- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
Az a durva, hogy a tegnap és ma javításra behozott gépek a szokásosnál nagyobb arányban hdd hibásak. Persze raktáron semmi...
Ráadásul ma a pofámba robbant egy radeonról egy FET. Nemindulós gép, power gombra egyet rezdül a procihűtő, aztán semmi. Alaplapi led világít, a táp meg Mercury, elég egyértelműnek tűnt. Nosza, ráakasztom a teszt tápunkat (jó kis FSP), erősen figyelek a gép belsejébe, power gomb, erre bumm, füst. Hát zárlatos volt a vga, a Mercury-t leültette, de az FSP győzött. -
TheReMiXeR
senior tag
Hozzám egy öreg járkál be most már hetek óta, hogy vegyek virágot!!!
1., elmagyaráztam neki, hogy köszönöm de nem
2., mi itt eladnánk, nem vennénk
3., ha akarok virágot venni a feleségemnek vagy a lányomnak akkor elmegyek a virágbótba
4., csokrot veszek nem a bárhol bármelyik kertben nyíló virágot tépem le mint amilyet ő árul
5., stb...Megértem én, hogy mindenkinek kell a pénz, mert abból élünk, de ez már az értetlenség határát is átlépte... 1-2 naponta bejön és megkérdezi, hogy nem veszek-e parajt.
De járnak ide digók húzókás szatyorral nájki pólóval, büdösödő zoknikkal és nem értik meg hetek, hónapok, évek óta hogy nem veszek (pláne) tőlük semmit.
Jönnek cserepes növényekkel, kürtös kaláccsal és a kihagyhatatlan rákosbeteges alapítványokkal. F@szom eldurran és még én érzem magam kellemetlenül, mert 1 hónap alatt nem szórom szét a kis fizetésemet a betérőknek.
-
-
maross
nagyúr
en azt szeretem mikor valakinek szervízes az ismerose, es az rakta ossze neki. termeszetesen teljesen szart adtam el, hogy kepzelem, stb. osszerakom neki ket perc alatt es megy, nagyon erdekes. szereles kozben meg persze vegig osszerancolt szemoldokkel nez, hogy mit kepzelek en, netan hazudik? hogy egy ilyen kinyilatkoztatas utan meg van kepem szerelessel fecserelni az idejet.
jelzem van egy szervizes regi ismerosom, legutobb vittem neki egy lap+proci+ram kombot, es at mertem menni a szomszed szobaba tevezni, 5perc mulva atjon: -Baj van.
. sikerult forditva beraknia a ddr ramot a slotba. kicsit nehezen ment, de ugye lap szelen volt a memoslot, nf7 viszonylag hajlekony, utanagorbult a lap, bekapcsolaskor meg szepen elfustolt mindketto.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szervizes felkezu, csak annyit, hogy nem szentiras ha villog a feje folott valami csinos jelzo. nincs olyan, hogy valaki nem hibazik, csak az ido teltevel egyre kevesbe valoszinu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest