- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #65987 üzenetére
Az egy nagyon erős kijelentés lenne, hogy előkerültem.
-
Rawulf
őstag
Hogy ez az SWVII mekkora csalódás volt...
Bitpork-kal végigszenvedtük, de:
"Biztos velem van a baj és túl nagyok voltak az elvárásaim, de szitkozódtam másokkal együtt kifelé menet. 1., 3D verzió: Ezt a konvertált 3D-t még mindig meg tudják kajáltatni velünk? A Marvel filmekben is ugyanezt tolta a Disney. Még a Final Destination 4 által konvertált 3D is látványosabb volt. Az Avatar-ban láttam utoljára normális 3D-t. 2., Nem akarok neveket sorolni, de több színész játéka igazán siralmas volt. Különösen Boyega adta az amatőr színész szintet. 3., A kulcs karakterek is folyamatosan adták az ostobát. A forgatókönyv írók szerint tényleg ilyen idiótának kell lenniük? (Mara Jade karaktere például nagyon hiányzott részemről.) 4., Szétfeszíti a filmet, hogy minden korosztályt meg akartak szólítani. Ha csak a profit miatt, akkor azért megértem. Például: A kisgyerek pár székkel arrébb folyamatosan kérdezte a kísérőjét, hogy mi folyik a vásznon, mert nem értette. Hiába készült az ő korosztályának a golyó-robot. 5., Az esztéta geek-eket nem irigyelem...." -
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #61680 üzenetére
Te vagy az én emberem. Mindig rákattintasz a képeimre.
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #61449 üzenetére
Jó, de akkor a Belgrád1-en néztük a DúskáDuduskát és az oldschool Battlestar Galactica-t és örültünk a Pumuklival debütáló magyar2-nek.
Most meg osztódással szaporodik a királyi televízió a rengeteg közpénzből. -
Rawulf
őstag
Az már politika, ha leírnám a véleményem, hogy mit kívánok annak, aki ezt kitalálta az állami bürokraták közül?
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61077 üzenetére
Nekem EZ a véleményem a jelenlegi vitáról.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61036 üzenetére
Én belenézek ma a Humans-ba, aztán referálok.
A Dark Matters-en nagyon érződik, hogy kevés pénzt kaptam az SGU bukása után. A B-filmes megvalósítás még hagyján, de a szereplőkön nagyon érződik, hogy a színészek sem lőtték még be maguknak a szerepüket és a forgatókönyv pocsék. Az alapötlet mondjuk jó, de azt már ellőtte a Pandorum. Kár, hogy a Firefly kultjára próbálnak hajazni. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61034 üzenetére
Killjoys is rossz? Humans?
-
Rawulf
őstag
Visszasírom még a Commodore +4, ZX Spectrum, Enterprise, Atari korszakot. Akkor még voltak kreatív játékok is.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60899 üzenetére
Azért nem semmi sárkány CGI-t rittentett össze a HBO.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60887 üzenetére
Animgifeket maximum linkelj, főleg ha ennyit alarsz egyszerre.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Rawulf
őstag
Értem én, hogy Guitar Hero, de hány gombos és hogy tudom a konzolra kötni?
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Lehet kijavítani, ha valamit rosszul mondok, de tudtommal:
A Telenor kezdte el ezt a mizzériát azzal, hogy hűségidős szerződéseknél (is?) egyoldalúan árat emelt.
Kapott is egy szép nagy büntit az NMHH-tól.Most már tudjuk, hogy a Telekom is árat emel.
Mindkét T betűs cégekkel kapcsolatban előszeretettel használták a hírekben a "durva áremelés" szó kapcsolatot.Na és most jön az igazán érdekes csemege.
Nem véletlenül kérdeztem Rick4-től, hogy milyen frekvencián szolgáltat a Vodafone. Kicsit nehéz volt rátalálni, mivel a három nagy mobilos szolgáltatóból a Vodafone tudott a legkésőbb frekvenciát nyerni a 4G-hez.
Na már most. A T betűs cégektől azt hallani, hogy amikor megnyerték a 4G jogosultságaikat, akkor olyan vállalásokkal érték el, amik nem tartalmazták a távközlési adók emelkedését. Valahogy kompenzálniuk kell a plusz kiadásokat, különben nem teljesítik, amit vállaltak. Ezt csak áremeléssel tudják végrehajtani.
A kérdés az, hogy a Vodafone hozzájuk képest mit vállalt be a 4G-ért. Ha ők is nagyot vállaltak be, akkor nekik is majd árat kell emelni, mikor a negyedéves jelentésekben lemaradást tapasztalnak.Visszatérve a frekvenciákra. Jó kis viták mennek a mobil szélessáv topikban, hogy milyen frekvencia a jó és mi a rossz, mivel a Vodafone a 3G-nél (is?) különcködött a 900Mhz vidéki sávval a T-khez képest.
Szóval legkésőbb januárra láthatunk csak tisztán, hogy kinek lesz igaza.
-
Rawulf
őstag
válasz
CanibelZ #60623 üzenetére
Mármint otthon, vagy moziban?
Otthon: "The wedding ringer" (Bérhaverok) 2015
Moziban: "Spy" (A kém) 2015 -
Rawulf
őstag
A kétfarkú kutyák a rinocérosszal gyűjtik a pénzt ezerrel...
-
Rawulf
őstag
Mad Max tegnap-ma-holnap felratosan!
-
Rawulf
őstag
Ha mindenki a saját telefonja alapján ítélkezik a brand-ek felett, akkor furcsa anomáliák keletkeznek még az ilyen kisebb közösségeken belül is.
-
Rawulf
őstag
Amikor majd eljövend az egységesített 5G, gyorsan kukázni fogjátok a mostani telefonokat.
-
Rawulf
őstag
Jaja.
Én a kültériből óvatosan ki szoktam fújni a koszt.
A beltérit pedig tökéletesen lehet házilag tisztítani, ahogy Rick4 is írta.
A műanyag szűrőt csap alatt pöpec ki lehet mostni. A szűrőbetéteket nem szabad mosni elméletileg, de nálam eddig csak törölgetni kellett a koszos felét, mivel szép tiszta belül még mindig. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60528 üzenetére
Tehát, ha majd X-COM 2-zni szeretne valaki, az nekrofil?
-
Rawulf
őstag
A jelenlegi vasutat fel kellene hinteni sóval.
Egy új határon belüli országos körpályával és a nemzetközi utakkal és nagyobb városaink elhelyezkedéseivel megtervezett keresztpályákkal. -> Négy sávos gyorsvasút hálózat, rendes rola/teher és gyorsvasúttal.
Szegeden pedig illene csinálni egy teljes körutat és még pár hidat készíteni. -
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FIREBLADE78 #60287 üzenetére
Még a foglalat is különböző.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60263 üzenetére
Nézd meg a Human Centipede 3-at akkor...
-
Rawulf
őstag
Úgy látom, hogy megint találtak 2300db gazdátlan, páncélozott Humvee terepjárót (fegyverekkel együtt) a sivatagban.
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #60236 üzenetére
Az az egy : Asus vga
(no more comment)
Annyira sikerült azt is megjavítani, hogy képet már ad (jó csíkos-tökös-mákost), de mivel reballozásba már nem folyok bele, ezért az már úgy marad.dying_star : Naná. A sütő a drasztikusabb emberek megoldása.
Egyébként négyből három memóriát is sikerült megjavítanom.
-
Rawulf
őstag
Ha valakinek videokártyát kell javítani, szóljon!
Eddig 5-ből 4-et sikerült meghegesztenem. -
Rawulf
őstag
hétvége + jó idő = party time
-
Rawulf
őstag
Minden, ami Samsung eladó?
-
Rawulf
őstag
"A minőséget kelti életre"
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #60148 üzenetére
Tank-you...
I dis-arm-ing you... -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Pénteken ismét adják 22:30-kor feliratosan.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60116 üzenetére
Én öngyújtógázzal ellenőriztem, amit Kínából vettem.
-
Rawulf
őstag
Odateszed a seggedhez, fingasz egyet és ha nem riaszt, akkor rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest