- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
Referenciahűtős AMD-s videokártyákat honnan lehet szerezni? Ismerősöm venne majd egy AMD R7 250-es karit, ami ref. hűtős, mivel nagyon megtetszett neki
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Wikipédián is az van, hogy több monitort nem támogat a Starter
-
ebegab92
senior tag
Magyarország-Andorra: 2-0
Egy rendes és egy öngól -
ebegab92
senior tag
Hollandia-Magyarország: 8-1
Ez egyszerűen már hihetetlen....
-
ebegab92
senior tag
Szerettem volna egy Pentium I szerű, teljesítményű cumót, ám egy komplett géppel ma már csak a szenvedés van, ezt meg a hónod alá csapod, és mehet is a nosztalgiázás
Nem XP-t vagy Windows 7-et akarok tolni, mert úgy nem autentikus már a cucc + eléggé köhögne rajtuk (mivel a proci nem ismeri a CMOV utasítást sem, így eleve sok friss Linux kiesett, kivéve a Warry 5.5-ös Puppy Linux, mert az még egy 486-oson is elpötyög).
-
ebegab92
senior tag
válasz
lugosi #38806 üzenetére
Már egy 1 GB-os is nagy segítség lenne
Lényeg, hogy egy Windows 98 SE/ME felférjen rá
Speckó kliens PC-be menne, csak az miniIDE-vel lett megáldva, ráadásul úgy, hogy a CF-t fordítja át miniIDE-re
A gyilkos vas(Nem, nem itt vettem, hanem jóval óccóbban és máshol
)
-
ebegab92
senior tag
Keresek 2 GB-os Compact Flash-kártyát még mindig
Hihetetlen,hogy a városban nem találni használtan
Vagy csak még nem találtam olyan helyet
-
ebegab92
senior tag
Keresek min. 2 GB-os CompactFlash kártyát
-
ebegab92
senior tag
Nem a rendőrséghez van beregisztrálva a kerékpár, hanem a Magyar Kerékpárosklubhoz. Ugyanis ha megtalálnák a biciklit pl. Tokajnál, akkor a rendőr kolléga ráérdeklődik az MKK-nál, és így gyorsabb a beazonosítása a tulajnak
Mikor májusban én is bereggeltem, megkérdeztem, onnét tudom ezt
-
ebegab92
senior tag
Keresek 2, de inkább 4 GB-os CompactFlash kártyát! Ha akad nagyobb is, az is írjon!
-
ebegab92
senior tag
Ha garis még, akkor regisztrálj be ide. Ha a listában fel van sorolva a telód, igányelhetsz Prémium Assistance-t, azaz háztól házig futárt, aki felviszi Pestre a telót szervizbe. Nekem 6 nap volt (ebből 2 nap hétvége
), azaz 4 munkanap alatt megcsinálják általában. A Mérey utca-Tábor utca sarkán van a szegedi szerviz, de ők is Pestre küldenék fel a telódat
-
ebegab92
senior tag
Kapocs ételbárt ismered?
400 Ft a menü + 200 Ft adományt illik adományozni, és akkor kapsz egy nagy tál levest, másodiknak pedig 2 féle étel közül lehet választani. Minőséggel nincs baj, mennyiség is jó, árban is korrekt
A volt Kalifa helyén? nyílt meg, a Burger King mögött nagy udvarnál. -
ebegab92
senior tag
Keresek Socket-754-es laptopprocit. Lehet Sempron is, Turion64 is, lényeg, hogy SSE3-at tudjon, és legalább 256 KB L2 cache legyen a cuccban + 1600 MHz-nél tempósabb
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #37739 üzenetére
Csak, ha eladnám most, akkor procc nélkül marad a lapos
Vagy előbb találni kell procit, akkor viheted a T9400-at
-
ebegab92
senior tag
Acronis True Image 2013-at próbáltam ki, komoly cucc. Lehet vele Windows PE-t is készíteni, akár Windows 8-ról is
Keresek:
-Core2 Duo P9500/P9600/P9700 CPU-t T9400 csere+ráfizetéssel-Socket-754 Turion64-es procit, ami ML-30-nál tempósabb--> 2.00 GHz és afeletti lenne érdekes
-ugyanebbe a gépbe SO-DIMM DDR RAM-ot 512 MB-nyit, de inkább 1 GB-nyit -
ebegab92
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy akad-e valakinek Core2 Duo P9500/P9600/P9700 típusú laptopprocija? Cserélném a jelenlegi T9400-ast némi ráfizetéssel egy ilyen darabra
-
ebegab92
senior tag
Ha Autmatic Repair Loopba került volna a Windows 8-ad, mint nekem és neki, már kivágtad volna a gépet az ablakon, főleg, ha a videós módszer már nem segített már nekem
Tolhattam újra az 1 hónapos telepítést...De most csináltam mentést a rendszerről
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Mit csináltak majd egy évig ezzel az új Hardverapróval?
Nem most kellene bétázni szerintem
De legalább sebességre nem olyan gyalázat, mint tavaly
-
ebegab92
senior tag
Ez nagyon nagy!
Kíváncsi vagyok, hogy ugyan mit tudnak kihozni a 64-bites procival
4 GB RAM-ot meg még egy ideig úgy sem pakolnak telefonba...
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #37607 üzenetére
Elbúcsúzott mindenki a régi Hardveraprótól?
-
ebegab92
senior tag
Gyors kérdés: ki milyen FM transzmittert tud ajánlani, ami telefonnal is tud kommunikálni, USB, SD/MMC van rajta, árban pedig 4-5 ezer Ft körül van?
Eddig egy Sencor SWM 170-et találtunk, csak kérdés, hogy van e ennél is jobb hasonló áron -
ebegab92
senior tag
Ezt láttátok már?
-
ebegab92
senior tag
válasz
SirRasor #37194 üzenetére
Idők során összegyűlt egy "komplett" gépre való motyó, megválnék tőlük
RAM-okat még keresik, főleg az 512 MB és 1 GB-os modulokat. A lapra max. retro kedvelői csapnak le a procival együtt. A Barton magos CPU-k az utolsó és legjobb széria a Socket-462-esek között, nagy kár, hogy nem kaptak SSE2-es utasításkészletet
-
ebegab92
senior tag
Akad pár motyó, ami eladó lenne:
-ABIT NF7-S v2.0 3.000 Ft
-Athlon XP 2600+ (Barton magos) 3.000 Ft
-Socket-A CPU cooler 500 Ft
-Proefinity JX-P300A 600W táp 3.000 Ft
-3x512 MB DDR RAM (400 MHz) 1.500 Ft/db, egyben 4.000 Ft -
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #36915 üzenetére
Pacific Rim vége kicsit másképp
-
ebegab92
senior tag
Elektromos gitár házilag
-
ebegab92
senior tag
Lenne egy kérdésem és egyben kérésem: van-e valakinek kompresszora, hogy kifújhassam a gépem, és a Vértó közelében lakik? Ezekért a palackozott portalanító spay-ekért sajnálom az 1100-1300 Ft-ot, mert nagyon gyorsan kifogynak + hamar jegesednek
Egy kompresszor meg mégiscsak addig megy, amíg nyomjuk
-
ebegab92
senior tag
válasz
Lacielvtárs #36442 üzenetére
-
ebegab92
senior tag
válasz
pilóta #36424 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy BP-en a Duna 350m széles, míg itt a Tisza 100-160m, magyarán ott messzebb van a rakéta a közönségtōl, BP-en több a hely, ha netán eltérülne. Itt viszont hullott volna mindenkire a hamu, pernye, parázs, utóbbi meg nem szerencsés, ha tömegre hullik, és megéget pár embert. Szegeden emiatt lett volna rizikósabb ezt most bevállalni.
-
ebegab92
senior tag
Időutazás? Mostantól nem probléma
-
ebegab92
senior tag
Azért vicces, hogy ezek a cuccok többe vannak, mint egy rendes autó
-
ebegab92
senior tag
Pocket PC ROM-cserében senki sem tudna segíteni? Acer Pocket PC n10-esen kínai a a Winfos PPC 2003. Találtam angol ROM-ot, de a csudáért sem akar felmenni a gyári update utilityvel (konkrétan nem csinál semmit a gyári leírás szerint...)
-
ebegab92
senior tag
Én nem dohányzok, aztán mégsem változik a testsúlyom
Talán később jobb lesz. De a biciklit nem akarom letenni, hisz városban az a legideálisabb közlekedési eszköz. Olvastátok az új kerékpáros KRESZ változásokat??
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #36232 üzenetére
Én meg a 198-199 cm magassággal és a 77-78 kg-ommal nehézsúlyú vagyok akkor, ha te ugyanennyivel 64 kg vagy
Nekem is állandóan vérnyomás, vércukor leesés, luxáló váll és csípő, meg biciklitől gyulladás a térdekben
Egy +20 kg rám is rám férne, de ahogy néztem, nem az az izomtömeget növelni tudó felépítésem van, inkább csak szálkás
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Nincs Szegeden véletlen valaki, aki anno nagyon vágta a Pocket PC-ket?
-Van egy Acer Pocket PC n10: menni megy, de kínaiul van a szoftvere, az angol meg a csudáért sem akar felmenni XP alatt
-Illetve van egy Acer Pocket PC n20w, ami töltődni tud, de bekapcsolni már nem. Ha hard reset módban van, és töltöm, akkor az Acer felirat megjelenik, de tovább már semmi. Ha Hard reset OFF, akkor semmi sem történik. Van egy CMOS akkuja!, ami csak bizonyos feszig akar csak töltődni...
Bárkinek van ötlete, dobjon PÜ-t -
ebegab92
senior tag
válasz
LordVader80 #36071 üzenetére
Tegnap még Szegeden volt tutira, mert találkoztam vele
-
ebegab92
senior tag
Nem akad valakinek elfekvőben ezek közül valamelyik proci?
AMD Athlon 64 X2 TK-55 - AMDTK55HAX4CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-50 - TMDTL50HAX4CT (TMDTL50CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-52 - TMDTL52HAX5CT (TMDTL52CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-56 - TMDTL56HAX5CT (TMDTL56CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-58 - TMDTL58HAX5CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-60 - TMDTL60HAX5CT (TMDTL60CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-62 - TMDTL62HAX5CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5CTASUS F3M laposba kellene ismerősömnek, ám a 65 nm-eseket nem eszi, amiket próbáltam. Az egyetlen szem 90 nm-es meg hibás volt...
-
ebegab92
senior tag
Valaki tudna vállalni 2 CPU-cooler fényesre polírozását doboz sörért valahol a Vértó és környékén?
-
ebegab92
senior tag
Érdekes hirdetés
Most vagy csak egy vicc az egész, vagy valami másfajta nem e világi varázslatPróbálkozhattok ti is
-
ebegab92
senior tag
Érdeklődésképp: SATA II-III-as SSD-je akad-e valakinek, ami notiba is rakható? Nincsen még széthasználva, legalább 60-64 GB méretű. Ilyen akad-e valakinek?
-
ebegab92
senior tag
Noti procikat tessék! Ezután már lenyom mindent a gépezet
-
ebegab92
senior tag
Sharknado-t mindenkinek ajánlom, mert már annyira rossz, hogy jó
Imdb-n komoly 3.8 pontot kapott. Azt viszont nem tudom, hogy direkt lett ilyen, vagy csak a véletlen mūve, hogy ilyen lett?
-
ebegab92
senior tag
Lesz Sharknado 2 emberek!
-
ebegab92
senior tag
Socket-P Core2 Duo-k + Celeron eladósorban
-
ebegab92
senior tag
Eladó Socket-P-s Core2 Duo T6570
Ára: 4.500 Ft -
ebegab92
senior tag
Nincs valakinek elfekvőben egy lapszkenner, ami lehetőleg USB-s, nem túl lassú (ne 15 sec legyen egy oldal szkennelése)?
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
2013. 05. 02-án arra keltem, hogy reggelre eltűnt a biciklim a lécsőházból, mikor barátnőmnél voltam. Feljelentést megtettem, aztán közben megszüntették a feljelentést, mert nem találták a cangát. Aztán nemrég, július 20-án, szüleim jöttek ki kocsival a LIDL-től és a hamburgeres mellett meglátták az ismerősnek tűnő biciklit a korláthoz lakatolva, utána hívtak is, hogy ez az lehet e. Pár kérdés után eléggé annak tűnt, pattantam is fel az új biciklimre amit májusban vettünk), egy pillantással megállapítottam, hogy ez az enyém.
Közben kihívta apám a rendőröket, e közben odaszólt a hamburgeres csaj, hogy azt ő kapta a barátjától kölcsönbe...Amíg várakoztunk vélhetően odatelefonált neki hogy most mi legyen, erre írt egy helyesírási hibáktól hemzsegő papírfecnit az adás-vételről, ami május 2-án történt a Négylépcsős kocmánál, Kovács Istvántól vette a barátja...
De szívesen visszaadja, hogy ha ez a helyzet. Mondtuk, hogy majd a rendőrök elintézik a dolgot. Megjöttek, fényképeztek, csajt megkérdezték, biciklit magukkal vitték, aztán hétfőn hívtak, hogy mehetek érteA bicikli gyakorlatilag az eredeti állapotában volt, amin én magam is nagyon meglepődtem : O
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest