- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Én csak a másik oldalon szoktam állni, de kollégám mesélte, hogy autóvásárlást tervezve besétált egy w szalonba (de mivel kánikula volt, strandpapucs, trikó, sort felállásban), rajta kívűl 0. db vásárló volt a szalonban, és 15 perc kevés volt, hogy megkérdezzék: Hé, paraszt, mikőne... Ezért szépen átsétált egy más betűs szalonba, és ott vett autót.
Szóval, csak mert szakadt, nem biztos hogy csak melegedni ment be a boltba (persze 5 perc beszélgetés után már vélemény formálható...)... -
poffsoft
veterán
kérdésem lenne: ismeri valaki ezt a céget közületek:[link]
köüszi... -
poffsoft
veterán
megjegyzem, én csak a másik oldalt ismerem (behatóan), de azért az picit gáz volt, amikor a szakértő kollégát megzavartam azzal, hogy akkor ez az üderszuper ddr1 ram, ami 256 mb az 333 vagy 400mhz..... röpke negyedóra alatt kiderítette a hölgyemény (by mobile).
Másik kedvencem, megtalálom szívem vágyát, és ismét negyed óra, míg kiderítjük mennyiért is vihető.... (by mobile)
De a legjobb, jártambankeltemben beesek a boltba, valami apró xarságért, és nagyon korrektül, kedvesen mondják, hogy holnapra megrendelik....... Én meg jövőre járok arra legközelebb.. (mondjuk nem szoktam szemétkedni)
de mindenki azt mondja, hogy azt kell venni!: akkor add el neki, és ne lelkizzél azon, hogy a papa nem adott pénzt az űberf@sza cserére.
Ha konkrét elvárások vannak, ne te keress kompromisszumokat - szerintem-
Keverik a szezont a fazonnal, szakértői szolgálatot játszanak, én meg kiborulok : ahelyett , hogy, és csak a távozásuk után
-
poffsoft
veterán
A S-ATA nem piros, hanem narancssárga! A piros kábel fekete nyáklapon működik csak, de az is akkor, ha a RAM-modulod is piros. Ezzel a színnel jelzik a Dual Channel technológiát. Hajrá Gigabyte!!!
és mi a helyzet a pici szürke kábelekkel???? Mákom van h. zöld a nyákom, mert működik vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest