- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
ez nálam is igy van, multkor nov 1 is gépet csináltam laptop+hállozat vagy fél napig szivtam mert, (hálaisten) a felhasználo nevet + jszt nem jól adta meg a gyerek
meg ruteres hálozatot még sosem csináltam
persze mindezt köszönömért, bezzeg a vaterja kömüves csinált vmit nálunk elég borsos áraT kért. Igazábol csak az idegenektöl szoktam kérni de én se tudom mennyit kérjek, ha meg alkatrész kell csinálok különbözetet magamnak
-
-
Rover623
félisten
Nincs bocs...és akkor még finom voltam...
1. ez itt szigorúan ''Fáradt gőz'' jellegű topic...a webkameráknak van saját (szakmai) topicjuk...
2. akkor nem érdekeltek a kiskereskedők amikor a Corában megvetted (olcsón) a szart, de most ők segítsenek...ingyen...hár mit mondjak, alig gusztustalan szitu... -
eziskamu
addikt
Dobjál egy mailt nekik angolul amiben leírod a tipusát, hogy mikor vetted, és honnan (ország is
) és hogy van-e rá még valami gari. Nem kell szégyelni, ha nem vagy csak kicsit tudsz angolul, vagy hogy sok hibát fogsz ejteni, max nem válaszolnak, amúgy meg nézz körül a http://www.chieftec.com oldalon.
http://www.chieftec.eu németeseknek, na meg gondolom ez lehet az európai képviselő.
levélcím:
info@chieftec.com -
Ygg
senior tag
Az attól függ, mennyire vagy jó viszonyba vele.
Meg ne a boltok számlás, áfás árt vedd alapul zsebbelóvénál.
Én, ha sok a szopás, és kritikus a szomszéd, 5-10 között simán kérnék.
Ha sokallja, legközelebb legalább nem engem cseszeget.
Persze, ha rendes, és mondjuk én egy délutánt ezzel szopok, de ő is segít egy délutánnyit pl.: autót szerelni, akkor semmit. -
-
BITBOYS
addikt
Ezt ebben a formában kaptam meg, és egy nőhöz szólt:
Hotline válasz:
Kedves Asszonyom!
A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévő cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnője szekrényében viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott...
Magyarázat:
Válltáska - floppy
Bunda - film
Cédula - ''shortcut''
Szekrény - számítógép
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
ez már nagyon off. nem arról szól a topik (mégha néha úgy is tűnik), hogy a számtech analfabétákat kifigurázzuk.
mondanám, hogy vidd át a viccek topikba, de már ott is ott van párszor
(egyébként ezt a sztorit az elmúlt 4 napban kb. 8szor kaptam 6 embertől. aki ezt még nem olvasta, annak nincsen emailcíme vagy barátai)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest