- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Ez a közlekedés-téma mindig hoz egy kis életet ebbe a topikba.
-
-
válasz
Valkűr #63809 üzenetére
Figyelembe vagytok véve, mint írtam, a Belvárosi híd közlekedési rendjét teljesen összeszarták miattatok, írd le, hogy szerinted mi lenne azon a hídon jó megoldás, hogy a gyalogosok is elférjenek mindkét oldalon, illetve ti se kényszerüljetek szinte az autók alá.
Én csak egy gyalogos civil vagyok, aki szeretett a másik oldalon sétálni.
Tömegközlekedéssel és gyalog járok, igazából sem az autósokkal, sem a bringásokkal nincs bajom. -
válasz
Valkűr #63806 üzenetére
Szerintem egyből tiltsuk ki róla a gyalogosokat, nem? Csak bringával lehessen átmenni.
Figyelembe kéne venni annak a hídnak a fizikai adottságait.
Így is necces a szélessége, és totál nonszensz, hogy az egyik oldalon már nem is lehet átsétálni.
Autóval is szarabb, mióta levágtak az út széléből.A megoldás egy bringa és gyalogoshíd lenne, ekkora forgalomra és kihasználtságra nem számítottak ennek a hídnak a tervezői.
Esetleg a híd alá lehetne befűzni egy bringasávot, ha jól tudom, a lábai felett van elég hely hozzá. -
-
-
-
válasz
quailstorm #63757 üzenetére
Volt egy blútyúk egerem, azzal nem akadt meg (illetve a menüben igen, játék alatt már minden oké volt), de sajnos a drótosra én sem tudok megoldást.
-
válasz
quailstorm #63755 üzenetére
Fospép.
Ha van affinitásod mobilon tolni olyasmit, ami nem oda való, lecgó, de ez azt jelzi, hogy túl sok az időd.
N900-on is szenvedős a Q3... kivéve külső egérrel.
Duke 3D viszont kiváló, azt már N93-on is be tudtam lőni teljesen jól irányíthatóra. Persze normal nehézség felett már azzal sem volt esélyem. -
válasz
quailstorm #63753 üzenetére
PC-n jóval előbb volt ez.
Az első mobil pedig, amin értelme is volt (a nullánál valamivel több) az E90.
N95-ön csak proof of concept, lévén irányíthatatlan. Ami bosszantott, hogy N93-on nem lehetett Q3-azni, pedig a 3D chip benne volt.
Hiányzott a Feature Pack hozzá. -
-
válasz
GrotESC #63704 üzenetére
Nekem 743 van, OpenWRT megy rajta, és ha áram alá helyezem, folyamatosan égnek a ledek, de működik rendesen. Az Open telepítése óta van ez így, gondolom ,szartak bele a ledvezérlés megoldásába.
Ha admin felületről restartolom, onnantól a legtöbb led megy rendesen.
Egyáltalán nem megy, vagy csak a ledek miatt kérdezted? -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
lugosi #63509 üzenetére
Passz. Nagyon sokat hallgatta mondjuk (órán is
). És ha jól emlékszem, annak egyedi formátumú akkuja volt, nem ceruzaakkus. A típusára sajnos nem emlékszem, de kb a csodájára járt a sulink, mindenki elkérte megnézni, meghallgatni. Legtöbbünk akkoriban még disc/walkmannel szaladgált, másolt kazikat/lemezeket hallgattunk, nála gyakran lehetett látni eredeti lemezeket.
-
válasz
macilaci78 #63504 üzenetére
Miért? Minden estre feljárok trollkodni.
-
-
válasz
bitpork #63498 üzenetére
Kellett nekem elvállalnom ezt a feladatot, most én is akarok már ilyeneket. Grr.
Gimiben volt osztálytársamnak egy hasonlója, AKG fejessel használta, és meglepően jól szólt, igaz, akkoriban nekem SB16 volt a gépemben, azt nem volt nehéz meglőnie.
Viszont panaszkodott arra, hogy nem bírja sokáig az akku benne, úgyhogy mindig hozta a töltőjét.
Aztán a Live! már behozta az elfogadható minőségű zenét hozzám is. -
-
-
Már több ingyen vihető ajánlat is van, úgyhogy ezentúl csak olyan jelentkezzen, aki fizet érte, hogy megszabadítjuk tőle.
Az a baj, hogy most én is rákívántam egyre, csak a tényleg akkori mércével high-end cuccoknak még ma is megvan az áruk. -
Na, király, nem is gondoltam, hogy ennyi régiség kallódik nálatok.
Nem a minőség a lényeg szerintem.Én a magam részéről egy optikai kimenetes minidisc lejátszót gondoltam, hogy beszerzek, de aztán rápillantottam azok áraira, és mégsem szerzek be.
Mindenkinek megy pü
-
-
Hello, bogyókák.
Ismerősöm keres Szegeden megvételre:
- walkmant (igen, a régi, kazettás zenelejátszó alkalmatosságot, nem holmi fostos telefont)
- minidisc lejátszót
- discmant
- kazettás decket, rádió nem kell neki, csak a kazettás résznek kell mennie (kétkazis kivitel nem feltétel)Hordozhatóknál kizárólag olyan modelleket, amikben található csatlakozó betápnak, formátuma tökmindegy.
Feltételek:
- ócsó! (idéztem)
- hibátlan működés
- fülhallgató nem kell neki
- minél kisebb fizikai méret (kivéve a decknél ugye)Ajánlatokkal engem lehet zaklati privátban, ha jól vettem ki a szavaiból, sokat nem szán rá, úgyhogy...
-
-
válasz
bitpork #63413 üzenetére
Úgy töröltek, mint a huzat.
Annyit írtam, hogy a korábban vázoltak alapján lepapírozás nélkül lenne célszerű továbbküldeni őket, hogy ne hozzánk pattanjanak vissza.
Hogy ebben mi olyan volt, ami nem szalonképes... köszönőviszonyban sincs a politikával, amit írtam.
Kedves moderátor. -
-
válasz
Lacielvtárs #63368 üzenetére
Ez a frekitartomány nagyon túl van tolva.. nézz utána, mit hallasz meg belőle.
Az ellenállás viszont valóban számít, mobil, tablet mellé valami könnyen hajthatót célszerű venni. -
-
-
-
-
-
Köszönöm az albis hozzászólásokat. Elkezdek nézelődni, hogy találnék-e olcsóbbat.
-
-
Jó sok jogi szaki van ebben a topikban, úgyhogy lenne egy kérdésem.
Van egy élő szerződésem az albihoz, amiben élek.
A kaució, mikor beköltöztünk, 50k volt, kifizettük, alap.
Ma a főbérlőm bejelentette, hogy ő ezt az 50-et megtoldaná még 20-szal, amit a következő bérleti díjjal, vagy két hónap alatt két részletben fizessük be.
Ez jogszerű szerintetek? Mert én még nem hallottam olyanról, hogy beköltözés után laza 5 évvel emeljék a kauciót... a lakásban semmi sem ment tönkre, ami igen, azt én cseréltem, tehát nem igazán látom, hogy wtf. -
-
válasz
Lacielvtárs #63087 üzenetére
Nekem a hangszórói kellenének egy hasonlónak.
Sörcsoki!
-
válasz
quailstorm #63031 üzenetére
Pedig az jó móka, nekem csak azért nincs 3, mert 2 fér el az asztalon.
-
válasz
FoxiestFox #63017 üzenetére
De most akkor mondjátok meg: szerintetek lehetséges, hogy egy virtuális rendszerben végzett módosítás megzavarja a gazdarendszer hálózati adapterének beállításait?
Mert ez az egy változás volt ma a gépen, Backtracket és Kalit próbálgatok, ezekben machináltam a hálózati adapterekkel wifin és vezetékesen is.Most az volt a hiba, amiért lassú volt a net, hogy LAN-on csak csepegett az adat... de még két gép közötti másolás is ilyen 120 kbps volt maximum... hiába volt router restart, ez nem változott.
Ellenben wifin minden oké volt... így leszűkítettem a laptop vezetékes adapterére, eltávolítottam a driverét, visszarakattam a Winnel, és azóta ismét jó.
Wtf? -
válasz
bitpork #63016 üzenetére
Ausztriával még nem néztem, de oda még lassabb.
Router reboot már volt, igaz, csak admin felületről, majd mindjárt áramtalanítom is.
Szerk: az sem segített. Remélhetőleg holnapra elmúlik. -
Digisek, nálatok hogy megy a net?
Nálam ilyen 5/8 jelenleg a 100/50.
A ping viszont jó, tehát a böngészésen nem nagyon látom, csak a letöltéseimen. -
Össze ne vesszetek már.
Ha drága, ne vedd meg.
Ha sokáig nem veszik meg, csökkents árat.Szívesen!
-
-
-
válasz
macilaci78 #62942 üzenetére
Cyberpunkot játszottál már?
-
Na, ideért a szél.
Még a végén tényleg elviselhető idő lesz néhány óra erejéig. -
Én sem látok ebben kivetnivalót... egy multiplatform program megírása számos integrált funkcióval, normális GUI-val vélhetően nem egy és nem két sufniprogramozó munkája lesz.
Gondolom más és más személy vagy csoport dolgozik adott részeken, megint más a grafikán, stb
Mindezek fényében egész olcsó, főleg azt tekintve, hogy egy jól megírt app főleg pénzügyi/szolgáltatási/marketing területen elég gyorsan visszatermeli az árát (vagy annak sokszorosát). -
válasz
quailstorm #62842 üzenetére
szerintem mSATA nem elég gyors
Lol?
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #62705 üzenetére
-
válasz
quailstorm #62700 üzenetére
Ja.
Thinkpadek, amiket egyidejűleg akarok birtokolni alkalomadtán és véglegesen:
- T20 - már megvan
- T43
- X61
- T60 flexview panellal
- Z61t titanium fedlapos bjúti
- W500 LGP panellal - már megvan
- W520 kimaxolva, IPS kijelzővel
- W701ds
- X220 tablet verzaA retro projekttől meg reméljük a legjobbakat, igazából semmit sem kéne csinálniuk, csak egy T60-T61 házba belefaragni egy modern vasat. Képarány legyen 3:2, 16:10, 4:3 választható.
És szépen leszerződni az ALPS-szal, és a jó kis nem szétlyuggatott alapú billentyűzeteket belepakolni.
Remélem, te is töltögeted a kérdőíveket. -
válasz
quailstorm #62698 üzenetére
Én is maradok kórkettőn, míg elviselhető árra nem mennek le a W520-ak.
Amúgy szerintem szépen öregedett az architektúra, elég jól tartja magát mindennapi feladatok során.
Én sem az erő hiányát érzem a T9400-ból (sőt), hanem +2 mag jönne nagyon jól.
De még így is a VGA a limitem, úgyhogy elvagyok vele. -
-
-
válasz
quailstorm #62675 üzenetére
Ez pont teszkóslaptop szint, nem?
-
-
-
-
-
-
válasz
totya694 #62641 üzenetére
Én erre jutottam vele.
-
válasz
totya694 #62646 üzenetére
Már W7 is létrehoz egy külön partíciót, (100megás talán).
Tény, ez új Win már amúgy sem kifejezetten a hagyományos BIOS-os gépekre készült, ugyanakkor azok is támogatottak, tehát urban legendeket azért ne keltsünk szerintem.
Elég megnézni az MS Win10 gépigény oldalát.
Secure boot nélkül is boldogul a cucc, így lett megalkotva tudtommal.
Aztán az idő majd eldönti. -
válasz
totya694 #62641 üzenetére
Sebességtől én nem tartok, SSD-vel elég fürge lenne, csak a drivertámogatásról nem vagyok meggyőződve egyelőre.
Akkubeállítások, VGA-váltás (itt még manuálisan lehet váltani ugye Intel és Ati VGA között) és az Access Connections kéne hogy menjen.
Lehet, rászánom azt a 2 órát, és csinálok egy clean installt, aztán ha nem oké, visszaállítom a rendszert Macriummal.A T400-ad Radeonos? Működtek ezek a dolgok?
-
válasz
quailstorm #62637 üzenetére
Én megvárom, mit szívnak vele a Thinkpad topikban, aztán meglátom, mi legyen.
Nem szívesen cseszném el a Win7 kulcsom, ha nem fekszik a gépnek. -
válasz
totya694 #62635 üzenetére
Mostanában elég sokat olvastam pár topikban, hogy elszarta a rendszert a W10, és jaj, mert dolgozni kéne a gépen, és jaj megint.
Mégis ki rak fel egy friss rendszert egy munkagépre rögtön kiadás után?
Én is kíváncsi vagyok rá.. de megvárom a tapasztalatokat, hogy hogy fut az enyémhez hasonló vasakon, mi megy, mi nem megy, stb.. és utána, esetleg, egy tiszta installal. -
válasz
Lacielvtárs #62621 üzenetére
Ah, de jó is lenne...
-
-
Eladó egy ThinkPad tatyó.
Tök jól néz ki meg minden, csak én inkább az egész setupot (dokkot persze nem) hordozom, ha megyek valahová, így nekem kicsi.
Csak kipróbálva volt.És eladó egy régi PDA is.
-
-
-
válasz
macilaci78 #62558 üzenetére
Annyit bárki felköhög.
-
-
-
Mik ezek a topikok hozzászólásai közé épülő ajánló idiótaságok?
Szerintetek ki lehet kapcsolni valahogy?
Ha egyet kiadblockolok, attól még a többi topikban ott marad. -
válasz
FoxiestFox #62544 üzenetére
Amúgy szerintem egyre rondábbak. Az újakon már túl sok a szögletesség, F117 style.. ami egyszer érdekes volt (Countach) de azóta nagyon túltolták szerintem.
-
-
-
válasz
Ted_Beneky #62528 üzenetére
Nem Adblockoltad ki? Én néha eltüntetem a fél oldalt, mikor kivágok belőle valami ajánlóboxot.
-
válasz
Ted_Beneky #62520 üzenetére
Azt úgy csinálták, hogy mindenki értsen hozzá.
De van Facebook topik amúgy. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest