- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Otthonival se sokkal nehezebb.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #23631 üzenetére
Nem látom hogy hol a probléma...
-
Rhino666
addikt
válasz
bitpork #23603 üzenetére
Ne használja senki, hagy menjen csődbe ez a k*rva posta. Talán ráéreznek valamire.
(#23608) Syl: Ubuntu bezzeg hiba nélkül megy így is
Nem látom a piros havatBTW Win 7 gond nélkül elfut USB-ről, csak a klónozás a boot sectort nem másolja át, ezért nem tud elindulni. Boot recovery kell neki, vagy telepíteni rá külön egy windows-t, esetleg egy normális partíció klónozó progi ami elbánik a rendszerpartíciókkal is.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #23589 üzenetére
A touchpad szokott USB csatornán lenni, már írtam korábban.
-
Rhino666
addikt
válasz
mimi82 #23540 üzenetére
Ennyire erővel ajánlhattál volna FreeDOS-osat is.
(#23542) Agyasima: Nem fogsz találni, mert a mobil chipsetekben 4 portos USB vezérlő van gyárilag integrálva, amiből az egyiket a touchpad használja. De miért nem jó inkább egy filléres USB hub?
Legalább választékod is lenne...
-
Rhino666
addikt
válasz
Ted_Beneky #23466 üzenetére
PÜ!
-
Rhino666
addikt
válasz
fradi81 #23386 üzenetére
2 napig szenvedtem hogy összehozzam portrait módban, ebben volt átíromkézzelakonfigfájltaztánmegfeksziktőleazegészubuntu is volt elégszer, vettem a fáradtságot bőven. Drivert viszont nem fogok írni magamnak csak hogy normálisan tudjam használni ezt a f*st, inkább használok Windows-t, ott kb. egy óra alatt meg is volt a dolog és működik azóta is rendesen.
-
Rhino666
addikt
Nem ilyesmire gondolok. Próbálj meg két monitort használni Ubuntu alatt és rájössz hogy mekkora sz@r. Vagy ha igazán szadista vagy, próbálj meg két monitort portrait módban használni alatta. Ja, hogy nem is lehet egyáltalán?? Szánalmas.
És ilyen problémából kapásból fel tudnék sorolni 10-et csak lusta vagyok tépni a számat.
-
Rhino666
addikt
válasz
fradi81 #23378 üzenetére
Na, az kedves gesztus. Eldöntheted hogy mit akarsz látni abban a pillanatban amikor elönti az agyadat a hígf*s és kitéped az összes hajad hogy "még erre sem képes ez a sz@r"...
Lehetne mondjuk egy felület és mondjuk működhetnének a dolgok rajta, esetleg probléma nélkül, szerintem az se volna rossz fejlődési irány...
-
Rhino666
addikt
Vennék:
4GB 1333MHz DDR3 modult
Lehetőleg bordásat, garival.
(#23367) maláj: Gondolom Ace 2 akart lenni.
-
Rhino666
addikt
válasz
martonx #23354 üzenetére
Eszközkezelő: Windows + Pause/Break -> Eszközkezelő
Feladatkezelő: CTRL+Shift+F1felhasználásban 100x jobb az új metrós win
Te vagy részt vettél a Metro tervezésében, vagy te vagy a világon az egyetlen ember a 7 milliárdból aki tényleg eligazodik rajta.Szerintem elég használhatatlan és nevetséges hogy külön telepíteni/beállítani kell pl. Chrome-ot a Metro felületre és a "sima" felületre és hogy ez a kettő mehet egymástól függetlenül, párhuzamos. Biztos nem zavarodik bele az ember.
Meg multitasking-ot kb. nulla szintre redukálták, nem lehet Metro-ban egyszerre két aktív ablak. Arra jó az egész, mint az Ubuntu meg az OSX (Facebook-ozni és ennyi), vagy mint egy Tablet. Megnézném hogy értelmes és produktív dolgokat hogy oldana meg bárki is Metro-n.
-
Rhino666
addikt
Az a gond hogy fele funkciót egérrel sokkal egyszerűbb használni, a másik felét meg tapival. Hacsak nem elérhető mindkét beviteli mód, ígyis-úgyis sz*psz vele csúnyán.
Mert oké hogy odaböksz a képernyő legszélére hogy előhozd azt az idióta oldalsávot, de az nem oké hogy odahúzod a kurzort és vársz hogy hátha épp van kedve előjönni aztán elbújik megint magától mert véletlenül lehúzod a kurzort róla.
És ezek még csak alapvető tervezési hibák, szó sem esett arról hogy mekkora bughalmaz az egész.
-
Rhino666
addikt
Valaki jár 'pesten egy héten belül (kicsit ráérősebben)?
-
Rhino666
addikt
Motorola HT820 Stereo Bluetooth headset (használt, hibátlan) 5k
-
Rhino666
addikt
GeIL Value 2GB 1333MHz CL9 DDR3 (használt, hibátlan) 2k
Vodafone 246 mobil (Vodafone függő, használt, hibátlan) 2k
Motorola HT820 Stereo Bluetooth headset (használt, hibátlan) 5k -
Rhino666
addikt
Én alapvetően bárki helyében kivonulnék az országból, de már így is izraeli gyarmat, mi lenne ha minden magyar elhúzna??
Nem akarnám "küzdelem nélkül átadni az ellenségnek a várat" és épp ezért ösztönzök mindenkit arra hogy maradjon, akármennyire is lehetetlen itt az élet, a minimális esélyünket akkor sem kellene eldobnunk magunktól végleg csak mert úgy könnyebb...
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #22936 üzenetére
Ha még szabad véleményt nyilvánítani az interneten (amit kétlek): én biztos fizetnék érte ha cserébe irtanák őket.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #22930 üzenetére
Mégiscsak kell valaki aki elteszi láb alól az ilyen szennyeket.
-
Rhino666
addikt
Vodafone 246 mobil (Vodafone függő, használt, hibátlan) 2k
Motorola HT820 Stereo Bluetooth headset (használt, hibátlan) 5k -
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz
bitpork #22583 üzenetére
Csak ezért megvettél egy méregdrága Adobe szoftvert??
Ez eléggé alátámasztja a teóriámat, miszerint az Adobe és a nyomorult szabványi egy vödör sz@rt sem érnek...
(#22582) martonx: Eleve hülyék azért is mert aki tényleg változást akar egy ilyen országban, az nem politizálni kezd, hanem diktatúrát vezet be (ennyi hülye között máshogy nem lehet).
-
Rhino666
addikt
válasz
Attix82 #22576 üzenetére
Így van, AMD-m nekem is van, kettő is. Az egyik egy HTPC/szerver (24/7), a másik meg egy szubnoti. Mindkettőnél az alapvető funkcionalitás a minimális fogyasztás (értelemszerűen az elsőnél az áramszámla miatt, a másodiknál meg a hosszú akkuidő végett). Meg esetleg ha valaki nagyon olcsóra pályázik, pl. irodai gépnek is tökéletes. Minden más esetben Intelt javasolnék.
-
Rhino666
addikt
Szóval ezeket az extra díjakat helyben a reptéren kell kifizetni? Mert ha minden mással együtt kell fizetni akkor valahogy azokat is meg lehet úszni, mert a fizetendő végösszegnél nem ír ilyesmit, még azon az oldalon sem ahol a bankkártya számát kéri...
Tehát ténylegesen 2x699Ft-ot akarna levonni.
-
Rhino666
addikt
válasz
Agyasima #22551 üzenetére
Ezt csináltam, most derült ki hogy speckó fajta MasterCard kártya kell a fizetéshez, hogy ne csapjanak rá Adminisztrációs díjat pluszban, elkezdtem azt intézni. De még a fizetés oldalon sem volt szó semmilyen lehúzásról miután külön bejelölgettem hogy semmilyen extra szolgáltatást nem szeretnék igényelni....
-
Rhino666
addikt
válasz
Agyasima #22535 üzenetére
Ahogy itt nézem, egyedül az Adminisztrációs díj az amit kötelező volna fizetnem (jól gondolom?) amit lecsalok a MasterCard bankkártyámmal. Nem akarunk elsőbbséggel beszállni, csecsemőt vinni, sportfelszerelést vagy hangszert, de még csak olyan poggyászt sem ami nem fér be az utastérbe... Milyen illeték csapódhat/csapódik még hozzá ezeken felül?
-
Rhino666
addikt
Tehát elvileg ha minden ügyesen és okosan csinálok, a RyanAir-nél tényleg 599Ft a jegy?
(#22534) Rolly: Ja, akkor mindegy. Csak nekem úgy tűnt, hogy ha megfelelő fizetési módot választok, nem akarok kajálni a repülőn, nem viszek poggyászt, kinyomtatom a beszállókártyákat, akkor tényleg megúszom ennyiből. De akkor ezek szerint csak parasztvakítás...
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #22526 üzenetére
Ezért inkább olyat kérdeznék akinek már személyes tapasztalata van hogy fillére pontosan meg tudja mondani.
-
Rhino666
addikt
Utazott már valaki RyanAir-el? Tapasztalat?
-
Rhino666
addikt
Hát én egyszer próbáltam, kínkeserves kezelni a Metro felületet egérrel, az asztal környezet meg használhatatlan tapival.
Nagyon öszvér lett.
Talán a kettővel együtt használható, de az meg nagy ritkaság...
(#22483) Syl: Az egy másik ága a Windows-oknak. De egyébként -- és + a sorrend köztük.
-
Rhino666
addikt
válasz
ErőVarázsló #22393 üzenetére
110k?
-
Rhino666
addikt
Lenovo ThinkPad Edge 11
Intel Core i3 U380
4GB DDR3 1333MHz
Intel GMA 4500MHD
320GB HDD
4-in-1 kártyaolvasó
VGA webcam
10/100/1000 LAN
802.11n WiFi
Bluetooth 2.1 EDR
Beépített UMTS 3G modem
11.6" WXGA (1366x768)
3db USB, VGA, HDMI
Szlovák lokalizáció, 3 cellás akksiValakit érdekel?
-
Rhino666
addikt
Van valakinek win7 x64 alatt működő PCI-os TV Tuner kártyája (eladó)?
-
Rhino666
addikt
Intel Core 2 duo T5900
3GB DDR2 800MHz
ATi Radeon HD3470 512MB
320GB HDD
DVD-RW DL
8-in-1 kártyaolvasó
1.3 MegaPixel webcam
10/100/1000 LAN
802.11n WiFi
Bluetooth 2.1 EDR
15.4" WXGA (1280x800)
4db USB, VGA, DVI, express card
+ saját hordtáska
Szlovák lokalizáció, halott akksi!Valakit megmozgat?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest