- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
ez nálam is igy van, multkor nov 1 is gépet csináltam laptop+hállozat vagy fél napig szivtam mert, (hálaisten) a felhasználo nevet + jszt nem jól adta meg a gyerek
meg ruteres hálozatot még sosem csináltam
persze mindezt köszönömért, bezzeg a vaterja kömüves csinált vmit nálunk elég borsos áraT kért. Igazábol csak az idegenektöl szoktam kérni de én se tudom mennyit kérjek, ha meg alkatrész kell csinálok különbözetet magamnak
-
-
Rover623
félisten
Nincs bocs...és akkor még finom voltam...
1. ez itt szigorúan ''Fáradt gőz'' jellegű topic...a webkameráknak van saját (szakmai) topicjuk...
2. akkor nem érdekeltek a kiskereskedők amikor a Corában megvetted (olcsón) a szart, de most ők segítsenek...ingyen...hár mit mondjak, alig gusztustalan szitu... -
eziskamu
addikt
Dobjál egy mailt nekik angolul amiben leírod a tipusát, hogy mikor vetted, és honnan (ország is
) és hogy van-e rá még valami gari. Nem kell szégyelni, ha nem vagy csak kicsit tudsz angolul, vagy hogy sok hibát fogsz ejteni, max nem válaszolnak, amúgy meg nézz körül a http://www.chieftec.com oldalon.
http://www.chieftec.eu németeseknek, na meg gondolom ez lehet az európai képviselő.
levélcím:
info@chieftec.com -
Ygg
senior tag
Az attól függ, mennyire vagy jó viszonyba vele.
Meg ne a boltok számlás, áfás árt vedd alapul zsebbelóvénál.
Én, ha sok a szopás, és kritikus a szomszéd, 5-10 között simán kérnék.
Ha sokallja, legközelebb legalább nem engem cseszeget.
Persze, ha rendes, és mondjuk én egy délutánt ezzel szopok, de ő is segít egy délutánnyit pl.: autót szerelni, akkor semmit. -
-
BITBOYS
addikt
Ezt ebben a formában kaptam meg, és egy nőhöz szólt:
Hotline válasz:
Kedves Asszonyom!
A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévő cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnője szekrényében viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott...
Magyarázat:
Válltáska - floppy
Bunda - film
Cédula - ''shortcut''
Szekrény - számítógép
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
ez már nagyon off. nem arról szól a topik (mégha néha úgy is tűnik), hogy a számtech analfabétákat kifigurázzuk.
mondanám, hogy vidd át a viccek topikba, de már ott is ott van párszor
(egyébként ezt a sztorit az elmúlt 4 napban kb. 8szor kaptam 6 embertől. aki ezt még nem olvasta, annak nincsen emailcíme vagy barátai)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest