékek akkor ennyit tud, a gázminőség meg marha szar amúgy, én mostanság (1év) csak most éreztem azt, hogy igen így kell mennie.
Azért is ír ki 8,4-et mert ugyan ahhoz a tempóhoz picit jobban kell nyomnod a gázpedált, így kalkulálja ki , hogy kb mennyi lehet.
Nyíregyen tankoltam nagyon rossz gázt...telitankal ami olyan 60 liter megtettem 450-500 km-t. 6 hengeres 2.8 mocival....jó gázzal olyan 9-10nek kellett olvna kijönnie.
-
Attix82
addikt
Alakul.
-
Attix82
addikt
válasz
bitpork #5945 üzenetére
Nem tudom lehet már velem van a baj, de amikor már valaki így akar vásárolni, nekem az jut eszembe, hogy úgyse fizeti ki az ottani adót. Én meg nem adom kölcsön a pénzem. (Mire az adómból leírják az Áfa összeget). Így emelem a nettó árat. Tetszik vagy nem ez van. Nagy ügyet nem csinálok ezekből.
-
Attix82
addikt
Minden alkalommal készpénzben fizetett, átvette az árut, kitöltetette a nemzetközi fuvarokmányt (CMR), és egy vevői nyilatkozatot is tett, miszerint a megvásárolt árut Szlovákiába szállítja, és a helyi adótörvényeknek megfelelően az adót megfizeti. Az adóhatóság viszont adócsalás szándékát vélelmezte az ügylet mögött, és adóhiányt, bírságot, valamint pótlékot állapított meg, amelyek együttes összege a cég idei várható árbevételének 10 százaléka, azaz csaknem 1,2 milliárd forint.
Nekem azaz infó van, hogy sose szabad helyben átadni. Mindig legyen leszállítva az adott helyre, ahol a cég van.
Volt nekem is olyan eset, hogy fényképezőt akart venni egy csávó, azt mondja ÁFA visszaigénylésesen szeretné. Jó mondom, soroltam mik kellenek hozzá, de ő helyben akarta átvenni egy Szlovák cég pecsétjével, mondom persze. És még ő volt felháborodva, aztán keresgéltem neten az ürgéről. Meg is találtam, MOn él és itt van cége is.
Azt nem tudom, hogy a Szlovák cég amire szerette volna íratni hozzá tartozik -e , de próbálkoznak sajnos.
A Csokigyártó nem volt elég körültekintő, biztos vagyok benne , hogy a másik cég nem fizetett adót...ezek ezt csinálják.
-
Attix82
addikt
Akinek kell VGA pici pénzért: [link]
-
Attix82
addikt
Mivel te nem nagyon játszól, így a meglévő géped egyes alkatrészeit felhasználva csinálnék egy hangtalan, gyors kis fogyasztású gépet .
Ami ugye nem hasal el a sok fel le töltéstől sem, bővíthető. jó persze viszonylag többet fogyaszt mondjuk 20 wattot, de több mindenre használható. De ugyan úgy mehet egész nap is, vannak nagyon jó passzív hűtésű megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest