- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #69495 üzenetére
SDRAM van nálam valamennyi, asszem. Ha adtok csokit, adok belőle.
Ja látom, nem kell.
-
válasz
quailstorm #69422 üzenetére
12?
Annál az xxx kerületem nagyobb, aztarohadt
Megmértem most a csuklóm, 18 a kerülete, és már az is ijesztően gebe... mondjuk te alacsonyabb is vagy ugye.
-
-
-
-
-
-
Ti nem tapasztaltok anomáliákat a csapvízzel kapcsolatban Makkosház és könyékén?
Konkrétan vagy fehér a sok apró buboréktól, vagy műanyag cső, vagy gyógyszerízű. Néhány hete. -
Tud valaki egy jónak mondható teniszoktatót Szegeden?
-
-
-
-
válasz
Ted_Beneky #68958 üzenetére
A videó jó, de a zenéktől kedvem támadt hosszukban metszegetni az artériáim.
-
-
válasz
quailstorm #68938 üzenetére
Ja, ilyesmivel én sem szórakozom, nincs értelme.
-
válasz
quailstorm #68935 üzenetére
Nekem 743 van, DD-WRT-vel, szuper kis szerkezet. Olcsó is volt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Keresek megvételre:
- régi fajta Nokia töltőt
- Nokia microusb kábelt (lehetőleg nem a nyúlfarknyit, mert az már van)
- MMC kártyát 128MB feletti méretben (még mindig)
- IBM gyártmányú külső, USB floppy meghajtót
- ThinkPad T/W500-hoz kijelző alatti rollcage keretet, és műanyag alsó részt -
válasz
quailstorm #68497 üzenetére
Oké, szétnézek addig.
-
-
válasz
quailstorm #68491 üzenetére
Ilyen meghajtókezelő meg valami portos izé? Olyan van nekem egy pár valahol.
-
válasz
quailstorm #68489 üzenetére
Egy időben annyi régi ramom volt, hogy egymásra építve őket kb fél méterig jutottam, mielőtt felborult volna.
-
válasz
quailstorm #68487 üzenetére
-
válasz
Lacielvtárs #68485 üzenetére
A DDR tök új tech, még ha EDO lenne, azt mondom, régi...
-
Ha kicsi is jó.
Van fent egy T61 is, 20k-ért, de sajnos nvidiás, dögleni fog előbb-utóbb. -
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #68371 üzenetére
Nálam a sebességgel nem volt gond, valamivel gyorsabb volt, mint a 2-3 éves, belakott 7-esem (nem számottevően mondjuk).
Indulása nagyon gyors még ezen a szintén régi laptopon is. (SSD persze).
Memóriával szintén jól bánt.
A frissítési megoldása viszont használhatatlan, még teljesen letiltott én manuálisra állított win update is széttossza a már általam feltett illesztőprogramokat, random programok megszűnnek működni néhány restart alatt, beállításokat elfelejt, szar az UI scale, az adatvédelmi elképzelései minimum ijesztőek, és csonttá fagy az általa telepített hangkártya-drivertől... -
-
-
-
De jó, hogy harmadjára spamelnek a kiállítással vazze..
-
-
-
válasz
azbest #68246 üzenetére
Így jártam akkor. Mondjuk alapból 4-eset kerestem, hisz 2x1 GB swap lesz, a fennmaradó terület lényegében fölösleges, csak a backuptárolásra gondoltam, mint opcionális felhasználási mód.
Most egy class 4-es 4GB-os Samsung van benne, de lassúcska. Gyorsabb, ha az emmc-n van a swap, csak azt akarom tehermentesíteni. -
Ez jó ár ezért, memória-szakik? Nemrég rendeltem, lassan szerintem megjön.
Kisebb jobb lett volna, de fajlagos áron ez jobban jött ki.
Telóba fog menni swap meghajtónak, ketté lesz particionálva, a fennmaradó helyre meg mehet a backup. -
válasz
macilaci78 #68235 üzenetére
Jöhet a működő N-Gage emu link
Amúgy olyan jók ezek a semmire se jó jótanácsok, mikor szvsz elsőre lejön, hogy retrózni eredeti hardveren ér valamit, nyilván azért vettem meg azt is. -
-
-
Inkább olyat linkeljetek, ahol kapni még régi fajta MMC kártyát... nem dual voltage, nem RS, nem MMCPlus, sima MMC.
256-512MB méretben.
-
válasz
Lacielvtárs #68201 üzenetére
Megrendeled, használod, cső.
-
válasz
quailstorm #68168 üzenetére
Ki kell fogni amúgy... sok noti hdd van eszement árakon, de nézegeted pár hétig a kínálatot, és fel fog bukkani valami olcsóbb.
-
válasz
quailstorm #68162 üzenetére
Lehet ez is. De van ATX tápos P1, sőt olyan is, amin mindkét fajta csati van. Kérünk képet a beléről.
-
válasz
vizslakutya #68157 üzenetére
Á, van itt már elég kacat.
-
válasz
vizslakutya #68155 üzenetére
Pentium 1 korul lehet, az AT deszkabol kiindulva. Kivancsi vagyok, milyan hangkartya van benne
-
válasz
quailstorm #68146 üzenetére
Nem kell az neked, add nekem inkább, úgyis van hozzá töltőm.
Szerk: lehet, keretem is van, írj pü-t. -
-
-
-
-
válasz
azbest #67955 üzenetére
De nekem kézi motyó kell, ami ennyire nerd.
Ott volt az a legózós telefon, abból sem lett semmi.
Vagy anno a Modu, mondjuk annál kezdettől látszott hogy béna lesz.
Miket szerelnék egy legótelóba? Normális DAC, head-amp, microdrive, plusz akku. Miért microdrive? Mert szerettem az N91-ben, és akarok még olyan telefont, amiben forog valami. -
-
-
-
válasz
macilaci78 #67713 üzenetére
Sok éve már zugfodrászokhoz járok, mert nincs túl nagy igényem speciális frizurára, viszont DIY az eredmény szar.
A jelenlegi hölgy árfolyama 1200 Ft / vágás.
Miért nem jó a DIY? Nem tudok úgy átmenetet vágni. És senki sem tud, akit a fejem közelébe engedek a géppel.Én úgy szoktam hordani, hogy a fejemen annyi haj marad, hogy oldalra tudom fésülni, a halántékomtól hátrafelé a tarkómig pedig ennél egy centivel rövidebb kb. Ez szemre alig látszik (tehát ne ilyen felnyírt hülyegyerekre gondolj
), illetve az ember nyakánál felfelé haladva a nullából egyre hosszabb felé.
Erre nem sajnálom ezt az 1k-t, 2 havonta szoktam elmenni, és nem vágnak bele, nem lesz szabálytalan, és nem lesz tele a fürdőszoba hajjal.
Zugfodrászok ftw. Csak ne beszélnének annyit. -
-
-
válasz
lugosi #67552 üzenetére
Naja, olyan kívülállók, hogy ugyanaz az adathalász rendszer fut rajta, mint az összes többin, csak bénábban van összerakva, és még a gari is tré.
Amúgy én is szeretem a kívülálló nézőpontot, azért tolom 2016-ban is N900-on.
Nem nagyon tudnám mire cserélni, csak a BB-k tetszenek, de még nem elég olcsó a Passport. -
válasz
quailstorm #67550 üzenetére
Én azt se nagyon értem, miért vesz szinte mindenki ilyen kínaian kínai izéket mostanában, azon kívül hogy ócsó'.
Mikor volt igazán jó, az ami olcsó? Inkább vennék valami fiatal, használt, de márkás szrt, amire nem néznek túl furcsán, ha javítani kell.
Mondjuk engem nem kifejezetten érdekelnek a mai okostelefonok, úgyhogy nem egészen vagyok képben ezekkel.
Azt tudom, hogy megjelent egypár korrekt minőséget előállító gyártó (Meizu pl). -
válasz
quailstorm #67548 üzenetére
Hogy most mennyi illúziót döntöttetek romba szegénynél.
-
-
-
-
válasz
jegenye77 #67517 üzenetére
Lehet cicomázni, de ha hülyén teszel fel egy hirdetést, hülye kérdéseket fogsz kapni vele kapcsolatban, az érdeklődők szellemi képességeitől függetlenül, tehát végső soron a saját időd rabolod.
Az 1 forintra feltett nyilvánvalóan nem 1 forintért eladni kívánt termékek mellett a legmókásabb, mikor bejelölgetik az összes felkínált eladási helyszínt, és mikor ír az ember, hogy megnézné/megvenné az egyiken, akkor jön, hogy óóó hát ott pont nem lehet megnézni, mert nem ott van, na de majd a posta?
Köszi, nem veszek olyat, amit nem tudtam megnézni. De hát pont olyan, mint a netes képeken.
'nyád.
Netes hirdetési kultúra zéró itthon sajnos.Sok hirdető szerint még az érdeklődő találjon ki egy kellően magas árat, és vegye meg postával, amit persze szintén a vevő fizet, de azért nyilván utaljon előre.
Félreértés ne essék, megfelelő értékelés esetén én is utalok.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ritkaság #67351 üzenetére
A WoWS nálam is lassan tölt, de a vinyó miatt. Tedd SSD-re, vagy gyorsabb vinyóra a játékot. Sajnos sok ezer apró fájlból dolgozik. 5400-as fordulatú vinyóval csata kezdete után töltöttem be elég sokszor, 7200-assal már bent vagyok időben.
A lemez mellett a CPU is számít betöltésnél. VGA-nak sok köze nincs hozzá. -
-
válasz
lugosi #67208 üzenetére
Roller disco nincs?
-
-
-
-
válasz
gergo0328 #67106 üzenetére
Nálam is érik már egy mikrokapcsoló-csere a G700-ban. Szintén jobb oldali gomb.. de szerintem ha egyszer belevágok, kicserélem mind, az egeres topikban segítenek amúgy, hogy honnan érdemes és milyen kapcsolót rendelni.
Beforrasztást szerintem Old Fox meg tudja csinálkni, ha foglalkozik még ilyesmivel. -
-
-
válasz
quailstorm #66811 üzenetére
Regenerációra én ezt javaslom.
-
-
-
-
Ha valakinél kallódik homorú Thinkpad pöcök, amitől megválna, írjon privátban.
Így néz ki, jobb oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest