Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moddingfan

senior tag

válasz rdi #3658 üzenetére

Ami lényegtelennek tűnik, az pusztán statisztika végett kell, hogy a közgazdász alkalmazottaknak is legyen valami feladatuk :D

u.i.: egyh haver biztosítási/befektetési cégnél foglalkozik, ot volt egy on the top kérdés a hivatalos papírok egyikén. Kapaszkodjatok, a kérdés a következő volt: ''Bal, vagy jobb kezes?'' :Y Ha nem látom, nem hiszem el :DD

• Moddingfan

senior tag

Legkeményebb story:

Nő bejön, full igénytelen + büdös..jól indul mondom, de nem lesznek előítéleteim akkor se (de hát olyan düdös volt :U ) Na, szóval ott tartottunk, hogy bejön, nagy levegő:

-Miben segíthetek?
    -Ö..ö...há...ö...valami kamera kéne..e...webkamera...e (a szájszaga olyan volt, hogy kész megváltás lett volna, ha elfingja magát, borzalmas...sokkot kaptam )
    -Ezek vannak - mutattam őket és mondtam, melyik mennyi, mit tud, stb.
    -Na, e jó lesz - mutaja a legolcsóbbat.
    -Rendben - és ekkor jött a törénet sava-borsa, a következő kérdést intézte felém?
    -Mekkora ennek a hatótávolsága?
    -Mondom ''milye''?
    -Hát a hatótávolsága?
    -Elnézést, de ezt hogy tetszik érteni?
    -Há...ho...hány km.-re lehet ezzel beszélni, pl. ha én az ország egyik felében vagyok, akkor a másikban is látnak majd?
    - :Y :Y :Y :W :W :W Igen - mondtam kultúráltan.
    -Jó...akkó megveszem.

Fizetett, kiment, futás ki a levegőre, nagy slukk, fél óra szellőztetés és 2 xanax. Másnap ismét jött, de ez egy másik történet :)

Üdv

Modi

Új hozzászólás Aktív témák