- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prémvadász
tag
válasz
westcoastog #27265 üzenetére
egyébként milyen tipusú a notebook?
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #27263 üzenetére
csokiért [link] ha ez kell...
-
Prémvadász
tag
válasz
westcoastog #27260 üzenetére
Ezek talán?[link]
-
Prémvadász
tag
válasz
westcoastog #27260 üzenetére
Válasz is.
-
Prémvadász
tag
válasz
westcoastog #27258 üzenetére
Ha nem jön össze nekem is van 1db 256-os és 1db 512.es memóriám.
-
Prémvadász
tag
válasz
westcoastog #27255 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #27195 üzenetére
"Hogy lehet beletörni?"
Lehet előlapi usb-re dugták.
Másik sztori, volt fősulis albi lakótársamnak hiányzott mind2 cd maghajtójának a tálcája, kérdeztük mi történt? Azt mondta ideges volt, nyitva volt mind2 meghajtó, mérgében leverte őket.
-
Ygg
senior tag
válasz
westcoastog #26866 üzenetére
Kövérebb elektron már nem fért át
.
-
ViZion
félisten
válasz
az UTP kábelben sodorva vannak érpárok, sztem nem oda való...
-
válasz
gyerekek, tegyétek már OFF-ba ami OFF...
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26857 üzenetére
Modem is lehet, router is...
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26855 üzenetére
Jó az a router... csak nem mindenhova. Van egy hely, ahol okos TV, 2 PC és egy linksys router van még LAN-on, wifin meg mindkét routeren továbi kütyük... ELVÉRZIK.
Lehet a linksysnek kellene DHCP-t és a WAN kapcsolatot kezelni, csak fel van ragasztva valami oldhatatlan cuccal a szekrényre, nem mertem feszegetni, hajlott minden már...Következőre kapnak valami nagyobb vasat.
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26850 üzenetére
Sajnos meg kell erősítsem őket. Az újabb TPlink routerekre már panaszkodtam itt is, sajnos ma is volt vele gond. Nálam már kitapasztaltam: LAN kanócokat ki kell húzni, akkor újracsatlakozik...
Valahogy ezek már wifire vannak "csinálva" és bár ott a 4 LAN port, 2-3 eszközzel + wifi már haldoklik a vas. Gondolkoztam már, h itthonra bedobok egy kis gépet ami router, NAS, LTE modem is (a pendrájvval együtt)...
Melyik router ajánlott 10 k alatt egyáltalán?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
westcoastog #26850 üzenetére
A tp-link routeremet csak azért nem használom, mert a fantasztikus Technicolor modem egyben router is. D-link és Asus router viszont már tért nálam örök vadászmezőkre.
-
Mercutio_
félisten
válasz
westcoastog #26830 üzenetére
Ezzel kellett volna kezdeni, kijön a szerelő, akinél fogó is van, szólsz neki, hogy csapja le a kábel véget és kösse be a splitterbe.
Persze lehet azt mondja, hogy nem, mert ahogy írtak, onnantól, hogy azt a műterhelést kiiktatja központ oldalról nem lehet rendesen rámérni a vonalra... -
válasz
westcoastog #26838 üzenetére
Mindig meglepo, ha valami elsore mukodik, szakmatol fuggetlenul. Nem veletlenul orulnek annyira, mikor az urrepulo pl sikeresen beall a palyara
-
MR_Joe
senior tag
válasz
westcoastog #26838 üzenetére
Nem önbizalom kérdése... aki profi az profi
-
MR_Joe
senior tag
válasz
westcoastog #26836 üzenetére
Eddig nem volt? Akkor hogy fórumoztál?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #26832 üzenetére
Mert a kiscsaj nem ért hozzá, csak betanított majom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #26806 üzenetére
Krimpelő helyett vékony lapos fejű csavarhúzóval, vagy tompa hegyű késsel is be lehet nyomni az érintkezőket.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #26821 üzenetére
gondolom dsl probléma. Egyszerűbb lett volna azzal kezdeni, hogy megnézed tényleg a vonallal van -e a baj. lsd link Ezernyi egyéb okból is szakadhat egyébként.
-
Armahun
addikt
válasz
westcoastog #26819 üzenetére
Nem hinném, hogy köze lenne hozzá.
-
lacy027
tag
válasz
westcoastog #26817 üzenetére
Semmi sem változna, ugyanúgy működne minden.
-
Armahun
addikt
válasz
westcoastog #26813 üzenetére
Szerintem szét nem szedhető, de amúgy is filléres alkatrész.
-
Armahun
addikt
válasz
westcoastog #26811 üzenetére
Azt tudod, hogy mi célt szolgál az a ppa a dobozban?
Invis adsl-em volt ott nem volt ilyen, csak a bejövő érpár volt a dugó közepébe kötve, és ment a szűrőbe.
-
Armahun
addikt
válasz
Egy csavarhúzóval is be lehet nyomni a pöcköket a drótba és a végén a rögzítőt.
Csak annyi , van, hogy ami bejön a dobozig kábel az nem sodrott, hanem tömör. -
válasz
Ja de ott drága szokott lenni. eBay-ről olcsóbb valamivel, de ugye várni kell. Nincs rendszergazda ismerősöd? Amúgy nem kell krimpelő fogó hozzá, megoldható késsel is.
-
válasz
westcoastog #26802 üzenetére
Kábel kihúz, dobozka szétszed, megnézed melyik erek csatlakoznak és összeforrasztod őket.
-
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #26554 üzenetére
van hozzá Toshiba noti 900 MHz-es P3 procival, 20 Gigás winyóval
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26554 üzenetére
nagyon perverz vagy... van itt egy lassú asztali gép, megint megfogadtam, h régi vashoz többet nem nyúlok...
-
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #26552 üzenetére
oké, hétvégén rákérdezek.
egyébként van 4 256-os ECC-s DDR 200 is elvetemülteknek
-
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #26548 üzenetére
noti vagy desktop?
5 db 512-es, 3 256-os, marék 128-as. SODIMM 2 db 256-os, de vissza kell szereznem előbb rokontól.
-
gozso
őstag
válasz
westcoastog #26318 üzenetére
ha ennyire érdekel a dolog, dobj egy privit adok pár tippet
-
gozso
őstag
válasz
westcoastog #26312 üzenetére
na, ezt ne sajnáld annyira
mesélhetnék... 6 iskola rendszergazdájaként... -
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26312 üzenetére
+1 tavaly én is próbálkoztam suliban ilyennel, ráadásul úgy, hogy másik suliban a tanárok egy részének én csinálom a gépét... Ezek le vannak zsírozva, rokongyerek, etc... mert ha bekerül akkor suliba is küldik, amit fizetnek. Szal...
Mondjuk 4 órába havi 70k nettóért nem lettem volna túl boldog, de mellette van még melóm, elég lett volna az is. -
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #26308 üzenetére
"És az ilyenek hogy kerülnek be ilyen munkahelyekre?"
Haver is keni-vágja az alap support-os dolgokat (többet tud mint a T-home-os bekötős ember és rendszergazda együtt), erre Sóher Norbi kajáját hordja kettesgolffal.
-
gozso
őstag
válasz
westcoastog #26279 üzenetére
várok magamtól egy nagylelkűségi rohamot....
-
rgeorge
addikt
válasz
westcoastog #26275 üzenetére
Ez az a fajta, ami attól megmakkant, hogy a dokkolón használták (értsd: reggel rá, este le). Nem bírta az alaplap a fel-re rakást...
#26278 gozso: működőképes? Nekem Series 5mx van, és egy Series 3a is. Nem eladók... -
gozso
őstag
válasz
westcoastog #26277 üzenetére
nem akarsz mellé egy psion revo-t?
tegnap találtam a kupiban
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26275 üzenetére
"valamire..." kb. annyira, ha valahol (autószerelő, iroda, nyomda, ilyesmi) van olyan gép, amit XP-s progi vezérel és másra nem használják, akkor esetleg oda. Netezni is szopcsi azon...
-
kraftxld
félisten
válasz
westcoastog #26234 üzenetére
Némely OEM gyártó egyedi PID/VID értéket ad az eszköznek amit az Inteltől vagy Nvidiától vesz, így a gyári driver nem megy fel, csak .inf file hekkelés után. Ami a saját oldalukon van az meg általában ezer éves vagy nem is működik.
-
Balinov
titán
válasz
westcoastog #26230 üzenetére
detto ilyen hibauzenetbe en is belefutottam egy acer jovoltabol. igaz, az egy 5920G, T5x00-el es gyari Vista HP-vel, gyari acer driver nem ment fel, windowsupdaterol viszont lekapta a megfelelot.x akta.
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #26232 üzenetére
.NET FW-t kellene először felrakni, ha win 7, akkor néha kell a 2 neki, régi packok azt használják, visszafelé nem kompatibilisek.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
westcoastog #26230 üzenetére
Szedd le a nagy NV drivert, valószínűleg abba pakolták az Intel drivert is, mert a VGA kapcsolgatós megoldás miatt egyszerűbbnek látták így. i3-370m + ATI kombóval jártam így Aceréknél; először volt külön Intel és ATi driver náluk, aztán egy összevont. Persze a gépen emiatt nem lehet használni a gyártóknál fellelhető legújabbakat sem az Intelből, sem az ATi-ból.
Szerk.: (#26232) westcoastog - Meh, akkor teljesen ugyanabba futottál, mint én.
-
azbest
félisten
válasz
westcoastog #26228 üzenetére
Gondolom a 6bites panel ditheringes színtér bővítése látszik.
A pasztázás nem gyárinak néz ki
-
bullseye
addikt
válasz
westcoastog #25867 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #25867 üzenetére
Ő is szereti a meleget.
[link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
westcoastog #23244 üzenetére
többet mint nettó 80
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
westcoastog #23190 üzenetére
ez a poszt újfent megerősített abban, hogy inkább diszpécsernek jelentkezzek
-
zolikaDB
veterán
válasz
westcoastog #23238 üzenetére
Ha CNC, akkor hagyd a stancgepet. Keress maros allast.
A 100 millas gep meg nem tul gyakori, 45-50 millas gepen meloztam, ketton is, meg ugy is, h egyszerre ketton
Egyedi gyartas es maro, abban konnyebb jo penzt osszeszedni. Ugy meg nem lehet melozni, h folyton azon jar az eszed, h mennyi a gep, mennyi a darab, hatarido... Az baromsag.
Ja, ocska melo? Sok ev egyedi utan dolgoztam nemetben egyszerre 6 gepen. Szombaton ketten 12 gep. Eszterga, maro, meg fureszelni, beallitani, merni merogeppel, futtatni a mar belott gepeket... Es ne alljon a szerias gep. Hat hogy a bajor jo anyadba? Na, ez van. -
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #23236 üzenetére
Nyugi, fiatal vagy, nem fognak 100 millás gépet rádbízni akkor sem, ha Te vagy a Szász Marci. Mert kapkodsz, nem tapasztalatból hozol döntést, nem jól mérlegelsz. MÉG. Tanulj, nyelveket is, "ember ismeretet" is. Pl. attól, h a góré azt mondja ez a meló 10 perc, és te lelkesen megpróbálod, elbaszod a szerszámot, akkor Te vagy a hülye. Ha 20 perc alatt kész, akkor is, de akkor nem csináltál kárt... Ki kell tapasztalni a gépeket, embereket, és keresni a lehetőséget. Jóban kell lenni mindenkivel, mert tanulni lehet tőlük. Persze a fiatalok sokaknak szúrják a szemét, azok olyanok, nincs mit tenni. Tűrni kell és tanulni. Könnyű leírni, nehéz csinálni. Én is utólag vagyok ilyen marha okos
ez van. Németet tanulj, angolt meg szintén...
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #23215 üzenetére
Becsüld meg. Később azok lesznek igazán jók, akik végigjárták, nem kell mindenért a melóst kérdezniük. Ha látják, h ügyes vagy, igyekvő és nem egy parazita, akkor beszélhetsz a vezetővel (műszak, vagy feljebb is), hogy ha lesz lehetőség, szeretnél feljebb lépni. Ha nem, akkor is tudsz másik helyre jelentkezni. Illetve tanulj németül, az kell.
-
g@bo
nagyúr
válasz
westcoastog #23226 üzenetére
akkor ócska pénz, még ha betanitott munka is, akkor is termelsz. 150 nettó alap lenne, 3 műszak miatt minimum...
-
g@bo
nagyúr
válasz
westcoastog #23217 üzenetére
mi a gond, ha keresel nettó 2 kilót?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #23215 üzenetére
Lehet, egy év múlva már az igazi szakmádban fogsz dolgozni ugyanazon a munkahelyen.
-
ati012
őstag
válasz
westcoastog #23211 üzenetére
Becsüld meg azt a CNC-t
-
stol
addikt
válasz
Minimálbér. És pont. A mi szakmánk a sok "pistike" miatt jobban lenézett, mint egy sarki vegyesboltosé.
Fáj? Igen. De igaz. -
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #23192 üzenetére
minimál, hat órára bejelentve. többit csak reméld.
-
cbmfan
senior tag
válasz
annál kevesebbet mint szeretnél.
-
ati012
őstag
válasz
westcoastog #16241 üzenetére
Erről egy Simpson családos jelenet ugrott eszembe:
Fiam, ezek gazdagok. Használj minél több idegen szót. Enyém a computer, tied meg a csengő. -
Vicoo
senior tag
válasz
westcoastog #15785 üzenetére
Nekem rendszergazda vásárlónő akarta megmondani, hogy az a notebook szar amit ajánlok, mert csak 512 mega a VGA, míg a másik 1024
-
beefjeez
senior tag
válasz
westcoastog #15785 üzenetére
Én tanárom 5-öst adott, ha találtam neki 10.000ft alatt 1gb ddr1 ramot...
igaz nem bolt, de szervíz!
kaptam ma egy furcsa szerezetet, egy p4et. Intel lap van benne, és a félnyák üres.
SD ramot kezel, és kb. 10perc alatt állt fel a rendszer, most erre kellett új xp-t raknom, meg a szükséges programokat. Rengeteg szemét volt a gépen. -
törölt tag
válasz
westcoastog #14718 üzenetére
inkább sört vedelve....
-
stol
addikt
válasz
westcoastog #14716 üzenetére
Ezek kérlek infós diplomás szagemberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest