- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
üzenetére
"Mert ha en mondom, hogy uj gep kell, akkor en biztos le akarom huzni. De ha Gizike nem tud facebookozni es lanclevelet tovabbkuldeni, akkor valoban uj gep kell."
Mi nálunk ez úgy volt (állami cég) hogy a szőnyeg nagyon el volt használódva az egyik irodában (elporladt a merevítő réteg), gyűrődött össze vissza. Szóltak az osztályvezetőnek hogy ki kéne cserélni, aki azt mondta erre hogy nem, mert akkor mindenki ki akarja majd cseréltetni a sajátját. Pár hónappal rá bement az igazgató az irodába, majdnem orra esett a gyűrődésekben, azon a héten ki lett cserélve a szőnyeg.

-
válasz
üzenetére
Persze, h át akarod baCCni őket. Hiszen azokon 15 éve is neteztek! Semmi baja nem volt.
Most is csak neteznének! OK, mondjuk 15 éve a gif volt a legnagyobb tétel, ma meg videók, reklámok, fHD, nagy képek mindenhol. De ezt nem fogják elhinni, vagy ha tudomásul veszik, akkor is köpnek egyet, h ez mögött az IT lobbi áll, h venni kelljen új gépet. 
Anno a szerkesztőségben is összeült a tördelő és a tulaj, majd megálmodták, h kell egy gép szervernek, a titkárnő majd onnan levelez, etc... Már mindenkivel beszéltek, mire hozzám is eljutott a hír. Mondom ezt meg hogy? Végül rábeszéltem egy 2 lemezes NAS-ra, jól konfigolható, nekünk elég is volt, az lett a "szerver" (rengeteg kép, legyen kereshető, mindenki elérje egy helyen, kb. ennyit kellett tudnia, távoli elérés és FTP csak extra volt, előttem nem is használták). Megbeszéltük, néztem árat, típust. Majd a tulaj megrendelte egy helyi cégtől, alig +50% felárral. Mondom ez WTF? Hát mert ők be is állítják. Ohh, én megcsináltam volna munkaidőben, de hát akkor fizess...

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Most is csak neteznének! OK, mondjuk 15 éve a gif volt a legnagyobb tétel, ma meg videók, reklámok, fHD, nagy képek mindenhol. De ezt nem fogják elhinni, vagy ha tudomásul veszik, akkor is köpnek egyet, h ez mögött az IT lobbi áll, h venni kelljen új gépet.