- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Facebook-on özönlenek a pozitív vélemények. Sokan írták, hogy megnézik még egyszer. 1080p-ben én is megnézném még egyszer... INGYEN.
-
Rawulf
őstag
válasz
lugosi #34322 üzenetére
Ha megvan benned még a gyermeki éned és nem zavar az, hogy gyakorlatilag csak 3 csata van benne, akkor tetszeni fog. Leírtam, hogy én mit hiányoltam belőle. A látvánnyal és hangeffektekkel nem volt gond. A sztori meg bugyuta, amilyennek lennie kell. Mátrix - Transformers - Függetlenség Napja egybe gyúrva.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #34313 üzenetére
Nos. Megnéztem Zati105-tel ma kora délután a Tűzgyűrűt. 8-as terem 2D-ben (Szép képe volt a vászonnak. Éles és jó megvilágítás.)
Bevezetésnek idéznék egy hozzászólást a port.hu-ról:
Lechoo Edy ma 17:23:
"Nagyon örültem, hogy pont annyira vette magát komolyan a film amennyire épp kellett. Színészek - vannak, történet - van, ennyi. Beülsz és nézed ahogy házméretű szörnyek, robotok ellen harcolnak. Rengeteg kikacsintással, aki ismeri azokat a játékokat, filmeket, jól fog szórakozni. Igazi nyári látványfilm, ilyet kell nézni a nagy melegben."
Maximálisan egyet kell értenem vele.
10-es pontozásból egy erős 7-es.
Spoiler mentesen: 2-3x annyi akció is elfért volna még a filmben (ezért nem kap tőlem 8-at vagy 9-et) és több Ron Perlman, több Cherno Alpha és Crimson Typhoon. Különösen az ázsiai is orosz piacnak elfért kellett volna. A szinkron teljesen tűrhető volt és ha már a Gipsy Danger fordításával nem boldogultak, legalább meghagyták az angol jaeger robot neveket.
Ebből még egy nagyon-nagyon jó második részt lehet készíteni. Minden adott hozzá.
A látvány nagyon ott volt. A zene is bizsergető és a színészek is jók voltak. Még több ilyen filmet a mozikba.
Szerintem a magas Rotten Tomatoes pontszám annak köszönhető, hogy az idei év eddig eléggé gyér volt, így könnyű azt mondani a Tűzgyűrűre, hogy jó volt. Az átvezető bugyuta jelenetek sem voltak unalmasak. 2D-ben a sötét jelenetek jól látszódtak, de lehet, hogy aki a konvertált 3D-ben nézi majd, az csalódni fog. -
Rawulf
őstag
Nyolc hónapja egy viharos estén az egész faluban elment a net...
-
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #34313 üzenetére
Bitpork: Kicsi csöccsel is lehet jó a csajszi.
Most már tuti: A trafikokra nem vonatkozik a szesztilalom
Egyébként azt hiszem megvan a legújabb Darwin-díjasunk:
Vasúti sínre pisilt, meghalt -
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #34308 üzenetére
Abból nekem a bogaras leves maradt meg.
A Tüskevárból pedig, amikor a csuka ráharapott az ujjacskákra.
Az Angry Csillagokból a saját torony szétlövése volt számomra az emlékezetes momentum, mikor a törökök betörtek.
A Szaffi mese nem volt rossz azért.
A Macskafogó első része sem: Jöjjön csak közelebb, Safranek! -
Rawulf
őstag
9 tuti autószerelési tipp.
-
Rawulf
őstag
válasz
Rawulf #34262 üzenetére
Rosszul mondtam: prérifarkas és kanadai farkas hibridek:
http://www.parameter.sk/rovat/bulvar/2009/10/30/prerifarkasok-oltek-meg-taylor-mitchell-kanadai-enekesnot -
Rawulf
őstag
Ne általánosítsunk már kérem szépen. Itt egy konkrét esetről van szó és már a Los Angeles-i rendőrök is elhatárolódtak a "szomszédos" kisvárosi kollégáiktól. Elismert szakértő is nyilatkozott odaát.
Ráadásul megfenyegettek helybélieket ezek a zsaruk, akik másnap hivatalosan panaszt tettek.
A helyzet eszkalálódott... -
Rawulf
őstag
Mi a közös Petőfi Sándorban és Vágó Istvánban?
Mindkettőről neveztek el hidat...http://indavideo.hu/video/Extrem_idiotak_2
Egyébként más fajtára gondoltam.
-
Rawulf
őstag
Hmmm... Rotten Tomatoes számok nagyrészt tükrözik az ízlésemet. Remélem holnap is tükrözni fogják.
http://www.rottentomatoes.com/m/pacific_rim_2013/
83/98 -
Rawulf
őstag
Tudod, akinek van kutyája, az a videón pontosan láthatta, hogy a kutya nem akarta letépni a rendőr karját.
Ez a hekus (Jeffrey Salmon) kiprovokálta, hogy lelőhesse a kutyát. Nem véletlen rendelték vissza irodai munkára az eset után. Így is sok volt már a rovásán.Tőlem kb. két sarokra lakik egy család, akiknek szintén van rotijuk. Kb. 10 perc alatt össze-haverkodtam a kutyájukkal, pedig nem olyan rég már megharapott pár embert a faluban.
Persze egy rotinál az sem mindegy, hogy közelíted meg... de ezerszer okosabb állat, mint egy ... ... ... kutya (és nem akarom megsérteni azokat, akiknek olyan fajták vannak, ezért inkább nem írom le). -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Népszavazás lehet a trafikok profitjáról - Hol lehet aláírni a kérdőívet?
-
Rawulf
őstag
válasz
HuMarc #34208 üzenetére
A bemutató videók alapján nyilatkozik a videóban a srác? Nem úgy tűnik, hogy moziban látta volna.
Egyébként nekem csak a látvány és az akció kell, a többi mehet a levesbe.Olvasgattam, hogy 2D vagy 3D (mivel csak konvertált), de Del Toro ezzel kapcsolatos nyilatkozata meggyőzött, hogy nem érdemes 3D-ben megnézni. (Mivel hatalmas méretekről van szó, ezért nehéz lett volna ilyen gyorsan és több pénz nélkül 3D kamerával leforgatni.) Amennyiben sikeres lesz a film, akkor a folytatást viszont tényleg 3D kamerával készíti el az ígérete szerint.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #34199 üzenetére
Mai 'ki a hibás?' feladványunk:
http://indavideo.hu/video/Ev_anyukaja -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Miért van nyitva a doboz teteje???
-
Rawulf
őstag
válasz
finest #34178 üzenetére
Érdemes lenne utána olvasgatni a részleteknek és akkor talán te is másképp látnád:
http://intellihub.com/2013/07/02/dog-killer-cop-killed-man-with-down-syndrome-as-a-rookie/
http://www.prweb.com/releases/2009/02/prweb1946004.htm
Ha még több információnak nézel utána, akkor megtudhatod, hogy az egyik legkorruptabb banda odaát. -
Rawulf
őstag
Klíma:
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Hmmm... Egész jó ez a Mortal Kombat Komplete Edition.
-
Rawulf
őstag
Forrás: NFH.HU
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #33968 üzenetére
Nem, de nagyon állat.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Haver, nem haver, haver, nem haver...
-
Rawulf
őstag
Azért ez a TakSzövMutyi már tényleg durva. Magántulajdon létezik még egyáltalán?
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Ne legyen senki naív. A bankokat is mind haver kézbe akarják játszani. Udvarolnak az Audinak, meg a Mercinek, de ahol csak lehet a külföldi és nem haveri cégeknek "el lehet menni".
Pacific Rim TV spotok már mennek a tévében idehaza is.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Felhívom a figyelmeteket, hogy szándékosan romlott kajával etetni az aligátorokat bizony állatkínzás.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
“Több bűncselekmény – így a határjelrongálás, a sajtórendészeti vétség, a hamis statisztikai adatszolgáltatás és az árdrágítás – már nem bűncselekmény, csupán szabálysértési vagy közigazgatási szankcióval sújtható.”
Mellékesen: kocsmát nem lehet nyitni iskola 200 méteres körzetében, de dohányboltot igen. -
Rawulf
őstag
Dubai jobban teljesít!
-
Rawulf
őstag
Ha Rick4-nek igaza lenne, akkor Hódmezővásárhelynek egy fillért sem kellene fizetni...
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok