- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
DarkByte #95731 üzenetére
egészségpénztáraknál vannak még biztosítások
az olcsó verziók havi pár 100Ft-ból kijönnek, ezekbe belefér évente 1-1 alkalommal egy 100-300 ezres kisebb műtét vagy drágább vizsgálat (pl. mri)
viszont lehet több ilyen biztosításod is, aztán ha kell, akkor akár a számlát is kérheted szétbontva feléjük, ha önmagában túl menne egynek a keretén
és nem is muszáj, hogy a te neveden legyen a pénztári számla, mivel családtag által is lehet biztosítást szerezni gyakorlatilag fillérekért -
tlac
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95371 üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95368 üzenetére
interneten, ott csak igazat írnak
de várom a te magyarázatodat
-
tlac
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95316 üzenetére
openwrt meg torrent az menne rajta, de csak wifi nélkül
-
tlac
nagyúr
válasz
vizslakutya #95217 üzenetére
másrészt a kubuntu kb. az egyik legerőforrásigényesebb disztribúció (meg sokszor a legbugosabb)
-
tlac
nagyúr
válasz
Frenky89 #94701 üzenetére
igen, a xeon-nal, meg a 8gb ddr2-vel, ssd-vel lehet gyorsítani a gépet
lazán kétszer gyorsabb lenne, de még az is lassú lesz
ezt csak hobbiból érdemes meglépni, nekem is volt ilyen 3ghz-es xeon-os gépem4. genes intelt sem biztos, hogy vennék már
már az újabb ddr4-esek is hasonló áron vannak, bár sebességben sokkal nincsenek előrébb (intelnél a 11. generációig nem sok előrelépés történt)de ha a legolcsóbban és legegyszerűbben akarod megúszni, akkor vegyél egy brand gépet, ami szabványos atx-es alkatrészekre épít, ez 50k körül már kijöhet
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
akkor ezzel nem vagyok egyedül
azt hittem van valami trükkje, amire nem jövök ráfoxpost-nál viszont menni szokott a qr kódos nyitás
-
tlac
nagyúr
a nagy áruházi easybox-nál sikerült már valakinek az automatát qr kóddal kinyitni?
nekem még sosem sikerült leolvastatnom vele a telefonról, mindig be kell pötyögnöm -
tlac
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #94028 üzenetére
ha diktálsz, akkor az addigi időarányosan el nem használt keret nem vész el
-
tlac
nagyúr
most, hogy az edigital-ból emag lett, tudja valaki hogyan tudok személyes átvétellel rendelni a régi üzletbe?
hiába választok ki emagot vagy edigitalt forgalmazónak, nem találok ilyen opciót -
tlac
nagyúr
válasz
azbest #93624 üzenetére
Cleartype emlékeim szerint konfigurálható, hogy milyen az alpixel sorrend.
én inkább azt vettem észre, hogy az a tendencia, hogy lassan már csak szürkeárnyalatos betűsimítás van
win-nek már több része nem támogatja a suxpixel font renderinget
macos meg már egyáltalán nemAzóta azért találni aktív dp-hdmi átalakítókat is (nem dp++ alternate mód, hanem átcsomagolja). A 10 gen vagy előtte generációs intelnél a belső hdmi is csak 1.4-es, azokhoz is (type-c)dp-hdmi aktív átalakítóval megy a 4k60Hz.
jah, az jó nagy bénaság volt az intel részéről
most raktam össze egy 10. genes gépet, azon ritka alaplappal, ami gyárilag megcsinálja ezt az átalakítást, így tudja a hdmi 2.0-t (gigabyte z490i)Ja és ami relatíve olcsóbb 31" LG 32ud59-B -t vettem anno monitort, annak is vannak hülyeségei, ha médialejátszásra használom.
én is használtam egy 27UD58-at, most meg egy 32uk550-et, vannak hülyeségeik
nekem is kellett valamilyen opciót állítgatnom a menüjében, hogy egy set-top box adjon képet, persze akkor azzal meg máshol korlátoztam (azt hiszem a hdmi ultra hd deep color volt)meg nekem az aktív hangfalak is a monitorra vannak kötve, és nem lehet beállítani azt, hogy ha a monitor kikapcsol, akkor a hang ne menjen el, ez nagyon idegesítő
-
tlac
nagyúr
AKCIÓ - AMD 6900XT
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #93444 üzenetére
vagy csak egy másik buborékban élsz
-
tlac
nagyúr
válasz
PowerBuldog #93445 üzenetére
azt a választ nem neked szántam, hanem annak aki valamiért a fizetős utat választotta
viszont teljesen nem váltható ki az állami, ezért fizeted
-
tlac
nagyúr
válasz
quailstorm #93441 üzenetére
ha magánba jársz orvoshoz, érdemes valami biztosítást kötni
pl. egészségpénztáraknál már pár 100ft-ért elérhető egy egyszerűbb, párfajta műtétet már az is fedez -
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #93348 üzenetére
azt, hogy nincs https az oldalukon nem annyira biztató egy it-s cégnél
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #93245 üzenetére
pont a virtuális kártyáról is írtam is nekik egy üzenetet, hogy tervezik-e visszahozni a korábbi funkcionalitást, mert nem vagyok a mostanival elégedett, de leráztak, hogy ez ennyi és ilyen is marad
-
tlac
nagyúr
válasz
PowerBuldog #93181 üzenetére
tápokban szokott lenni ilyen
-
tlac
nagyúr
válasz
PowerBuldog #93118 üzenetére
igen, de ez azt jelenti, hogy full hd-ban is hozni fogja a min. 60fps-t
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #93113 üzenetére
4790k mellett próbáltam nagyobb kártyákkal is 4K-ban játszani (5700xt, 6900xt), biztos vissza fogja valamennyire, de még el lehet lenni ezzel a procival is
persze a te T-sedhez képest kb. 30%-kal gyorsabb -
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #92954 üzenetére
Gondolom, ez napjainkban is így van, vagyis fűtési szezonban körültekintően szellőztetsz
ez Szegedre is érvényes (belvárosra mindenképp)
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
Új, bontatlan AMD RX 6700 XT 12GB eladó bolti ár alatt
[link] -
tlac
nagyúr
válasz
lorcsi #92833 üzenetére
az openwrt egy linux alapú rendszer, amit a hardver elbír, az ezeken is megy
én főként arra használom, hogy van rá kötve egy kis mobilvinyó, amiken régi torrentek vannak, így gyakorlatilag van egy mini "seed szerverem" pár wattból (a routeren felül, mert az egyébként is menne)
és ezt a bárhonnan elérem, tettem hozzá webes felületet isplusz még mostanában arra kellett időnként, hogy ssh tunnel-nek használom, így biztonságosan hozzá tudok férni, az alatta futó belső hálón lévő gépeimhez (anélkül, hogy a pl. win-es rdp-t kiengedném a nagyvilágba vagy vpn-t konfigurálnék be)
-
tlac
nagyúr
válasz
pulutodurumo #92830 üzenetére
nézegettem régen azokat is, de részben pont amiatt is esett ki, hogy azzal már túllövök a célon, meg tudtommal nem tudnék torrent klienst sem futtatni rajta, ami nekem szempont
-
tlac
nagyúr
eladó cuccaim: [link]
-
-
-
tlac
nagyúr
válasz
pilóta #92413 üzenetére
fele-fele arányban teszed bele? van már kialakult módszered rá?
nagyrészt egyetértek veled, hogy megcsinálható otthon is
amiatt lehet kicsit problémás, hogy ezt jó eséllyel ezt akkor fogod használni ha már valami gond is van és nem biztos, hogy jó ötlet a gyulladásra még valami egyéb szennyeződést is bevinni, ami még pluszba ingerelheti az orrot, melléküregeket
amit otthon csinálsz, hétköznapi anyagokból, szerintem nem lesz olyan tiszta, mint egy gyógyszertári
-
tlac
nagyúr
válasz
pulutodurumo #92317 üzenetére
átcímkézik az EU-ban? vagy hogyan van ez?
mivel ha Kína a feladási hely, az szerintem beleesik az új törvénybe -
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #92239 üzenetére
noé-nak van online időpontfoglalós rendszere is, de, hogy milyen ott az adott orvos, azt nem tudom
szombatra van még helyük
[link] -
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #92096 üzenetére
jaja, azért írtam, hogy a postaládanyílás méretéig mehet valamilyen megoldással
most éppen hirdetek ramot, a 3. képen lévő kis modultartókban is adtam már fel levélként, azzal sem volt gond
-
tlac
nagyúr
válasz
PowerBuldog #92030 üzenetére
az jól hangzik, mennyiért csinálják?
-
tlac
nagyúr
más is érez szarszagot a belvárosban késő esténként?
egész hűvös lenne kint most, erre nem tudom kinyitni az ablakokat, mert jön be a bűz
-
tlac
nagyúr
válasz
chaosmonger #91375 üzenetére
de nem mindenki kaphat oltást (pl. gyerekek)
-
tlac
nagyúr
válasz
SirRasor #91259 üzenetére
fél giga ramos, ősi celeronos géppel már nem nagyon bohóckodnék
viszont az összehasonlításodnál csalsz
a puppy-ból valószínűleg egy frisset használtál, az xp meg ezeréves már
akár egy ezeréves linux is gyorsabb lehet, mint egy mai puppya friss puppynak viszont meg lenne amúgy az az előnye, hogy nincs tele ismert biztonsági hibákkal, mint az xp
wifi támogatása linux alatt valóban problémás lehet, általában a gyártók nem foglalkoznak vele, hogy ott is működjön
-
tlac
nagyúr
válasz
SirRasor #91246 üzenetére
az ilyen régi gépeken a linux se jobb. Mert milyen linux? Évente 1x felhányok egy Ubuntut majd egy Debiant (éppen ajánlott UI-val..) egy régebbi gépre (C2D, 4 GB ram, 160-as HDD) és megnézem mennyit reszelődtek az éppen aktuális Win10-es buildhez képest. Milyen gyors a boot, milyen az update, Office telepíthető-e, böngészés, FHD youtube stream stb.
Fél éve csináltam ilyet. Röviden: Win10 nyert.ezek közül mi a jobb egy ilyen régi gépen?
Viszont az nagyon tetszett, hogy amikor betöltött bármelyik linux, akkor be volt töltve és kész. A HDD meg se nyikkant. Na ilyet a Win10 nem tud
szerintem ez már önmagában akkora érv mellette, hogy nem is tudom ki akarna ezután már vinyóval win10-et használni, az úgy teljes mértékben használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest